Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 04:48:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93671 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Kaucija moze da se ulozi samo ukoliko se optuzeni odmah javi sudu. U ovom slucaju sud ne verujem da ce pristati iz prostog razloga sto je bezao od suda i sto bi sa slobode mogao da utice na svedoke u sudskom postupku.
Ma jeste, samo je ovde pasos u pitanju i mogucnost odlaska iz zemlje. Ako si ko Voja Seselj da budes u Hag a da ti pare budu zamrznute, sta ces?
Ruku na srce, tamburas je ipak prosao sveta.Iliti u prevodu da budes u Srbiji a kuce u Torontu i Moskvi, a sudska presuda za prinudnu naplatu poreza dolazi, nije bas zgodno. Ja mislim i da mu obecaju svasta, on ipak nece doci. Ima preca posla od izbora Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Bogoljub ima bankovne racune svuda po svetu, a u inostranstvu ce mu zamrznuti iste samo ukoliko pomaze Haske begunce. U svim ostalim slucajevima nema nista od toga. Mada cisto sumnjam da je nasa drzava od bilo koga u inistranstvu i trazila da se zamrznu Bogijeva sredstva. Uostalom ni u Srbiji mu nisu zamrznuta.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja vam rekoh ce da se vrati, jer on je ipak Car!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Bogoljub ima bankovne racune svuda po svetu, a u inostranstvu ce mu zamrznuti iste samo ukoliko pomaze Haske begunce. U svim ostalim slucajevima nema nista od toga. Mada cisto sumnjam da je nasa drzava od bilo koga u inistranstvu i trazila da se zamrznu Bogijeva sredstva. Uostalom ni u Srbiji mu nisu zamrznuta.
Ne moze bez sudkog naloga o izvrsenju. A to je kod nas duzi proces.
Za njega je izdata poternica samo sto se nije prijavio na sudski poziv, a predmet je neplacanje poreza.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2006, 17:18:50 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
mogli su oni iranije da ga uhapse!
« Poslednja izmena: 10. Dec 2006, 20:39:18 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
mogli su oni iranije da ga uhapse!
Mogli su, al je davao po koju kintu drugima, pa nisu. Smile
Kad je poso svojim putem, rekose: e ne moze!!!!
Niti dajes pare, a hoces nasa mesta. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
u tom slucaju me brine situacija da drugih dvesta i nesto tajkuna  radi ono sto im se kaze, pa su mirni!
valjda primecujes da je to odsustvo pravde  i da  je to takodje kriminal! a sada smo "pravna" drzava i takve stvari ne smemo da tolerisemo!
a koje istina to sto kazes, u drzavi i dalje postoji sprega izmedju kriminala i vlasti, samo sto je sad uvedena "podela rada"! Smile Smile Smile Smile primer:

