Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 04:46:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93670 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Kamaro, dosta menja stvar kada obrazloziz ovako svoje stavove, pa te ljudi onda ispravno shvate. Ako vec pricamo o tome, ja se uopste ne slazem da "posao" sa tajkunima zavrsen. Dok ne "rese" Miskovica, Beka...i jos gomilu njih, za mene nisu nista uradili.

Ali to ne znaci da ne treba Karica osuditi. Jedan manje, pa ce valjda neka vlast nacepiti i ostale, pa makar i za 10 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Kamaro, dosta menja stvar kada obrazloziz ovako svoje stavove, pa te ljudi onda ispravno shvate. Ako vec pricamo o tome, ja se uopste ne slazem da "posao" sa tajkunima zavrsen. Dok ne "rese" Miskovica, Beka...i jos gomilu njih, za mene nisu nista uradili.

Ali to ne znaci da ne treba Karica osuditi. Jedan manje, pa ce valjda neka vlast nacepiti i ostale, pa makar i za 10 godina.
da si samo jednom to rekao i pri tom pomenuo bilo koje drugo ime tajkuna, sem ovog koji je realno najglupaviji, odmah bi se slozio sa tobom!
ali sta sad! dok vreme prolazi oni postaju sve vazniji privredni faktor! kad bi unistio miskovica, koliko god da on ispoljava monopolisticko ponasanje(a to je protivzakonito), to bi ozbiljno ugrozilo privredu u jednom bitnom segmentu! takodje, rupa u budzetu od poreskih prihoda njegove kompanije ne bi bila nimalo prijatna ovoj zemlji!
ja u tome vidim veliki problem i politicku dilemu, sta je sad najpametnije?!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Nije problem u monopolu, vec i u sticanju pocetnog (ne malog) kapitala. Ja bi mu sve oduzeo, pa stavio na tender.

Ali to je vec off, jbg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PSS - Mi Trosimo Narodne Pare!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bogi.jpg
(103.69 KB, 650x560)
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 23:25:42 od jakov spustic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
shkorpion,
ti stvarno mislis da ja podrzavam karica u politickom smislu?
daleko je ta opcija od mene, naprotiv, ja se zalazem za ideje coveka koga tvrdis da sam ubio! pogledaj sve moje postove i videces o cemu govorim! ja nemam nista protiv da se tom coveku uzme preko 20000000 eura i da ode u zatvor, vec sam protiv svih onih koji tvrde da je ovim slucajem zavrsena borba protiv tajkuna i kriminalaca (kao nemaju dokaza ili ostali su prihvatili nova pravila igre,...) sto pre 2000. sto posle 2000.god.! a ako nema politicke volje da se stvar principijalno istera do kraja, onda je ne treba ni zapocinjati, jer nas to kao drustvo cini smesnim!
dakle, neko je kriminalc ne zato sto je krim. vec zato sto nekom na vlasti nije odgovarao! to je opasna zamena teza!
slozices se sa mnom ako si pristalica pravne drzave!
drugo, ja vrlo dobro uvidjam opasnost od karicevog ulaska u politiku! a pogledaj sad situaciju i zamisli da ne daj boze, onako funjarski upadne u parlament, i postane neki politicki faktor! to bi nas tek upropastilo!
sledece, svaki pravnik ce potvrditi da je kariceva optuznica mogla brzo da se podigne(kad je rec o mobtelu, za ostalo verujem da je trebalo vremena) i da odmah ode u zatvor! a kostunica to nije uradio! djindjicu se to ne moze zameriti, s obzirom na okolnosti-pre svega, u onom trenutku nije bila mala stvar poslati milosevica u zatvor i udariti na legiju! tako bi imao vec previse neprijatelja i rizikovao povratak komunista na vlast).
medjutim, ono sto me najvise zabrinjava jeste da ako kazes bilo sta drugo, a pri tom to nesto ima precizno znacenje, ljudi ce te odmah, kao i ti,svrstati u kariceve fanove ili ne znam cije vec! a to mi vec lici na ono milosevicevo-"izdajnik je svako ko kaze nesto drugacije"! i reci mi hiljadu puta da sam izdajnik, ja cu ti na kraju to potvrditi, kao sto sam napisao da radim za karica politicki marketing!
na ovoj temi sam iskljucivo zbog razmene misljenja oko velikog problema koji ima srbija, a to su tajkuni!
sta sa njima?
pohapsiti sve i konfiskovati imovinu koja je realno drzavna?
ili ih sve amnestirati? ili ovaj scenario, neke da, neke ne?

