Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ТАЊА БОШКОВИЋ:Убијају деци жељу за традицијом,ћирилиц  (Pročitano 8367 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Pa to. Istina, ima onih koji zaista znaju šta rade, kao ona dvojica iz Dual Survival, onaj Specijalac i onaj što ide bos. Ili dobri stari Ber Grils. Oni znaju šta rade.

Al ima i ovih što kad ih vidiš, na faci im piše hipster, sociopata, ili samo dokoni Amer s previše para.

A i sama ta ideja da, čak i kad bi se desilo nešto, da je jedini način da preživiš, da odeš u šumetinu i glumiš šimpanzu... je u startu glupost.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2015, 16:11:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Mislim da ni Munka ni ja ne mislimo da treba da rasturas hjundai...
Ali na nekim vozilima i dalje sam mozes da promenis ulje i filtere... ili zalepis rupu na gumi do prve pumpe\vulkanizera...

Da, znam... da noviji modeli cesto nemaju rezervni tocak, ali imaju ono govno koje zapusi privremeno rupu...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
LG Nexus 5
Kakav impresivan muskarac ovaj stanoje.  Smile Nema sta ne zna. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Pa po tebi i Munci ispada da prosečan Srbin više ništa ne zna da radi. Ja sam rekao da to nije tačno, da ne viđam to svojim očima, pa i da poverujem. Rade ljudi i umeju itekako. Samo što više ne vidiš toliko često kako otac i sin tandrču ispod haube nekog Stojadina ili kako rastavljaju EI Niš-ov televizor koji je baba kupila kad se udala.

Na kraju krajeva, i sa odećom je sve sličnija situacija. Zato sve manje ljudi šije. Jedno je šiti kvalitetne farmerke ili neku staru jaknu, a šta neko da radi sa pocepanim šortsom od sintetike? Ili sa majicom koja je tanka ko flis papir?

Da se ljudi zatupavljuju, to stoji. Ali nije to ovde baš toliko drastično kao što izgleda. Još uvek su Srbi majstori improvizacije, a i bićemo, jer smo navikli da živimo sa ograničenim sredstvima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34746
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung 111111
Citat
Opet engleski je jednostavan.

Mozda jednostavno retardiran  Smile
Ne znam sve jezike pa da mogu da uporedim do koje granice je besmislen,kompleksan,idiotan i slicno.
Ali ide srpski jezik..pa jedno 20 mesta prazno pa umobolni engleski jezik. Smiley

Sticajem okolnosti sam morao da savladam skupinu reci koje ne znas dal se gore citaju,pisu ili izgovaraju Smiley

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
To ''vraćanje prirodi'' je obično sviranje kurcu.  Smile Ne moram da živim u kućici na drvetu, jedem bobice, nosim krpe umesto odeće, smrdim ko tigar i izgledam ko klošar da bih se osetio bliže prirodi i sposoban da preživim bez mnogo tehnologije.  Smile Nego je to sad aktuelni trend, koji traje već 10 godina, i koji propagiraju uglavnom žešći paranoici i sociopate, od preppera koji se spremaju za neke nerealne događaje, do onih foliranata što glume hipstere u kući na drvetu, oni Live free or die, ili kako li se već zovu.  Takvi pajseri da se nađu u pravoj situaciji koje kobajagi predstavljaju, bi prvi izginuli.  Nego u čemu je stvar, Ameri dokoni do jaja, a imaju previše keša i previše stresa. I onda šta će gde će, ajde da se pripremamo za Sarmagedon ili da idemo u šumu da glumimo

Dobro doom prepperi su drastican primjer paranoje. I zato je kriva antiCCCP propaganda o nuklearnom udaru, i slicno..

Ali Ameri dugo imaju kult snalazljivosti u prirodi, i u tome su solidno uspjesni.

Prije svega to je divlji kontinent, ljudi koji su tamo dosli su morali biti spremniji na prirodu od prosjecnog civilizovanog Evropljanina. Tj. takvi su izgradili zemlju.

I nesto sam citao da prije nego sto se pojavio Playboy, bili su najpopularniji magazini o snalazenju u prirodi, do it yourself i sl.
Pa je playboy i prosao jer je prodavao drugu vrstu muzevnosti, komformisticke i gospodske.

Al opet imaju i one debele Walmart trolove u kolicima tako da.. ono.. zemlja ekstrema.

I opet, taj trend nije od juce. Ponavljam> svaki trend uz sebe stvara i antitrend. To je mozda neki evolucioni mehanizam, da svi misle razlicito.. za svaki slucaj.

Pa i ova срБска омладина je reakcija na sveprisutnost globalne i anglosaksonske kulture.
Jest da je pateticno insistiranje na arhaizmu, ipak razumijem sta su htjeli da kazu.
Trend-antitrend.

Citat
Opet engleski je jednostavan.

Mozda jednostavno retardiran  Smile

Ovaj globalni je retardirana forma. Al procitaj  recimo nesto od Dickensa - Tale of Two cities.. pa da vidis da je prilicno ozbiljan jezik.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2015, 16:31:22 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Pa po tebi i Munci ispada da prosečan Srbin više ništa ne zna da radi. Ja sam rekao da to nije tačno, da ne viđam to svojim očima, pa i da poverujem. Rade ljudi i umeju itekako. Samo što više ne vidiš toliko često kako otac i sin tandrču ispod haube nekog Stojadina ili kako rastavljaju EI Niš-ov televizor koji je baba kupila kad se udala.

