Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:04:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30209 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa dobro eto,ali kazes da je dobro shto smo razdvojeni ( i ja se donekle slazhem),ali vidish da u Srbiji ne postupaju isto sa Hrvatima kao sa Srbima koji odlaze u Hrvatsku.Jednostavno,nisu isti statusi,to znash i sam,verujem da znash.Gomila ljudi iz Srbije ponovo tamo vec godinama letuje , ja sam strashno volela Hrvatsko Primorje ,ali nikada se vishe iz straha ne bih usudila da tamo odem.Jednostavno je drugachije.

Cao munkaZe,
jeste upravu si to da imaju Hrvati u Srbiji mnogo laksi zivot nego srbi u Hrvatskoj i to je meni zalosno,ali mi je drago kada vidim da sto manje ima incidenata kako se i biljezi u zadnjih godina i sve je manje i manje napada na srbe.Ja nikada nisam zelio i necu to da opravdavam da netko bude gojnen ili malteretiran jer je druge boje nacije ili vjere,nismo mi birali sta cemo da budemo da jesmo drugacije bi sve izgledalo....situacija je sve bolja u Hrvatskoj za srbe,samo eto moras da znas da su hrvati prosli drugu proslost devedesetih nego srbi...eto zamisli ti da je u Srbiji bilo isto kao u hrvatskoj i da su naprimjer sve srbe istjerali iz sredne Srbije i da su gadjali Beograd raketam...ja mislim da bi hrvatima isto ono doslo kao srbima u Oluji.Ja gledam eto samo vas su napali Ameri 99 dali su to smijeli ili ne to neznam i nezelim da komentarisem ali kolika je mrznja narasla prema tim amerima u Srbiji a zamisli jos da su vas bombardovali 4 godina.Ja mislim da mrznji nebi bilo kraja.Ali svijedno je to sve,meni je bitno da Hrvatska toliko napreduje da stiti svakog gradjana svog i to da shvate pojedinci.
Evo da ti ispricam o dvoje srba koji su dosli iz kanade u Hrvatsku prije mozda 2 godine...Mi smo sjedili na trajektu ja i moji roditelji i dosli ja jedna zena da nas pita nesto na engleskom i rekli su da su iz kanade nisu htjeli da pricaju na Srpskom,i tako smo poceli sa njima malo da pricamo kada su se oslobodili rekli su nam da su prije rata bili u Hrvatskoj i da imaju tu i kucu ali su je htjeli prodati i zato su dosli u HR,samo sto im starija cerka to nije dopustavala.I tako smo im mi rekli da se netrebaju bojati mi cemo im naci i smjestaj i sve kod moje rodice koja je takodje za srbina udata i zivi na otoku...ljudi su bili presretni.I onda nakon mozda tjedan dana smo i vidjeli u kaficu i taj njen covjek se dere ejjjjj bre dodji ovamo da popijemo nesto,i nitko mu nista nije rekao nego samo eto malo pomrsko gledaju dalmatinci.Pricao nam j onda kako nije imao problema cak sada zeli sto cesce da dolazi u HR.Eto to je jedna ljepa prica koju sam ja dozivio,naravno da ima drugih ali eto svake godine kako si i rekla vidim sve vise tablica iz Srbije i bas sam na jedno auto gledao dali ce se nesto desiti sa njim jer je bio cjelo vrijeme bilo parkirano u centru grada ni nista se nije dogodilo...a mogu te razumijeti sto neides na more Hrvatsko ali eto jednog ljepog dana kada ovo bude daleka proslost mozda i ti jednom odes u Hrvatsku da se buckas....

NBNSu...

Ti nisi nigdje napisao da ga simpatises ali stitis sve Arkanovce seseljvce kao da su ti ziva rodbina..cim ti se ako za njihova prava boris znam koliko je sati kucnulo.I ono sto pises na Junak ili ne da on ima mozda i cak dobre osobine zar se treba kod covjeka samo lose da gleda,hahahaha pa to je stvarno smijesno.Znaci da i o Pavelicu bi ti imao neke dobre rijeci kada svi znamo da je najveca sramota Hrvatske ali ne za tebe svi imaju dobre osobine...boze mili!

Ej ako ces tako....moj rodjak je ubijen takodje od bradatih u sumici,ali cisto sumnjam da ti znas kako izgleda neki covjek koji je ubijen jedino ako nisi bio na frontu...ili si gledao filmove neke..ali nemas pojma kako je to zato molim te cuti.Ti dok si cistio naocale sebi i sanjao o Velikoj Srbiji ljudi su ginuli a za sta,nizasta jednostavno radi neke ideologije ili zato sto su pogresne ljude slusali.Sto se tice ubistva,pogledaj samo statistike po svijetu pa ces vidjeti tko je koga ubijao i tko su najvece zrtve njaneo drugome a tko najmanje...mnogo plitko razmisljas i nemas bas neke jake argumente nego samo kontriras...ali nisam ja jedini sto je primjetio to nego ima ih tona na ovome forumu.

Mnogo hrvata i bosanaca je sanjalo svoj dom a jos uvijek ih sanja u RS.!!!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
........isto sto i oni mile o nama .sve naj,naj gore Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
........isto sto i oni mile o nama .sve naj,naj gore Smile

nemoj molim te pricati o drugima tako kako ti mislis! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 ne , ne, ne, pricam iz licnog iskustva sa Ustasama ,toliko nas vole da bi nas sve na vrbe kad bi mogli.

a ti se bez veze natezes tu. kakve su tvoje namere da dobre i postene Srbe ubedis da vole svoje neprijatelje, preuzimas ulogu mesije Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
ne , ne, ne, pricam iz licnog iskustva sa Ustasama ,toliko nas vole da bi nas sve na vrbe kad bi mogli.

a ti se bez veze natezes tu. kakve su tvoje namere da dobre i postene Srbe ubedis da vole svoje neprijatelje, preuzimas ulogu mesije Smile?

hahahahaha...ja nikoga neubjedjivam ako sam to kod tebe vec djelomicno uspio pa odlicno...a ti iz licnog iskustva koliko godina imas 90 jeli pa da si upoznavala neke Ustase...a gdje ti to zivis da imas toliko  silno iskustvo ili si samo gledala na televizoru filmove o partizanima i ustasama i tako stvorila sebi silno iskustvo sa Ustasama...svasta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 e samo je još ovo faljelo Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 ne samo da nisi uspeo delimicno nego nikad neces Smile
a za moje iskustvo previse pitas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
ne samo da nisi uspeo delimicno nego nikad neces Smile
 a za moje iskustvo previse pitas Smile

hahahaha.. jeste upravu si previse pitam tko ce se sjetiti jos tih silnih ustasa...eh kad bi se samo znalo toliko nabrojati.Ali sta reci kada je tebi mucenik i castan covjek Seselj ojjjjjjj sretno tebi i tvome zivotu da mnogo prijatelja jos u Srbiji nadjes i da se provedes sto bolje i ljepse...da imas jak standart da imas love ko blata i da putujes sirom svijeta kod prijatelja Srbije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da da mrznja mrznja

...a neki navijachi iz srbije se pojavljuju sa torcidinim dresovima i shalovima...

slichan se slichnome raduje..ekstremista ekstremisti

ljudi...budite cool  Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@st_faca

za razliku od tvojih postova postovi tiger2005 su alegro barbaro i totalno koontra produktivni ne samo ovde vec na jos po nekim temama samo kao sto sam mu rekao vise ih ne citam na ostalima jer gura nos gde mu nije mesto... a bunice se kada ostane bez njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:04:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.