Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strasna Nepravda se desila! hocu da je ispravimo!  (Pročitano 15437 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Maradic,

ja odavno nisam vidjela osobu koja je prehlađena na način na koji si ti.

djevojčica je silovana, Maradic...silovana, jadi te ne znali Smile

čuj, ljubim te u rečeničnu konstrukciju...'' klinka je upala u mehanizaciju...takav je trend danas''...

pa nabrajaš da djevojčice hoće bijelo, hoće splav...hoće muda od labuda...pa, insinuiraš da hoće da su silovane...

ne znam šta hoće djevojčice od 15 godina, pojma nemam koji je trend danas i ne moram ni da znam da tvrdim da niko, ali niko ne želi i ne zaslužuje da bude silovan. i to od petorice muškaraca.

ti si prehlađen, Maradic.

i ostavljaš smrdljiv trag za sobom.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Maradic,

ja odavno nisam vidjela osobu koja je prehlađena na način na koji si ti.

djevojčica je silovana, Maradic...silovana, jadi te ne znali Smile

čuj, ljubim te u rečeničnu konstrukciju...'' klinka je upala u mehanizaciju...takav je trend danas''...

pa nabrajaš da djevojčice hoće bijelo, hoće splav...hoće muda od labuda...pa, insinuiraš da hoće da su silovane...

ne znam šta hoće djevojčice od 15 godina, pojma nemam koji je trend danas i ne moram ni da znam da tvrdim da niko, ali niko ne želi i ne zaslužuje da bude silovan. i to od petorice muškaraca.

Dobro, ajde, ucini nesto osim sto tu pametujes  Smile

Ili ti je nejasno sta je covek napisao jedan post pre tvoga
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 00:42:05 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
e, luksuz je tebi se obratiti...

ja doduše jako rijetko čitam tvoje postove, a večeras se sjetih i zašto ih ne čitam...

zaboravi se ponekad crno čeljade...vrijedi sjetiti se...zev...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Eto, dala si sama sebi odgovor na pitanje i to je to, nema tu neke velike filozofije
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
nismo culi koji je kraj grada u pitanju .. paranoja je tolika, da ne smemo da kazemo na netu koji je kraj grada, ali zato otvoreno pozivamo nepoznate ljude na internetu na linc nekih ljudi koji su navodno izvrsili krivicno delo protivprirodnog bluda..

njih 5 seje toliki strah u getu, da raja nocu ne moze da spava... siluju im decu, navlace ih na pajdo, diluju u vrticu, a niko ne sme nista ni da kaze jbt  Smile

Napisite otvoreno pismo kancelariji Ivice Dacica i potpisite se kao "stanari naselja Tog i Tog" pa pocnite odnekud .. ili saradjujte sa Insajderom..

Na kraju krajeva, imate gomilu besnih oceva. To je dobar pocetak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ma troll tema, sve nesto kripticno, konspirativno, a ne znamo maltene ni koji je grad a trazi se hitno razresavanje problema, tu ni UN rezolucija ne pomaze. Izgleda ko da neko trazi placenog ubicu al za dzabe da resi tudji problem  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia N97
Poražvajuće je kad šaka ološa kontroliše stostruko veću masu jer među ovima niko ne sme da krene prvi.

Srbi imaju taj mentalitet da se ne mešaju dok im nevolja ne dođe na prag. U mojoj familiji je bio slučaj najblažeg mogućeg porodičnog nasilja, što je meni bilo dovoljno da pozovem na akciju prevaspitavanja nasilnika. Rezultat je bio da se niko od ostalih nije odazvao. Ok, najmlađi sam, pa sam poštovao odluku starijih.

Alergičan sam na nasilnike i prema njima postajem veći katolik od pape.

Ono što najviše frustrira ovaj narod je svojevrstan vakuum pravde. Niti je država sprovodi, niti ti dozvoljava da se sam zaštitiš. To može da ide do izvesne granice, a onda počinje šou, kad se svi naoružaju do zuba, pa da vidimo kolike su zaista mudonje ti lokalni dilerčići. Ovim tempom, prognoziram da će ceo svet za koju godinu postati Meksiko Siti.

Možda je tako i najpoštenije.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
cuj ti njega... on bi da se javi neko ko bi premlatio siledzije...i to bi kao ispravilo nepravdu..
ispraviti nepravdu moze samo pravda..zakon...a zakon jasno kaze..da je prikrivanje zlocina ili krivicnog djela -...krivicno djelo...ja bi vas sve pohapsio Smile ...svi koji znate za to---i prebio vas...

a posebno ovog sto zaradjuje na crno 2000 dnevo i sto je student i sto sa cugom i te malo bijede u dinarima.
iskoristava djecu... Smile malo bi te ja iskoristio... Smile

jebala vas vasa demokratija...sve bi ja vas na panj... picka li vam materina..demokratska...i bolesna...
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 02:58:03 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Srbi imaju taj mentalitet da se ne mešaju dok im nevolja ne dođe na prag.

Nije to samo tako u Srbiji vec i sire
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N70
cuj ti njega... on bi da se javi neko ko bi premlatio siledzije...i to bi kao ispravilo nepravdu..
ispraviti nepravdu moze samo pravda..zakon...a zakon jasno kaze..da je prikrivanje zlocina ili krivicnog djela -...krivicno djelo...ja bi vas sve pohapsio Smile ...svi koji znate za to---i prebio vas...

a posebno ovog sto zaradjuje na crno 2000 dnevo i sto je student i sto sa cugom i te malo bijede u dinarima.
iskoristava djecu... Smile malo bi te ja iskoristio... Smile

jebala vas vasa demokratija...sve bi ja vas na panj... picka li vam materina..demokratska...i bolesna...

ocigledno je da zivis u nekom drugom svetu, kad mozes ovako nesto da napises.

znas, jednom sam hteo da ispravim nepravdu, i pokusao da odbranim decka kojeg ni ne znam, zato sto su ga tukla 10orica ... zavrsio sam sa oko 45 minuta ispred cevke 765ice, oko 20ak samara, i do kraja zivota cu da nosim 4ku i 5icu od porcelana ... Wink

tako da mogu samo da ti kazem da nastavis da brckas svoje noge u toj tvojoj australiji, lovi medvede ili sta vec, i nemoj da pametujes nama ovde u srbiji, jer nemas ni najmanje blage u kakvom bezakonju zivimo.
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.