Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:10:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30254 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@slobabg

moj neprijatelj i tvoj neprijatelj cini nas prijateljima (to je za mislimane i hrvate)

Franc Ferdinant koji je bio vladar sve do sarajevskog atentata je preko sinagoge vladao sa sve tri nacije iz bosne a on nije bio "socijala...nezaposleni...obeshacashceni"

@umorni

ponovo mi nameces ideju da si glup.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mislim da ovaj topic treba lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Dal treba pod lock ili ne nije na tebi da sudis zato manje trazite lokovanje tema.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Napisala sam da "mislim" a ne da sudim i presudjujem . Imam pravo na svoje misljenje i ti kao moderator ne bi trebalo tako da reagujesh. A mislim da treba lock zato shto ima toliko stvari koje bi smo rekli "nekima" ali prosto nema poente,a znamo i ti i ja da ce biti lock pre ili kasnije, prvom prilikom kad neko nekoga opsuje ili na bilo koji ruzhan nachin uvredi,a to se vec uveliko desava...Osim naravno ako tema nije otvorena iz razloga da bi se bash to deshavalo.U tom sluchaju se izvinjavam i povlachim misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
@slobabg

moj neprijatelj i tvoj neprijatelj cini nas prijateljima (to je za mislimane i hrvate)

Franc Ferdinant koji je bio vladar sve do sarajevskog atentata je preko sinagoge vladao sa sve tri nacije iz bosne a on nije bio "socijala...nezaposleni...obeshacashceni"

@umorni

ponovo mi nameces ideju da si glup.

NBNSu-ajde molim te reci mi kako bi ti da sa tobom pricamo kada su tebi heroji Mladic,Arkan,Seselj....itd.Kako onda da sa tobom covjek o nekim stvarima normalno prica a da ti na to gledas neutralno..neznam odkud ti tolika mrznja samo neznam i nemam pojma..nikada nisi nista dozivio kao sto su to srbi i hrvati,muslimani dozivjeli koji su bas zivjeli u BOSNI,HRVATSKOJ....ti i tvoja mrznja je se osnovila da podupires u Srbiji one koji su najgori barem po meni i ostatku svijeta,samo takvim kao tebi ne...na forumima cjelo vrijeme probajes opravdavati kriminalce poput Seselja i Arkana i ostale koji su se nakrali po svijetu ili na tudjoj muci a ovdje onda bas od tebe moramo da slusamo kako se u Hrvatskoj i osalim drzavama mora zivjeti i neku demokratiju i tolerantnost stititi i siriti......da nije bilo Milosevica i njegove politike prema cjelome svijetu nebi ni Kosovo bilo gdje je sada ni vi sami da za cjeli svijet Vizu trebate,a imali bi i mnogo bolju ekonomiju i standart zivota...ja nisam ovdje dosao da pljujem po srpstvu svako svoje voli to je normalno ali mora covjek biti objektivan...i meni je drago da su oni hrvati u Haagu koji su pocinili zlo nad drugima,a ja znam da ti vidis tako da nijedan srbin u ratu nije pocinio zlo nego je se branio na tudjoj priznatoj zemlji da dobije ono sto njemu nepripada,jer RSK nikada nije postojala osim u vrijeme od 90-95 godine i nazalost za progon nisu ti hrvati krivi nego sama uprava hrvatskih srba sa kojim je se Beograd poigrao....

meni je nebitno tko je radio zlocine u proslom ratu i manje bi se trebali sa time da bavimo ali svi koji su za njega bili odgovorni neka za to i odgovaraju bili to hrvati ili srbi,mene je stid onoga sto su Hrvati uradili Muslimanima i Srbima i drago mi je bas sto je medjunarodni sud tu da nas sve moze kazniti jer mi sami nas nebi nikada....

