Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ТАЊА БОШКОВИЋ:Убијају деци жељу за традицијом,ћирилиц  (Pročitano 8327 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Nokia 6630, valjda
jbg nismo se svi rodili sa sveukupnom kolichinom mudrosti koja se kotrlja univerzumom... neko smo pravili greshke, padali uchili i bili stoka nesposobna, paraziti drushtva... onda smo odrasli i postali ljudi...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Jeste, ja sam se rodila u kazancetu mudrosti i presvetosti..

Ja sam prva surfovala na sranjima kad sam bila glupi tinejdzer, ali valjda ubrzo shvatis da pravis budalu od sebe i blamiras svoje roditelje koji u tebe ulazu.

Problem nastaje kad niko u tebe ne ulaze niti je ista ulagao. Ni vreme ni zivce ni trud. Nema ko da te uputi u neke stvari pa ti sam izaberi.

Da li bi danas 85% omladine slusalo grand hitove da su im roditelji kad su bili klinci poklanjali ploce/diskove Kvina/Dep Parpla/sta god.. nema sanse. U skoro svim tim kucama slusao se grand oduvek ili su pokupili vrand od vrsnjaka jer iz kuce im niko nije ponudio nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Nokia 6630, valjda
Slazem se, roditelji igraju veliku ulogu u usmeravanju deteta ili ako nishta drugo onda bar otvoriti detetu ochi za sve zanimljive stvari tamo u belom svetu...
Tinejdzere ne ne krivim, jbg to je to vreme kad treba da pravish budalu od sebe... posle toga ako nisi nishta nauchio i sa 25 idesh sa ekipom da cirkash ispred radnje ili pikash PS e onda si druze u problemu...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung S7
Znaci 25 je neka granica  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Nokia 6630, valjda
pa ono sa 25 si zavrshio ili odustao od faksa, treba vec da budesh koliko toliko normalan i makar jednom nogom dodirujesh zemlju a pogled ti nije mutan od kakvih opojnijes sredstava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung S7
Pa kako da zavrsis faks, ako si se osvestio tek u 25? Ja bih tu granicu pomerio na 28-30.

Ok, ako si narkoman, onda moze i do 35? Mada znam neke likove koji nisu bili narkomani ali su zivili kod keve do 45 pa se ozenili. Nista ne znaju da kuvaju, rade kao viseci peraci prozora ili domari/cuvari plaze u zimskom periodu/portiri....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Nokia 6630, valjda
jbg ja od 23 sam izdrzavam sebe.. koliko zaradim toliko potroshim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Ja sa 25 nisam i dalje znala nista. Studirala kao i mislila time cu se baviti valjda zauvek ili sta..  Smile mi smo izgubljena generacija bili totalno, sto se tice usmerenja. Na nama su pravili pokuse i za bolonju i za privatne fakultete, i godinama pod sankcijama zeljan si buducnosti a drzava u kurcu, nigde para, dovijas se da zaradis.. slabo ko je mogao da vidi dalje u tu neku buducnost. Iz moje generacije malo njih zivi zadovoljan zivot. Uglavnom rade ili za sta se nisu skolovali ili ono sto vole ali za male pare. Ja nisam od onih sto imaju veze i vezice pa se ne krecem u drustvu takvih ali bilo je dosta njih koji su na taj nacin napredovali. Ove sadasnje generacije tinejdera imaju vece mogucnosti za karijeru, i u inostranstvu. Mi to uopste nismo ni sagledavali. Preko su palili krimosi i tesko rmbacenje. Odliv mozgova je u moje vreme bio nepoznat pojam odnosno nepoznat u vidu neke epidemije.

I sa 30 sam bila u banani.. ne pitas se ti mnogo ako zivot hoce da te jase. Ali nije to poenta. Vec pricamo o tome kako da preneses detetu da ne bude klosar i imbecil nego da zna za neke vrednosti pa makar ga zivot izuo iz gatja. Ja to tako nekako vidim. Neki moral, etika, postovanje, vaspitanje, odnos prema raznim vidovima umetnosti itd. Ti to usadi u svoje dete a posle sta zivot nosi to niko ne zna.

Nemojte sad o moralu i etici kako su izmisljene kategorije i o nazadnosti patrijarhalnog vaspitanja itd.. iako je to patrijarhalno vaspitanje danas prepoznato kao matrijarhalno bar tako kazu neki duhovniji ljudi od mene, ne znam sta da mislim..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Nokia 6630, valjda
jbg mene inat naterao da sa 23+ krenem da zivim svoj zivot, zajebano kad ostanesh bez podrshke roditelja... nisam bio na ulici, nisam ostao bez roditelja ali me nisu podrzali... dakle, zasuchi rukave i odrasti za 3 meseca...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung SGH-E590
Vidi matorce sto su se primili Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.