Smile Kada sam rekao ubio, mislio sam na sve nas. Na drustvo koje je tako nesto dozvolilo. Odakle ti ideja da sam mislio na tebe Smile Smile Smile
Drugo, m ismo specificno tranziciono drustvo, jer smo za razliku od ostalih komunistickih zemalja ziveli prividno dobro.
Malo je teze to, pa si video kako su ljudi lako naseli na ratove, dok su ostali sebi spremali teren velike pljacke.
Trece, on je mogao da bude u red sa ostalim tajkunima, da nije hteo da toliko izlazi u javnost. A jos gore da ulazi u politiku.
A sto se tice ulaska u parlament, nema ni promil sanse.
Nema dugo pa ces, videti. Inace i sa 2, 3 poslanika znas sta se desava? Kod nas bar je to na ceni!!!
To im je glavna zabava, posto ih narod izabere. Ovaj mi nudi ovoliko, a ovaj ovoliko.
Ne moras da mi verujes, ali ako ti kazem da sam se ocesao o te vode, onda ces mozda verovati.
Postenom coveku se digne kosa na glavi, a stomak mu se okrene. Ali to je tako.
Ima cena tajnog glasanja mimo odluke stranke, ima cena punog prelaska.
A ima i takozvanih lobista, koji su duze u tim vodama i koji 'sapnu' te tranzakcije.
On ima i jednu ulogu, razvlacenja glasova. veoma bitna. I to pretpostavljam da znas koja je.
Tako da ????????
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Citat
Kada sam rekao ubio, mislio sam na sve nas. Na drustvo koje je tako nesto dozvolilo.
slazem se!

