Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 10:51:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 2531
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1755669 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
Uvek kao: u svakom trenutku.

I jos nesto, da li se sadrzaj tvoje svesti sastoji od reci?
naravno,upravo zbog reči i znam da sam svestan,nema svesti bez reči i nema reči bez svesti
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
I dalje mi nisi odgovorio na pitanje: da li je neko tvoje secanje uvek deo tvoje svesti.
A za ovo sa recima: da li to znaci da dok ne pocnes da koristis pojmove rezedo i tirkizna ti nisi sposoban da vidis da se te boje razlikuju od plave i zelene? Da ih gledas i ne vidis?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5833
Moja teorija svega govori o tome da svemir nije nastao slučajno ali ga nije ni stvorilo neko Sveznajuće osobno biće jer takvo što ne postoji (o tome detaljnije u samoj teoiji svega).

Jako davno, prije enormno mnogo vjekova nastalo je naše prostor-vrijeme, i prvo što je nastalo u njemu i to u samom središtu je bila "inteligencija", "svijest", "osoba", kako god to zvali, i tada nije još ništa materijalno postojalo, ni bilo koja zvijezda ni planeta ni bilo koji danas poznati prirodni zakon.

Vremenom su nastale na istom mjestu (dakle u središtu prostor-vremena), i druge osobe, druge inteligencije, druge svijesti, i taj broj je narastao na tako veliki da se jedva to može prebrojiti, na Mirijada inteligentnih bića (Biblija jasno o tome govori), a to je broj koji je daleko veći od svih subatomskih čestica koje postoje u cijelom svemiru, tako je velik taj broj bića.

Posliije mnogo vjekova od svoga nastanka ta Inteligentna Sila, izmislila je igrajući se sa našim prostor-vremenom ali i manupulirajući samom sviješću prve oblike materije, a zatim polako i sve ono što danas mi nazivamo svemirom.

Dakle nije svemir napravio netko, On, nego Oni, uvjeren sam da će se to sve i dokazati. Kao što sam rekao ta Prva Inteligencija ima svoga vladara, svoga kralja, koji je prvi rođen u našem prostor-vremenu, dakle je Najstarije biće koje postoji, i ima titulu kao Sin Božji, i to biće je bilo prije 2000 godina na Zemlji i poznato je pod imenom Isus Krist, i to je istina o Njemu a ne da je neka druga Božanska osoba nekog Trojstva, nekih triju vječnih bića koja u stvarnosti ne postoje. Uvjeren sam da sam u pravu, što se nadam da će se i dokazati i to vrlo skoro, prije nego si to mnogi misle. Pozdrav  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Nista reci, samo brojevi, matematicki simboli i operacije.

Evo tebi jedan matematički zadatak.

"S kojim brojem moraš beskonačno podijeliti da dobiješ konačni broj?"

Smile
beskonacno ne mozes da delis
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
I dalje mi nisi odgovorio na pitanje: da li je neko tvoje secanje uvek deo tvoje svesti.
A za ovo sa recima: da li to znaci da dok ne pocnes da koristis pojmove rezedo i tirkizna ti nisi sposoban da vidis da se te boje razlikuju od plave i zelene? Da ih gledas i ne vidis?
odgovorio sam,nije ''uvek'' nego dokle god sam ja živ i imam svest

tako je,sposobnost za išta,pa tako i razlikovanje je posledica svesti,a svest predstavlja razumevanje i definisanje stvari,a definisanja nema bez reči,sve to (svest i reč) je strogo povezano i ne ide jedno bez drugog

šta ti vredi što ti gledaš nešto ako ne razumeš i ne znaš ŠTA JE to što gledaš,poput životinja? što kaže ''blene kao tele u šarena vrata'', tele nit zna šta je ''šareno'' nit šta su ''vrata'' nit išta
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
mi smo uspjeli kao svemir. trebao se neko dokazati iz nase dimenzije, ja sam to uradio.! ponosan sam na to. i ako to nije istina ja sam uspio prevazici probleme od 10 godina. osjecam se bozanstveno! znam da su vecina planeta u svemiru cista prasina. nista drugo. mjesec je nafta i krecnjak... nikad nismo otisli na mjesec itd.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5833

beskonacno ne mozes da delis
Citat

Tko to kaže?  Smile

odgovorio sam,nije ''uvek'' nego dokle god sam ja živ i imam svest

tako je,sposobnost za išta,pa tako i razlikovanje je posledica svesti,a svest predstavlja razumevanje i definisanje stvari,a definisanja nema bez reči,sve to (svest i reč) je strogo povezano i ne ide jedno bez drugog

šta ti vredi što ti gledaš nešto ako ne razumeš i ne znaš ŠTA JE to što gledaš,poput životinja? što kaže ''blene kao tele u šarena vrata'', tele nit zna šta je ''šareno'' nit šta su ''vrata'' nit išta

Tele ne mora ništa znati ali postoji i bez da ga netko pametan gleda, tako je i sa svime što god postoji, garant!  Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2017, 22:47:30 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
da,postoji ZA NAS LJUDE KOJI IMAMO SVEST O NJEMU,kako ne kapiraš.
a ZA TO TELE ništa ne postoji pošto ONO NEMA SVEST.
shvatam šta te zbunjuje i probaću sad pojasniti,kada kažem ''ne postoji ništa bez svesti'', pod time ne mislim da sve što postoji-ima svest,nego da nema postojanja bez svesti o postojanju. dakle naravno da postoji kamen,vaza,tele,činija itd itd,objekti i životinje koje nemaju svest,ali postoje ZA nas-ljude, a ZA NJIH (ili da se tako izrazim,što se njih tiče)-ništa ne postoji,jer su vodjene samo instinktima i nagonima a ne svešću

naravno da tele postoji i dok ga niko ne gleda,ali ne bi postojalo da neko nekad davno nije otkrio pomoću svesti to tele i dao mu pomoću reči taj naziv-''tele'' , jel ti sad bar malo jasnije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Tvoje secanje nije uvek deo tvoje svesti. Svestan si i stvari koje ne opisujes ŗecima .

Dakle, postoje i stvari kojih nisi svestan. Reci nemaju znacaj koji im ti pridajes.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
jeste
nisam
ne postoje ZA MENE aloo ubi se ponavljajući  Smile Smile da probam zadnji put,ako tvrdiš da postoje stvari kojih NISI SVESTAN-navedi koje su?
imaju,nego ti nemaš pojma kolko su krucijalne i kolko bez njih ničeg nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 2531
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 10:51:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.