Мирослав Мишковић- Jel njemu treba oprostiti zato sto je poslusan?
Рођен је у Крушевцу 1945. године. Након што једипломирао економију на Београдском универзитету, запослио се у девизном сектору „Југобанке“ у родном граду. Одатле накратко прелази у „Трајал“, а потом у „Жупу“ Крушевац, хемијску индустрију, где је именован за генералног директора.
По најновијим оценама варшавског листа „Впрост” Мирослав Мишковић је бизнисмен  „тежак” 1,5 милијарди евра. Поседује, директно или индиректно, ланац трговина „Макси”, „Цe маркет”, „Темпо”, „Пекабету”, као и фабрике „Сунце” и „Јухор”... О томе како је први човек „Делта холдинга” од Србије безмало направио „Делталенд” може само да се нагађа јер он на то питање медијима не одговара. За све је ипак била изненађење вест да је на овогодишњој листи, иако му је иметак са 1,4 порастао на 1,5 милијарди долара, пао за осам места у односу на прошлогодишњу – заузима 38. позицију.
На основу његових, јавности доступних, биографских података само се може нагађати о разлозима због којих је негде почетком прошле деценије одлучио да напусти српску владу, као и о томе да ли је средином деведесетих финансирао ЈУЛ, како се причало, а касније и ДОС и покојног премијера Зорана Ђинђића. Тајанствена остаје и отмица из 2001. године, када су Мишковића киднаповали тадашњи чланови „земунског клана” и за откуп тражили око 3,5 милиона евра.
Људи блиски Мишковићу, при том, тврде да овај бизнисмен приватно није уопште ћутљив, него врло глагољив човек, али не и за новине, па ни за „Политику” овог пута. За њега кажу да „док ради, не прича”. Тако се својевремено није хвалисао отварањем представништава по Србији и статусом ексклузивног увозника и заступника аутомобила – „Фијата”, „Ланче”, „Алфа Ромеа” и „Хонде”, а најновије BMW-а, па козметичког концерна „Нивее”, произвођача апарата за домаћинство „Мулинекса” и разних спортских и модних кућа попут „Најкија”, „Спида”, „Ескаде” и „Мекса” и „Заре”.
На списку фирми чији је Мишковић власник су и  „Подунавље”, „Базар”, семенарска кућа „Семе”, пољопривредна добра „Напредак” и „Јединство”, пословни простор „Инвестбанке” на Теразијама... У тишини Мишковић је постао и  један од највећих српских велепоседника – купио је или закупио више од 20.000 хектара земље.
Мирослав Мишковић је рођен у Крушевцу 1945. године. Након што је дипломирао економију на Београдском универзитету, запослио се у девизном сектору „Југобанке” у родном граду. Одатле накратко прелази у „Трајал”, а потом у „Жупу” Крушевац, хемијску индустрију, где је именован за генералног директора.
Већ средином осамдесетих, као успешног руководиоца „Жупе”, препоручују га Слободану Милошевићу за место републичког премијера. Мишковић постаје потпредседник владе. Чини се, врло брзо увиђа да се неће баш усрећити на месту на коме стално мора да „сања” шта све може бити по вољи главном газди, па како се већ тада његова радикална идеја о приватизацији умногоме разликовала од осталих,  одустаје од трке за улазак у нову владу. Одлучује да изнајми собу у хотелу „Славија” и оснива увозно-извозно предузеће „Делта М”.
Одличне везе које је током рада у „Жупи” успоставио са Словенијом помогле су му да развије свој експорт-импорт на коме је и зарадио, како каже, први милион марака. Једном приликом је сам признао да је овај новац више зарадио „на туђу глупост, него на сопствену памет”.
Иако се за већину тајкуна сматра да су велике паре згрнули у време Милошевића, за Мишковића се слободно може рећи да му посао ништа мање није цветао ни са доласком демократа на власт, после 2000. године, када се „Делта холдинг” практично пробија у сам врх српске привреде. Због некадашњих веза са Слободаном Милошевићем нашао се чак и на листи оних који нису могли да добију америчку визу, нити визу ЕУ, али је убрзо скинут са те листе.
Лондонски „Санди тајмс” је почетком маја ове године објавио да је Мишковић свом сину, студенту у Кенсингтону, купио вилу вредну 25 милиона фунти. То је тада била најскупља некретнина у Великој Британији, прескупа чак и за једног Елтона Џона и Мика Џегера.
„Делта холдинг” данас има око 16.000 запослених и обрт већи од милијарду евра и представља највећу и најуспешнију српску приватну корпорацију.

Приредила Јасна Петровић,politika
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 02:32:39 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
u tom slucaju me brine situacija da drugih dvesta i nesto tajkuna  radi ono sto im se kaze, pa su mirni!
valjda primecujes da je to odsustvo pravde  i da  je to takodje kriminal! a sada smo "pravna" drzava i takve stvari ne smemo da tolerisemo!
a koje istina to sto kazes, u drzavi i dalje postoji sprega izmedju kriminala i vlasti, samo sto je sad uvedena "podela rada"! Smile Smile Smile Smile primer:

Мирослав Мишковић- Jel njemu treba oprostiti zato sto je poslusan?
Рођен је у Крушевцу 1945. године. Након што једипломирао економију на Београдском универзитету, запослио се у девизном сектору „Југобанке“ у родном граду. Одатле накратко прелази у „Трајал“, а потом у „Жупу“ Крушевац, хемијску индустрију, где је именован за генералног директора.
По најновијим оценама варшавског листа „Впрост” Мирослав Мишковић је бизнисмен  „тежак” 1,5 милијарди евра. Поседује, директно или индиректно, ланац трговина „Макси”, „Цe маркет”, „Темпо”, „Пекабету”, као и фабрике „Сунце” и „Јухор”... О томе како је први човек „Делта холдинга” од Србије безмало направио „Делталенд” може само да се нагађа јер он на то питање медијима не одговара. За све је ипак била изненађење вест да је на овогодишњој листи, иако му је иметак са 1,4 порастао на 1,5 милијарди долара, пао за осам места у односу на прошлогодишњу – заузима 38. позицију.
На основу његових, јавности доступних, биографских података само се може нагађати о разлозима због којих је негде почетком прошле деценије одлучио да напусти српску владу, као и о томе да ли је средином деведесетих финансирао ЈУЛ, како се причало, а касније и ДОС и покојног премијера Зорана Ђинђића. Тајанствена остаје и отмица из 2001. године, када су Мишковића киднаповали тадашњи чланови „земунског клана” и за откуп тражили око 3,5 милиона евра.
Људи блиски Мишковићу, при том, тврде да овај бизнисмен приватно није уопште ћутљив, него врло глагољив човек, али не и за новине, па ни за „Политику” овог пута. За њега кажу да „док ради, не прича”. Тако се својевремено није хвалисао отварањем представништава по Србији и статусом ексклузивног увозника и заступника аутомобила – „Фијата”, „Ланче”, „Алфа Ромеа” и „Хонде”, а најновије BMW-а, па козметичког концерна „Нивее”, произвођача апарата за домаћинство „Мулинекса” и разних спортских и модних кућа попут „Најкија”, „Спида”, „Ескаде” и „Мекса” и „Заре”.
На списку фирми чији је Мишковић власник су и  „Подунавље”, „Базар”, семенарска кућа „Семе”, пољопривредна добра „Напредак” и „Јединство”, пословни простор „Инвестбанке” на Теразијама... У тишини Мишковић је постао и  један од највећих српских велепоседника – купио је или закупио више од 20.000 хектара земље.
Мирослав Мишковић је рођен у Крушевцу 1945. године. Након што је дипломирао економију на Београдском универзитету, запослио се у девизном сектору „Југобанке” у родном граду. Одатле накратко прелази у „Трајал”, а потом у „Жупу” Крушевац, хемијску индустрију, где је именован за генералног директора.
Већ средином осамдесетих, као успешног руководиоца „Жупе”, препоручују га Слободану Милошевићу за место републичког премијера. Мишковић постаје потпредседник владе. Чини се, врло брзо увиђа да се неће баш усрећити на месту на коме стално мора да „сања” шта све може бити по вољи главном газди, па како се већ тада његова радикална идеја о приватизацији умногоме разликовала од осталих,  одустаје од трке за улазак у нову владу. Одлучује да изнајми собу у хотелу „Славија” и оснива увозно-извозно предузеће „Делта М”.
Одличне везе које је током рада у „Жупи” успоставио са Словенијом помогле су му да развије свој експорт-импорт на коме је и зарадио, како каже, први милион марака. Једном приликом је сам признао да је овај новац више зарадио „на туђу глупост, него на сопствену памет”.
Иако се за већину тајкуна сматра да су велике паре згрнули у време Милошевића, за Мишковића се слободно може рећи да му посао ништа мање није цветао ни са доласком демократа на власт, после 2000. године, када се „Делта холдинг” практично пробија у сам врх српске привреде. Због некадашњих веза са Слободаном Милошевићем нашао се чак и на листи оних који нису могли да добију америчку визу, нити визу ЕУ, али је убрзо скинут са те листе.
Лондонски „Санди тајмс” је почетком маја ове године објавио да је Мишковић свом сину, студенту у Кенсингтону, купио вилу вредну 25 милиона фунти. То је тада била најскупља некретнина у Великој Британији, прескупа чак и за једног Елтона Џона и Мика Џегера.
„Делта холдинг” данас има око 16.000 запослених и обрт већи од милијарду евра и представља највећу и најуспешнију српску приватну корпорацију.

Приредила Јасна Петровић,politika

=D>Vidim da smo poceli da se slazemo. Smile Znao sam za ovo, ali ne u detalje.Ali posto si nekoliko puta, naveo ono: zasto samo Karica karaju, hajde da vidimo oko one 'podele rada'.
Kako bi ti drugacije? Pazi ovo bi trebala da bude ozbiljna diskusija, ne znam dal joj je mesto ovde.
Ali posto do sada su bili crtaci, a tek neminovno sledi privatizacija energetike, gde je Srbija jedna od 'bogatijih', i neminovno slede mucke koje se pri tome nadovezuju. Pisao sam da svaki kilovat, svaka litra nafte donosi profit. A to se trosi vise od hrane. Jer pored hrane se trosi i na kretanje i na oblacenje.
Ako ne privatizujes, onda jos gore dajes nekome pravo na monopol.
Jedini nacin da svakodnevnica pojeftini je privatizacija i konkurentnost energenata.
Ko to ima, imace moc. Nasi (tajkuni) ne verujem da su toliko bogati da to kupe. Ili bar ne sve. Smile

A ima sa politicke strane jos jedna stvar: Kako da nesto pokrenes (JUL recimo), kada jos vladaju?
Ne zavisi to toliko od politicara, koliko od glasaca.
Politicar mora da osnuje vladu.A vlada zavisi od socijalista. A ko je njima dao glas? A koga oni brane?
Evo ih ponovo na sceni: branicemo sto smo opljackali, pa makar vas terali ponovo u rat. Smile
Znas koliko pitanja otvaras sa ovim?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6630
Vrati se, Bogi! Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry bold 9000
mala razlika je u tome što je miškovićeva imovina ovde u srbiji za razliku od imovine dr bogija...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 04:48:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.