Svaka cast cg_ac,ti si moderator i ti govoris kada se lockuje stranica ako ljude ovako nesto interesuje i zele da pricaju zasto bi se zatvarala jedna tema...a zemunko eto daj nam reci sta ti mislis o Hrvatima i koliko si ih upoznala u zivotu i dali ti je neki od njih nesto ucinio...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
O hrvatima ne mislim nishta posebno,jer ne volim generalizaciju stvari.Polazim od toga da je generalizacija upravo izvor loshih vibracija,pogotovo medju nacijama.Slazem se da i u Hrvatskoj postoje ljudi dobr volje,ljudi spremni na kompromise i u krajnjem sluchaju,ljudi koje politika ne zanima i ne treba da zanima.Svima su na ochi zamazane delovanjem politichara,ljudi koji treba dostojno da nas predstavljaju u svetu i u sopstvenim drzavama,ali to se ne deshava.Upoznala sam jako mnogo Hrvata u zhivotu,sa mnogima se i privatno druzim,to su ljudi dobre volje koji se ne uplicu u politichke rasprave , chak i ako imaju svoje izgradjeno misljenje o Srbima,ne iskazuju ga javno i to je za mene uspeh u medjuljudskim odnosima - ne dozvoliti da nas greshke drugih ljudi udaljavaju jedne od drugih. Okruzhena sam ljudima koji su izbegli iz Hrvatske i Bosne,njihove priche su strashne i teshke i veoma me pogadjaju.Druzim se sa nekoliko devojaka koje su prezhivele Oluju,sa tudjim bebama u rukama izbegavale bombe i metke.Moja iskustva sa Hrvatima u Hrvatskoj losha su i datiraju josh iz 91 mislim,kada sam sa ocem i majkom pozelela da poslednji put vidim Dubrovnik i na zhalost se iz Crne Gore tamo i uputila.Prebili su mi oca,gume na kolim probushili a mene i majku psovali i shikaniralli.Vratili smo se u Crnu Goru uz pomoc jednog Srbina iz Dubrovnika,automehanichara koji nam je popravio kola i poruchio nam na rastanku "Nikada vishe nece biti isto".I tako je i bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
O hrvatima ne mislim nishta posebno,jer ne volim generalizaciju stvari.Polazim od toga da je generalizacija upravo izvor loshih vibracija,pogotovo medju nacijama.Slazem se da i u Hrvatskoj postoje ljudi dobr volje,ljudi spremni na kompromise i u krajnjem sluchaju,ljudi koje politika ne zanima i ne treba da zanima.Svima su na ochi zamazane delovanjem politichara,ljudi koji treba dostojno da nas predstavljaju u svetu i u sopstvenim drzavama,ali to se ne deshava.Upoznala sam jako mnogo Hrvata u zhivotu,sa mnogima se i privatno druzim,to su ljudi dobre volje koji se ne uplicu u politichke rasprave , chak i ako imaju svoje izgradjeno misljenje o Srbima,ne iskazuju ga javno i to je za mene uspeh u medjuljudskim odnosima - ne dozvoliti da nas greshke drugih ljudi udaljavaju jedne od drugih. Okruzhena sam ljudima koji su izbegli iz Hrvatske i Bosne,njihove priche su strashne i teshke i veoma me pogadjaju.Druzim se sa nekoliko devojaka koje su prezhivele Oluju,sa tudjim bebama u rukama izbegavale bombe i metke.Moja iskustva sa Hrvatima u Hrvatskoj losha su i datiraju josh iz 91 mislim,kada sam sa ocem i majkom pozelela da poslednji put vidim Dubrovnik i na zhalost se iz Crne Gore tamo i uputila.Prebili su mi oca,gume na kolim probushili a mene i majku psovali i shikaniralli.Vratili smo se u Crnu Goru uz pomoc jednog Srbina iz Dubrovnika,automehanichara koji nam je popravio kola i poruchio nam na rastanku "Nikada vishe nece biti isto".I tako je i bilo.

