Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:45:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93624 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
mala razlika je u tome što je miškovićeva imovina ovde u srbiji za razliku od imovine dr bogija...
Pa reci kako da ga ganjas? Dr Bogi, nije platio porez, zvao si ga da divanis sa njim, a on pobegao.
Hajde poternica i eto.

Kod Miskovica sve 'cisto'. Ne mesa se u politici, nema televizije, nema univerzitete.
Cak je i banku prodao (mozda covek nije imo para).
Pa eto spao na sverc krpama i C proizvodima Smile Smile Smile

Ja mislim da vlasti ni ne znaju za njega. Bezlicna figura.
Onog Lazarevica sam jednom video na TV, a Hamovica ni ne znam kako izgleda.

Mlooooogo strci dr. Bogi. Napravi mu salata darmar u imperiji. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uspon Karića počeo je još u vreme Tita i titoizma, nastavljen u vreme Stambolića, da bi neviđen razmah doživeo u vreme vladavine Slobodana Miloševića.

Dr Bogi često i rado priča o seksu i polugolim pevaljkama novokomponovane muzike, a sve upakovano u kontekst unapređenja nataliteta i demografskog razvoja Srbije.

Dr Bogi je izmislio salatu i prvi je doneo u nase krajeve.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

salata.jpg
(19.09 KB, 200x200)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Secam ga se u ranom usponu Milosevica. U to vreme, privatni preduzimac nije imao prava da  zaposljava vise od 10 radnika. Smile
Kao stitili ranike od potencijalnih soc kapitalista. Smile
I evo ti Bogija u svojoj radionici u Peci, tamo neke motike, a kupio i neke polovne strugove. Smile
Namestaljka, cim je TV tamo i on izjavljuje, kako bi mogao da uposli 200 radnika ali mu zakon ne dozvoljava.
Dalje, nema Bogija, ali ima TV, koji pocinje jedan opsiran komentar, kako se invetivnim ljudima, sposobnim itd itd, ne dozvoljava da se razmahnu. Pa evo ovog, doso iz Nemacku i moze svasta da radi. Pameti do neba, a drzava ne daje. Smile
Videlo se nesto trulo, ali Bogi u sledecm intervju umesto da igra igru i kaze, kako je tamo u Nemacku naucio od Nemci sve i svasta, tresne kako je svirao i skupio pare i eto prvo motike, pa strugovi itd. Nikada vise te epizode, bar za vreme razvoja. Smile
Dodje zajam za preporod, kad eto ti Bogi, nema vise mesta u Peci, mora za Beograd, jer mu poslovi idu ko namazani.
Pitaju ljudi, sta konkretno radi. Odgovor je ma 'preduzetnik' bre. U to vreme Ante bio popularan sa preduzetnistvom.
Ne prodje neko vreme, kad Ante udari konvertibilnost dinara, 1 marka 7 dinara, moz kupiti u banke.
Leleeeeee Kupuj narode. Onda ti udari Sloba upad u platni sitem zemlje, nastampa para ko blata.
Ona pizda Markovic, suti, nista ne govori, ali se pobune Slovenci, koji kao odgovor, nastampaju i oni u Ljubljani dinara i predju na Tolar kao platno sredstvo. Ljudi, narocito gastarbajteri, veruju drzavi, vise nego Nemackim bankama. Za par meseci nema vise deviza u bankama. Prave se spiskovi cekanja itd. Vec ste prosli neki od vas.
Zove me neki moj sef, kaze ti znas tenologiju gvozdja, hoces da radis za nekog naseg coveka, na Magnitogrsku, grade zelezare. Smile
Kako mi to ne radimo?Svetska firma? Ma neeee neka je igra tu, itd, da ne duzim kaze nas uspesan privrednik. Ko je sta je? Pa taj ciganin sa Kosova.
Opsujem ja mom sefu sve po spisku, zbog ponizavanja itd.
Prodje par godina, zove me isti, kaze: dobat si energeticar, treba neka napajanja serijska da se montiraju. Za sta, gde? Mobilna telefonija.
Velika plata. Hajde da vidimo. Moras ici da razgovaras sa gazdom, ugovorite platu i to je tajna. Ko je gazda? Gde idem? Ma brate, grozomora od privatnika, Karic. Pitam jel ciganin sa Kosova? Ma jeste, ali ugnezdio se kod Slobe. Smile  Jos nije bilo ni jednog mobilnog, tek su se razmahivali pejdzeri.
Mars u pm, necu da cujem.
Kasnije  cujem EUnet, pa banke, pa gradilista u Irkutsku, ali tu je vec bilo sve jasno, kada je dosta mojih pootvaralo po Rusiji, kao podizvodjaci.
Dugo nisam verovao, kad od jednom Univerzitet, pa TV. Pojavise se braca, zene, medijske prezentacije, uspesi.
Pitam generalnog, sefe jel to moguce?
I da cujes pridiku: Ma govedo jedno, pa to je Slobino cedo. Uspeh novog socijalizma. Ideje profesorice Markovic se prevode na svamili jeziku u indiji.A Karic je ziva legenda uspeha. I dodaje mi: Kazi mi govedo inzenjersko, koliko si puta u zivotu bio u pozoriste? Jednom kazem, da gledam Zokija Radmilovica. Eeeeee kaze veliki sef, a Hafa u zadnje dve nedelje bila tri puta, od toga jednom sa Patrijarhom. To je kultura sine. Uzmi putni nalog i idi za Kosovo. Nisi ti da radis u centru Beograda.
Evo vam malo zive, ali istinite price o usponu Karica.
Mozda sam po nesto omanuo, ali ne mnogo za smisao price!!!!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Hahahaha Skorpion. Svaka cast. Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Polako, polako, Dr Dragi ce pokaze vamke cija maca crnu vunu prede!

