Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji se godisnje ubije 200.000 dece  (Pročitano 12288 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno da podrzavam to ovde lepo pise mada bih licno kaznjavao novcano momke koji naprave dete ako nisi sposoban da se kontrolise onda brajko nemoj da jebes bez kurtona mada je to tesko izvodljivo ali za mene je to idealno resenje znaci lepo plati jedno 30000 dinara kaznu pa drzava da napuni budzet i nek idu te pare za decu bez roditeljatako ce manje biti abortusa i drzavace imati neke koristi i ta deca koja su vec rodjena a iz slicnih stvari ostavljena!
ali naravno da ako se vec desi da treba da se abortira jel nemavece kazne za coveka nego da ti se nesto nametne u zivotu i da ti planovi zivotni propadnu i onda niti to moze dobro da se zavrsu po tu devojku niti po tog momka a najgore od svega prolazi dete koje nikad nece imati roditeljsku ljubav jel ga niko u celoj prici nije zeleo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Kakv si ti covek.A i kakav bi bio kada su ti se roditelji razveli a nisi imao ni ljubavi.Ja te potpuno razume tebi je potrebna ljubav i neko da te voli zato si ti takav.Tebi ne dostaje ljubav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a kakav sam to ja majke ti!ja sam realan i i sagledavam svet realno i nalazi  konstruktivne predloge z resenja gde bi svi vili zadovoljni smanjili bi se abortusi ljudi bi vise pazili a ono sto se desi placala bi se kazna pare bi isle za decu bez roditeljskog staranja ljudi nebi morali da trpe ono sto nece i da upropascuju svoj i detetov zivot i svi srecni i zadovoljni samo joca jox nije i par pravoslvnih extremista!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
najgore od svega prolazi dete koje nikad nece imati roditeljsku ljubav jel ga niko u celoj prici nije zeleo!

Колико мајки које не воле своју децу (планирану или не)  ти познајеш?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ne poznajem mnogo majki ali evo ti primer kad majka udje sa detetom u radnji i to je joca jox naveo i kaze detetu nemam pare za cokoladu a imam za cigare etoto jednog primera a ima ih milion takvih a i znam mnoge mlade devoje koje imaju tako dete i verujem da ga vole ali u celoj toj prici su mu bsaba i deda ustvari roditelji a ne majka i otac!
a livingston abortusi se vrse tako da sve majke koje ne zele decu mogu da ga odstane a i koliko puta cujes da negde ostavljeno dete ali ovo sto joca jox prica da abortusi ne treba da postoje oonda bi videla i dosla bi do izazaja jedna ogromna populacija ljudi koji mrze svoju decu!
a i ne odnosi se samo na to da ga majka mrzi moze majka da ga voli koliko hoce ali ako to dete nece da prihvati otac majka mlada kako ce to dete detinjstvo da ima i jos zamisli da jajkini roditelji su protiv toga pa ima da zivi kao ona deca u etiopiju jadno odbaceno od drustva bedno i jel je to po tebi resenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Није решење одбацити дете, али је још горе не дозволити му да живи.
Сам живот је највеће богатство. Све остало се да некако средити.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Zaci sirenje svesti o braku i bracnim odnosima.Ne kazem ja da smo abortus ne treba vec ne treba nam ni toliko seksa.Treba tu da se smanjimo.E oda nema side ima dece ima nas i sve lepo.A ovako seks na sve strane braka nema nema dece nema ni nas.Nema jer nema ljubavi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Citat
Ne kazem ja da smo abortus ne treba vec ne treba nam ni toliko seksa.

Tako nesto moze reci samo osoba:
a) koja nikad nije iskusila sta je to sex
b) osoba koja ima jako losa iskustva kada je sex u pitanju...

Nasuprot uvrezenom misljenju, sex jeste najvaznija stvar na svetu. Da nema sexa iz ljubavi ili ne, ne bi bilo ni nas. Tacka.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne kazem ja da smo abortus ne treba vec ne treba nam ni toliko seksa.

Tako nesto moze reci samo osoba:
a) koja nikad nije iskusila sta je to sex
b) osoba koja ima jako losa iskustva kada je sex u pitanju...

Nasuprot uvrezenom misljenju, sex jeste najvaznija stvar na svetu. Da nema sexa iz ljubavi ili ne, ne bi bilo ni nas. Tacka.
Ne nego ljubav.Vi brkate sek i ljubav.I ne zanima me sta je seks vec sta je ljubav.Bez seksa mogu bez ljubavi ne mogu.Seksa ima ali ljubavi nema.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma to moze da kaze samo osoba koja zivi radi nekih popovskih ideala a ne pravi zivot ako malo dublje sagledas problematiku u zivotu se sve vrti oko sexa i mnoge stvari sto radimo direkno ili indirekno radimo zbog sexa evo jedan glup primer radimo da bi imali lovu a kad imamo lovu onda kupimo lepu garderobu a kad kupimo lepu garderobu to radimo da bi smo se nekom svideli a zasto hocemo da se nekom svidimo pa da bi bili sa njim a zasto hocemo da budemo sa njimpa da bi se sexali e tako to joco u zivotu ide skoro sve se vrti oko sexa ali ti slusaj popove i pahomija pa kad te opali jednom onda ces da kazes sta ovo bi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.