Na kraju krajeva, i sa odećom je sve sličnija situacija. Zato sve manje ljudi šije. Jedno je šiti kvalitetne farmerke ili neku staru jaknu, a šta neko da radi sa pocepanim šortsom od sintetike? Ili sa majicom koja je tanka ko flis papir?

Da se ljudi zatupavljuju, to stoji. Ali nije to ovde baš toliko drastično kao što izgleda. Još uvek su Srbi majstori improvizacije, a i bićemo, jer smo navikli da živimo sa ograničenim sredstvima.

Mozda zato sto smo drugacijih afiniteta od onoga sto se predstavlja kroz medije i neke drustvene norme (ne sve, ne kod svih, ne uvek, neke)  kao normalno za zene danas - da sedis po citav dana, olajavas komisinice i pusis cigaru za cigarom uz kafu.

Kada se nadjem u tom govnjivom momentu da moram da ispostujem neke drustvene konvencije, dodje mi da se ubijem, jer moram da slusam kako kenjaju o svom braku i ko koga vara s kim... i sta je Mlada nevesta uradila i ko je pandrknuo u kojoj seriji.

One su prosto, razmazene i naviknute na taj debilni zivot. Za to su krive njihove majke, btw. 

Moja majka je u ulici opsti kreten jer ima bastu. Sta ce joj to? Sto se muci? Jeftinije je na pijaci?

A to je super terapija. Posebno bracna kada brak traje 45 godina...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Slagvort

Taj trend možda nije od juče, ali je dostigao ovaj stepen ludila sad skoro, u poslednjih par godina. Ljudi videli kako Ber Grils opstaje u divljini, pa kao ajde i ja. Onda su došli i paranoja posle 9 11, a i mediji su videli da se ljudi prže na zombije i emisije/serije o propasti civilizacije, pa je svaki kanal pretvoren u Survival TV, čak i jedan Discovery i NGC. I nije mnogo trebalo da se gomila Amera napeca na takve gluposti. Te kuršlus u nepostojećoj nuklearnoj elektrani u Ilinoisu, te invazija vanzemunaca, te blackout širom Amerike...  Uz to, oprema je postala jeftinija i dostupnija. Tako su se stvorile i one milicije, novi podtip preppera.

Bio sam u nekim njihovim lovačkim radnjama koje imaju i okupljaju i te survival elemente i ljude. Ono je uglavnom smejurija. Prosečan Srbin koji živi na selu ima više znanja i šanse da preživi u prirodi ili popravi nešto (što se može popraviti van servisa) nego većina njih tamo. Kažem većina, ima onih koji žive tako i znaju znanje, al većina su samo kao deca kojima treba novi hobi. Što je ok, i ja nemam ništa protiv toga jer znam da mi muškarci ostajemo dečaci ceo život, ali to ne znači da mi je do gledanja hipstera koji mi glume specijalce ili Robinzone.

Anea - super, podržavam. Ozbiljno kažem to. Samo ponavljam da još uvek ovde ima sposobnih ljudi, i biće ih, tako nema potrebe za tim pričama kako više niko ništa ne ume.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Da, da.. danas kad se nesto pokvari odmah se kupuje novo. Kako da ne. Mozda neki mali kucni aparati, ali sigurno na bacas frizider na djubre kad se pokvari ili matori zamrzivac kome samo treba odledjivanje. Inace odledjivanje frizidera/zamrzivaca je zenski posao, to muskarci ne rade znam  Smile i svi danas imamo NO FROST pizdarije.. how yes no  Smile

Juce smo popravljali sporet. Sporet na ringle. Ja druge sporete ne volim jer imam samo losa iskustva. Zamenili ringlu, grejace u rerni. Cale i njegov prijatelj cistili bojler od kamenca dva sata. To se radi 3-4 puta godisnje kod nas... kvalitet zemunske vode na zavidnom nivou, kad ti izvade kamen iz bubrega, mozes da gakoristis za potapanje kupusa. Za vikend ce njih dvojica da izbijaju zid i izvlace steker u wc-u za grejalicu.  Za vikend prave nova vrata na garazi i nove komarnike za ceo stan. Nemaju svi nove sigurnosne osigurace. Evo mi nemamo. Imamo stare. Koliko muskaraca ume da napravi novi osigurac od starih? Ja sam to radila dok je moj drugar sedeo pored mene i gledao, ucio. Zasto da cekam jutro da imam fazu kad mogu odma da imam struju.

Uostalom, ja sam takva kakva sam, volim da znam da popravim i nesto odrzavam. To volim i cenim kod drugih ljudi. Sta mene briga sto se neko pronalazi u mojim recima i ima potrebu da se opravda na bilo koji nacin. Nema opravdanja, uvek moze nesto da se radi da se poboljsa situacija  Smile . Ne volim ni ja nepotreban posao, tipa kupio si drva i dovezli ti ih i sad mozes da platis jos 50e da ti ih iseku motorkom, brate pre cu da platim nego da cepam drva nedelju dana.. nisam Konan a i zasto bi se i muski cimali oko toga, to nije za svakoga, ima ko moze a ima ko ne moze. Uostalom nije moranje. I naravno da cu da pozovem 3 Cige da mi srede tavan jednom u par godina jer izgleda kao scena iz dr Dzekil i Mr Hajda. Ne pada mi na pamet da zavrsim na urgentnom od elergijskog soka zbog prasine i paucine. Ali kad vidim da se neko cima oko stana/kuce, meni je to ultimativni rispekt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung SGH-E590
Ja mislim da svi treba da zabodete po jedan ekser. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.