Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Vojsci Srbije - gej je ok!  (Pročitano 18611 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Jbt sve same traume  Smile

Na sve to nemas redovan sex. Uzas.  Smile

Zato, kad bi moro opet u vojsku a da mogu da biram, pravac Izrael:

Pa nek me sutra koknu oni umotani  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
kakvih sve gluposto nema naovoj temi... Smile

nekada ne tako davno... otkaz se dobijao uz necastan  otpust... zbog korstenja kisobrana... ili  mutikle i prsteena...a kamoli zbog pederluka...zvrsio bi na vojnom sudu..i ne bi izasao iz zatvora nikad... Smile

ali eto danas...taj nakaradni zapad...ne preza ni od cega da ti svaku cvrstu strukturu u naciji...
potpuno nacne pa i unisti... i da te oslabi na svim poljima...ali najgore je stoto ima sve vise pristalica...
koji ne kapiraju...stvar nikako....

a i to vojsci  ubija moral...sto je naravno i primarni cilj...svega toga oko pedercina...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S2
kakvih sve gluposto nema naovoj temi... Smile

nekada ne tako davno... otkaz se dobijao uz necastan  otpust... zbog korstenja kisobrana... ili  mutikle i prsteena...a kamoli zbog pederluka...zvrsio bi na vojnom sudu..i ne bi izasao iz zatvora nikad... Smile

ali eto danas...taj nakaradni zapad...ne preza ni od cega da ti svaku cvrstu strukturu u naciji...
potpuno nacne pa i unisti... i da te oslabi na svim poljima...ali najgore je stoto ima sve vise pristalica...
koji ne kapiraju...stvar nikako....

a i to vojsci  ubija moral...sto je naravno i primarni cilj...svega toga oko pedercina...

Prosto je strasno kuda ide ovaj svet.  Smile Smile

Siguran znak da dolaze "poslednji dani" ( po ko zna koji put ).
« Poslednja izmena: 22. Okt 2013, 12:16:53 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ma ne dolaze poslednji dani... Smile to su samo pederi....obicni mali muskarcici..sa zenskim nagonima..vole ku*** da sisaju pa to ti je... Smile

a mene ne zanima sta ko sisa...samo nek ga ne sisaju preda mnom...i nek mi ne govore kako je to sve normalno..jer nije...meni je normalno zena da mi sisa ku*ac..a ne muskarac... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
a i to vojsci ubija moral...sto je naravno i primarni cilj...svega toga oko pedercina...

Zasto onda zapad ubija moral svojoj vojsci kada dozvoljava takve odnose u njihovim redovima? Mislim da ti odnosi dizu moral gay pripadnicima!

Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
ja bi vas primio u vojsku. taman da igrate školice na minskom polju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
kojim to gej pripadnicima .. Smile

to su price... samo price...na 1000 lica uniformisanih ...ima jedan gej-orjentisan ...i na zapadu a tek ovdje...

to sto se postavlja za globalno neko  misljenje..kao stav neke  nacije...po tom pitanju...
nije indivudualni stav...uniformisanih lica... niti civila  ...zaposlenih pri vojsci.....ni na zapadu niti bilo gdje...

i nijedan vojnik..a da ne pricamo o nize rangiranom ili visoko rangiiranom komandnom kadru...
ne zeli da ima kraj sebe  pedercinu  u spavaonici niti u trpezariji...a da ne pricamo o  terenu...

to su samo suplje price...stvarnost je sasvim drugacija...i ona je surova..bilo gdje.-.ne voli niko nastranost...
i svi je osudjuju...

ja to gledam drugacije..ja vas gledam kao
psihicki nestabilne osobe...sto u sustini i jeste...po nekim strucnim ljudima..upucemnim u tu oblast..sa raznim titulama i zvanjima...

i takvima nije mjesto u vojsci i policiji...u vatrogasnim sluzbama i hitnim medicinskim sluzbama...

pre svega ne mozete da dajete krv ni dobrovoljno...ni ovdje niti na zapadu...
a to je nekad na terenu presudno za neciji zivot...

« Poslednja izmena: 22. Okt 2013, 14:45:48 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
psihicki nestabilne osobe...sto u sustini i jeste...po nekim strucnim ljudima..upucemnim u tu oblast..sa raznim titulama i zvanjima...

Interesantno ja sam uvijek smatrao da su homofobi psihički nestabilni jer njima se javlja taj ubilački nagon. Lome, udaraju, bacaju kamenje, vrište, viču iispoljavaju se na ulici ...

Kad ono ispade gejevi su nestabilni što mirno šetaju sa cvjetićima i šarenim zastavama.  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Interesantno ja sam uvijek smatrao da su homofobi psihički nestabilni jer njima se javlja taj ubilački nagon. Lome, udaraju, bacaju kamenje, vrište, viču iispoljavaju se na ulici ...

Kad ono ispade gejevi su nestabilni što mirno šetaju sa cvjetićima i šarenim zastavama.  Smile

а не ви сте стабилни кооо телефон  Smile
да је тако како ти кажеш неби сте тражили да се гологузате по трговима,него прихватили да сте мањина коју други нежеле да гледају како се жвалаве и ватаче на јавним местима
« Poslednja izmena: 22. Okt 2013, 19:23:53 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ne zanima me ...sta radite..il' ne radite...vasa stvar....samo ne volim kad neko prica nesto kako nije... Smile

i niste vi psihicki nestabilni sto setate... Smile

nego sto opstite sa istim spolom...kao i vi sto ste... Smile
i to pokazujete svima..i vama treba dn jedan ..cijeli da vam se grad ustupi da vi pokazete svima kako vi jedan drugom gurate penis u anus... Smile
i pitate se sto ste psihicki nestabilne licnosti... Smile

i ja nisam izmislio tu dijagnozu...tako vas tretira medicina...
jos sam ja to ublazio..i rekao psihicki netabilne licnosti..
a dijagnoza strucna vam je..poremecaj licnosti...
i za to ne treba mene da krivis...

sem toga vi ste muskarci..i vas seksualno uzbudjuju muskarci..jel tako...

i sad kako vi da djelite tus..i spavaonicu sa nekim normalnim vojnikom...

to je isto kao da ja sad odem da se tusiram...sa svojom koleginicom...ne ide to...jbg..

i zato vam nije mjesto u vojsci..ako bas i zelite toliko....treba vas odvojiti... barem sto se tice spavanja i tusiranja..ostalo nije bed...

sem toga u os je zabranjen bilo kakav vid seksualnih aktivnosti...i seksualnog uznemiravanja ...

i ljudi koji nisu gej imaju prava svoja.. Smile

zasto da ih neko gleda kao potencijalni seksualni objekt...
da ode u wc i nateze cunu jer mu se digla ...dok sam ja presvlacio gace ...u spavaonici...i moja guza mu se nasmagala..i voda mu krenula na usta i oce da mece cunu u moju guzu... Smile Smile Smile

nemoze covjece...i odma ce doci do belaja... Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.343 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.