Hvala ti na iskrenom komentaru...i uzasno je sto su toji dozivili a i te zene...nazalost to nas je dovelo i do ovoga sto je bilo jer smo mislili da su svi hrvati ustase a svi srbi cetnici...ja sam imao losa iskustva kada sam zivio u Bosni i tamo kada su nas gadjali srbi sa smetova to je jedno brdo u blizini Zenice,20 metera ispred moga oca je jedna raketa pala i pokosila 3 djece i dvoje odraslih,a usi i prsti su bili zaljepljeni na zidu....mi smo onda izbjegli u Hrvatsku jer smo imali kucu tamo i tu smo onda bili dok je moj otac ostao u Bosni i mislio da ce se sve to brzo zavrsiti ali zafrkali smo se malo....tako je i jos osjecao mrznju muslimana ili bolje receno mudjahedina koji su tu setali i alah u akbar se derali kao da je to vjekovna muslimanska zemlja a hrvati i srbi koji nisu izbjegli u Srbiju morali su to da trpe....i eto od svega smo malo pretrepili ali moj otac me je tako odgojio da nisu svi isti a ja takodje njegovim stopama hodam i tako razmisljam...prvi puta sam otisao u Beograd 2003 i mnogo sam se bojao jer nisam znao kako je tamo mislio sam da su ljudi naostreni...ali sam se u drugo nesto uvjerio i bio sam dobro primljen i moja cura iz Beograda mi je olaksala da se slobodnije osjecam i sada svake godine po par puta idem u Srbiju...cak cesto idemo u Zemun jer je onako mal ljep bas romantican i setamo tamo pokraj Save ja mislim ili je Dunav gdje su oni svi splavovi...nisam nastrojen i nezelim se proslosti baviti nego buducnosti.Jedino sto mi je drago u ovome ratu to je da smo svi sada razdvojeni i da cemo biti valjda bolji susjedi nego braca ili tako nesto..eto svako ima svoju pricu ali nevolim ljude poput NBNSa koji samo jednu sliku i stranu vidi i koji je zagoren samo u ono sto mu soli Televizor.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa dobro eto,ali kazes da je dobro shto smo razdvojeni ( i ja se donekle slazhem),ali vidish da u Srbiji ne postupaju isto sa Hrvatima kao sa Srbima koji odlaze u Hrvatsku.Jednostavno,nisu isti statusi,to znash i sam,verujem da znash.Gomila ljudi iz Srbije ponovo tamo vec godinama letuje , ja sam strashno volela Hrvatsko Primorje ,ali nikada se vishe iz straha ne bih usudila da tamo odem.Jednostavno je drugachije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@tiger2005

od prve recenice se koristis manipulacijom i lazima.

Citat
NBNSu-ajde molim te reci mi kako bi ti da sa tobom pricamo kada su tebi heroji Mladic,Arkan,Seselj....itd.

prvo ja to nigde nisam napisao. ako si ti to zakljucio drago mi je. postoji tema bas o Seselju da li je junak i nisam potvrdno napisao.

Da propagiram da su Srbi, Hrvati i Muslimani ziveli zajedno u jednoj drzavi necu jer ste vi koji niste hteli tako da zivite i zato to nema svrhe...

ne volim hrvate jer znam koliko je mojih rodjaka i prijatelja pobije u hrvatkoj a bili su civili.

Mog druga koji je tih godina ima 10 godina je usta ubio sa ledja izavsi iz kanalizacije... Saso mu je ceo sanzer od 30 metaka. Znas li ti kako izgleda decije telo sa 60 ogromnih rupa... Maminog brata su uhvatili u bosni kao civila jer je isao da pomogne prijatelju da se iseli. I pored naseg pasosa i ostali zajebancija da je odavde su ga ubili i to pumparicom u glavi. jel ti treba mozda opis. od drugog rodjaga su mu majku i oca zaklali pred ulazak u autobus za srbiju samo zato sto su videli zlatan lancic i burme...

a gde su oni koje ne znam... gde su oni sto im se grob ne zna.

pa naravno da postoji mrznja... jel treba da vas volim?

Mnogo srba sanja svoj dom i dok je tako napretka nece biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa nitko nikog ne tjera da voli ove druge. To je besmisleno. Doduše, nazov teme je "Šta mislite o Hrvatima" pa je ovaj nbns-ov odgovor logičan.

Međutim, tijekom rasprave malo se odlutalo od teme, pa se otišlo u pravcu "tko je prvi počeo, tko je odgovoran za zbivanja, tko je genocidan, tko je..." pa su se tu mogle pročitat svakakve izjave koje nemaju veze sa logikom, istinom i mentalnim zdravljem.

Dakle - nbns - nitko ne govori da nas trebaš volit. Ni slučajno. Ali ako ćeš nekog mrzit, mrzi onda one koji su napravili to o čemu govoriš, a ne i sve ostale koji su slučajno iste nacionalnosti kao i oni koje mrziš, a ne cijelu zemlju u kojoj oni žive.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:10:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.