Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji se godisnje ubije 200.000 dece  (Pročitano 12074 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Koliko se ja secam, spajanje muskog i zenskog organa se zove seksualni odnos, odnosno sex... to tesko da je ljubav... to je trenje muskog organa o sluzokozu zenskog pri cemu dolazi do culnih senzacija (za obe strane) i izbacivanja semena od strane muskarca...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e pa ja mogu bez ljubavi ali bez sexa nemogu imao sam godinu dana devojku koja me je volela ali koja je bila totalno asexualna i sta sam imao od toga gdinu dana samo nerviranja i problema dzabe meni ljubav kad se meni nesto radi a njoj ne kad se sa nekim ne slazes u sexu moze ljubav da bude neznam kolika i nista dobro nemas od toga ali zato kad se sa nekim slazes u sexu nemora da se volite ali zato mozete da provodite prelepe trenutke zajedno i da ti svaki minut sa tom osobom bude zanimljiv!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Koliko se ja secam, spajanje muskog i zenskog organa se zove seksualni odnos, odnosno sex... to tesko da je ljubav... to je trenje muskog organa o sluzokozu zenskog pri cemu dolazi do culnih senzacija (za obe strane) i izbacivanja semena od strane muskarca...

Tako je i to nije ljubav.Ako ja nisam po tebi oseio seks onda ti nisi osetila ljubav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Zaci sirenje svesti o braku i bracnim odnosima.Ne kazem ja da smo abortus ne treba vec ne treba nam ni toliko seksa.Treba tu da se smanjimo.E oda nema side ima dece ima nas i sve lepo.A ovako seks na sve strane braka nema nema dece nema ni nas.Nema jer nema ljubavi.

Први пут видим неки смисао у Јоцином излагању. Донекле се слажем. Секс би требао да буде продужетак љубави, ане да је сам себи сврха, као неки спорт или пуко вршење физиолошких потреба. Када је сех продукт љубави, онда је ту и верност, приврженост, топли дом, ту нема нежељене деце ни полних болести.
Има ту нешто у тој целој причи.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15

Tako je i to nije ljubav.Ako ja nisam po tebi oseio seks onda ti nisi osetila ljubav.

E, sad opet upadas sebi u usta...
Ljubav je najvaznija, ali istovremeno kazes da sva deca treba da se rode, bez obzira da li su napravljena iz ljubavi ili ne...
I upravo je to caka.... upravo zbog toga sex jeste najvazniji... to je jedan fizioloski proces koji dovodi do pravljenja dece...
Jer kao sto ljudi mogu da se vole, da upraznjavaju sex i nemaju decu iz raznoraznih stvari, tako ljudi mogu i da se ne vole, da upraznjavaju sex, ali da naprave dete...
Ljubav moze bez sexa, sex moze bez ljubavi, ali deca bez sexa ne mogu da postoje (izuzetak je vantelesna oplodnja, surogat majke i sl. pojave novijeg datuma)
Da podvucem.. ljubav nije = dete... sex = dete...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
e pa ja mogu bez ljubavi ali bez sexa nemogu imao sam godinu dana devojku koja me je volela ali koja je bila totalno asexualna i sta sam imao od toga gdinu dana samo nerviranja i problema dzabe meni ljubav kad se meni nesto radi a njoj ne kad se sa nekim ne slazes u sexu moze ljubav da bude neznam kolika i nista dobro nemas od toga ali zato kad se sa nekim slazes u sexu nemora da se volite ali zato mozete da provodite prelepe trenutke zajedno i da ti svaki minut sa tom osobom bude zanimljiv!
To nije ljubava.O ljubavi moze u skoli o ljubavi tema koju sanm otvorio.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Anea Evo ovako
1 ljuav
2.sek
3.dete
Sve iz ljubavi i sve zbog ljubavi.Jel sad jasno
A deca da su zaceta iz ljubi ona bi bila i rodjena.Zanci to je bio seks bez ljubavi.Zato i dete ubaju jer nemaju ljubavi.Problem je u ljubavi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Nije mi jasno, zato sto to ne ide tako...
I iz silovanja moze da nastane dete, a tu bas i ljubavi nema...
I u slucaju kada je dete zaceto iz ljubavi, a postoji mogucnost da ce biti rodjeno sa teskim defektom, vrsi se abortus...
Generalno gledano... zacece i ljubav, imaju veze, ali to nije presudno...

I nauci da koristis izmeni.... Za to je potrebna samo upotreba misa...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
A zr ga treba ubiti.Jer ste gledali slike ili da postavim sam.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam gledao ali veruj mi da me nece to mnogo dotakne gledao sam slike svega i svacega sa ratista kad sam imao 5 god tako da sad mozes da mi pokazes sta hoces i gledam stalno udese na putevi gde ljudi ginu pa me to ne menja da vozim sporije tako da ni te tvoje slike nista nece da promene i te kako je to ljubav joco kad neko sa tvojim misljenjem se zaljubi u nekoga kao sto sam ja ljubav postoji ali to nemoze da funkcionise i dzabe ljubav onda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.