maca.jpg
(27.19 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Kada su Milosevic i njegova vestica (Bogijeva koleginica po poternici), videli da im najveca opasnost preti od skolovanih ljudi, rekose: Hajde da degradiramo nauku u Srbiji. Da im pokazemo da svak moze biti rektor, akademik i da ima diplome.
Zvali Bogija i rekli mu: Nauci da vezes kravatu i otvaraj univerzitet. Al da nosi tvoje ime. Smile
Da im malo pokazemo da i sa dva padezi moze da se bude diplomiran. Da vide da ne treba sedam.I da vide da im svako moze biti ravan. I naplacuj. Smile
I nemoj inzenjere, lekare, pravnike i takve gluposti. Direktno diplomirane direktore. Da vidi i istok i zapad, kako se od malih nogu postaje direktor. Smile
Pita Bogi: a sta posle diplome? Kaze Sloba: Ma stampacemo im pare da se igraju managera.
Pa kad vide ovi klinci sto mi izlaze na ulice, da djaba uce, tutanj iz Srbije, da mi ne zagadjujete idilu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I, Dr Milanka ima velike sanse, nije valjda dzaba napisala onu poznatu knjigu "Narodni Kuvar za izbeglice sa Kosova". Kao sto je poznato ova je knjiga prevedena na veliki broj svetskih jezika, ukljucujuci i Zulu (Afrika)

milanka.jpg
(10.32 KB, 230x162)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
I, Dr Milanka ima velike sanse, nije valjda dzaba napisala onu poznatu knjigu "Narodni Kuvar za izbeglice sa Kosova". Kao sto je poznato ova je knjiga prevedena na veliki broj svetskih jezika, ukljucujuci i Zulu (Afrika)
Taman se zabrinuo, necemo naci dostojnu zamenu za Vesnu Zmijanac, kao ministra kulture, kad evo jos boljeg resenja.
Milanka ko rodjena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Kada su Milosevic i njegova vestica (Bogijeva koleginica po poternici), videli da im najveca opasnost preti od skolovanih ljudi, rekose: Hajde da degradiramo nauku u Srbiji. Da im pokazemo da svak moze biti rektor, akademik i da ima diplome.
Zvali Bogija i rekli mu: Nauci da vezes kravatu i otvaraj univerzitet. Al da nosi tvoje ime. Smile
Da im malo pokazemo da i sa dva padezi moze da se bude diplomiran. Da vide da ne treba sedam.I da vide da im svako moze biti ravan. I naplacuj. Smile
I nemoj inzenjere, lekare, pravnike i takve gluposti. Direktno diplomirane direktore. Da vidi i istok i zapad, kako se od malih nogu postaje direktor. Smile
Pita Bogi: a sta posle diplome? Kaze Sloba: Ma stampacemo im pare da se igraju managera.
Pa kad vide ovi klinci sto mi izlaze na ulice, da djaba uce, tutanj iz Srbije, da mi ne zagadjujete idilu. Smile

e moj ti, to sto pricas o univerzitetu i menadzerima ti uopste ne stoji! slucajno imam ortake sa tog faksa! bruka su dobri(ortaci sa ekonomskog uce od njih, a i ja)! neki su preko i odlicno se snalaze u fenomenalnim kompanijama! ovaj deo koji je ovde se takodje odlicno snasao i koliko god da ti zvuci smesno, njima ne mogu da pridju likovi sa konkurentskih fakulteta! da imam taj kes prvi bi ja upisao taj faks, a ne onaj komunjarski ekonomski da ucim socijalisticku ekonomiju! pa nije ni cudo sto likovi ne znaju nista o trzisnoj ekonomiji!
sto se tice tog univerziteta jedini je problem sto su karici vlasnici i bilo bi lepo da ga prodaju! to je faks koji je zaposlio gotovo sve najjace profesore sa ekonomije! u ostalom, taj faks proizvodi strucnjake koji su zemlji potrebni. dakle, radi se o ljudima koji treba da rade u privredi(to ovoj zemlji najvise hvali/stat.pod. 400000 menadzera u biznis administraciji), a ne u drzavnim institucijama, pa da zive od budzeta!
po meni su oni vise nego korisni! i ja ne znam kakve oni veze imaju sa karicem i sto ti oni toliko smetaju! mozda sto medju njima ima dosta burzuja, ako je to, odmah da ti kazem, poznajem dosta ljudi koji tamo studiraju i jedva izlaze na kraj u finans. smislu! ali tamo su zbog znanja, a ne zbog parceta papira!
pa oni ce da izdrzavaju te parazite sa ekonomije koji ce raditi u drzavnom sektoru!
p.s. kad neko bude promenio drzavne fakultete pa i dobar deo privatnih, pr. fabus, onda neka promeni i ono sto ne valja na bk!

Citat
Znas koliko pitanja otvaras sa ovim?

hahahaha! pa necu da cutim kao ti!
Citat
Vidim da smo poceli da se slazemo.
daleko od toga da smo poceli da se slazemo, moj je stav jasan! pravda za sve ili ni za koga! ja nisam lesinar!
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 03:32:15 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rektor BK University, tamburas, Dr Bogi

dr-bogi.jpg
(47.22 KB, 300x242)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:45:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.217 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.