Citat
Trece, on je mogao da bude u red sa ostalim tajkunima, da nije hteo da toliko izlazi u javnost. A jos gore da ulazi u politiku.
o ovome sam ja govorio! znaci, ti bi ga pustio na miru bez obzira na pljacku da je samo cutao kao i ostali!
vidis, ja bi i njega i ostatak ekipe malo "izmaltretirao", i to debelim porezom na ekstra profit(da se razumemo, radilo bi se o ogromnoj cifri koja bi morala da se isplacuje na rate)! a od tog kesa bih napravio kreditni fond za povoljno kreditiranje strart up privrede!
to bi po meni bilo dobro resenje uz dogovor-neformalni da niko od njih ne sme u politiku, kao ni da ne sme da potpomaze bilo koju politicku stranku!
Citat
On ima i jednu ulogu, razvlacenja glasova. veoma bitna. I to pretpostavljam da znas koja je.
a u ovo ne verujem da moze da uspe, cak sta vise preopasno je! tako da je najbolje resenje-van politike, ali kada su pitanju njihove kompanije i njihovo zatvaranje, tu vec...
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 23:27:19 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Hajde da ne citiram Kamaro!!! Razumeces! Kako da ih hapsis? Kako da im oduzmes? Hajde dacu ti prost primer a verujem da znas: Uzme privatnik pod ugovorom od velike firme sredsva za rad (dizalice), koja tamo trunu, jer 'nema' posla. Ugovor predvidja da ih osposobi i da radi sa tim sredstvima time sto ce firma da mu plati popravke. On u medjuvremenu daje procenat firmi od poslova. Preko rukovodstva firme, on uzima odmah i firmine poslove.
Prodje dve godine, on placa neku crkavicu firmi, ali ispostavlja i racun za popravke. Firma nema da plati. Procesuira se i firma mora da placa u naturi, odnosno u tim sredstvima. Tako uzme i drustvena sredstva i poslove. I zavrsio sve. Ima firmu ima poslove i ide u razvoj. Smile
To su sitne sicardjije
  Smile Velike su druga prica, okupljeni oko drzavnih organa. Danasnji tajkuni. Kako da procesuiras, tako uspesne privrednike? Osim poreza, ne mozes im naci nista.
E sada dolazi prava poslastica. Kada su ojacali, dolazi na red privatizacija energetike. para kaplje od svake litre nafte i od svakog kilovata.
A moras privatizovati, zbog konkurentnosti. Inace ces placati naskuplje energente na svetu.
A oni mogu kupiti ceo parlament Smile Smile Smile
Iako cisto ne verujem da mogu sami u tom poduhvatu, jer je to ogromna para i za njih. Smile
Mislim da ti je malo jasnije, zasto mi je vise pri srcu Dinkic od Djelica.
A taj fond sto bi ti napravio, trebalo bi da prodje kroz neke parlamentarne procedure. Smile Smile Smile
A nase postenjacine u parlamentu........ Smile
Ni od 'postenih' radikala, koji izgaraju za 'naaaaarod', ne cujes ni pisak, zbog plata koje su 10 puta vece od obicnog zaposlenog gradjanina.
Lepo je to jer sto rece Raka: 'Mi smo bre institucija'. Pa je osto Raka Institucija.
Jedini lek je ipak pravna drzava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
“Veliki brat” Dr Dragomir Karić je zamenik predsednika i glavni operativac i kadrovik PSS-a. Nesumnjivo, on je i u medijsko-marketinškom smislu najisturenija figura i tu svoju poziciju vrlo sujetno brani.
Svojom izjavom da je “doktor filozofije iz oblasti ekonomije” naveo me je da se setim jedne Nušićeve komedije. To je izgovorio prilikom posete Opštinskom odboru na Čukarici, 25. decembra 2004. godine, pred više od 50 prisutnih članova i funkcionera Pokreta. U svakom slučaju, ovo je nemoguća kombinacija i nema sumnje da na belom svetu ne postoji čovek koji je doktorirao “filozofiju iz oblasti ekonomije”. To dalje znači da Karići ne znaju ni šta su pazarili, kada su diplome i zvanja u pitanju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
“Veliki brat” Dr Dragomir Karić je zamenik predsednika i glavni operativac i kadrovik PSS-a. Nesumnjivo, on je i u medijsko-marketinškom smislu najisturenija figura i tu svoju poziciju vrlo sujetno brani.
Svojom izjavom da je “doktor filozofije iz oblasti ekonomije” naveo me je da se setim jedne Nušićeve komedije. To je izgovorio prilikom posete Opštinskom odboru na Čukarici, 25. decembra 2004. godine, pred više od 50 prisutnih članova i funkcionera Pokreta. U svakom slučaju, ovo je nemoguća kombinacija i nema sumnje da na belom svetu ne postoji čovek koji je doktorirao “filozofiju iz oblasti ekonomije”. To dalje znači da Karići ne znaju ni šta su pazarili, kada su diplome i zvanja u pitanju!

Znas onaj stos, kada otac kupuje sinu diplomu, pa kada vidi da je to lako, pogleda na svoje lepe konje i pita dekana, jel bi mogao i ovim konjima da kupim po jednu diplomu. Mnogo ih volim. A dekan mu kaze: Ne moze, Moze samo za magarce. Smile Smile Smile
Tako ti je i sa nasim doktorima.
Jaooo srpske tuge. Lopina ukradenim parama otvara univezitet, da na njemu doktorira, a zatim se izabere za rektora. Smile
Jaoooo Tita, majku ti masonsku, za sta si zaduzivao citave generacije. Smile
A ti Nusicu, napisa 'Analfabetu' samo u jednocinki. Smile
Zivo me interesuje koliko ce glasova dobiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PSS-Bogoljub Karić politička organizacija…
To je organizacija u kojoj se politička retorika zasniva na priči o proizvodnji i zaposlenosti, dok se celokupno Karićevo poslovno iskustvo zasniva na nezreloj, špekulantskoj a lukrativnoj ekonomiji u domenu trgovine i usluga: telekomunikacije, trgovina nekretninama, građevinsko preduzimaštvo, bankarstvo, osiguranje, televizija, internet provajderstvo… Dakle, reč je uglavnom o nekoj vrsti virtuelne ekonomije u funkciji spoljašnjeg  “pranja” ili  “higijene” novca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 04:46:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.