Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:48:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30151 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
@st_faca

za razliku od tvojih postova postovi tiger2005 su alegro barbaro i totalno koontra produktivni ne samo ovde vec na jos po nekim temama samo kao sto sam mu rekao vise ih ne citam na ostalima jer gura nos gde mu nije mesto... a bunice se kada ostane bez njega

hahahahaha...bunice se kada ostane bez njega,to ti prijetis ili sta jos si ti malesan za takve igre i bolje ti je da politikujes nego ovdje solis nekome pamet i strah buaaaaaaaaahhh  bas si mi strasan....

kolliko su moji kontraproduktivni a koliko tvoji vidi se kako te ostali na ovome forumu cjene svaka tebi cast junacino!!! Smile Idi i uci malo necega covjece da mozes sebi da pomognes i da pogledas kroz te tvoje nacionalisticke naocale... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
pa jel si ti ovde dosao da vidis kako ce ko da te ceni ili da iskazes svoje misljenje...

slobodno mozes da pokrenes neku temu gde postavi pitanje koliko me ko ceni... a mogao bi i o sebi...

samo me obavesti gde stavis da znam da citam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
pa jel si ti ovde dosao da vidis kako ce ko da te ceni ili da iskazes svoje misljenje...

slobodno mozes da pokrenes neku temu gde postavi pitanje koliko me ko ceni... a mogao bi i o sebi...

samo me obavesti gde stavis da znam da citam...

Stani NBNS...ja sam mislio da ti necitas moje postove pa tako i kada bi stavio zasto bas ti tamo da dolazis...sto se tice misljenja svog.Ja to gradim na nekim cinjenicama a ne na pricama o snjezani i sedam patuljaka....poput sto neki od nas to rade...

STOP RTS-u
Spasi SRBIJU
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@tiger2005

rekao sam da citam samo ovde tvoje postove... a na onoj potencijalnoj temi bih citao sta drugi misle...

Citat
STOP RTS-u
Spasi SRBIJU

da ti to ne brines o nama mozda...

nesto sam bas danas razmisljao... Mi srbi smo mnogo fini narod i puni ljubavi jedni prema drugima i prema strancima... a to zakljucujem sa tim da se jedino mi toliko ljubimo... odnosno jedini se mi ljubimo tri puta Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
@tiger2005

rekao sam da citam samo ovde tvoje postove... a na onoj potencijalnoj temi bih citao sta drugi misle...

Citat
STOP RTS-u
Spasi SRBIJU

da ti to ne brines o nama mozda...

nesto sam bas danas razmisljao... Mi srbi smo mnogo fini narod i puni ljubavi jedni prema drugima i prema strancima... a to zakljucujem sa tim da se jedino mi toliko ljubimo... odnosno jedini se mi ljubimo tri puta Smiley)

Hahahaha..dobra ti je ova tri puta se ljubite,bas si me nasmijao Smile ej ali niste vi jedini koji se ljube tri puta...i nizozemci tako rade pa kada idem kod mojih u nizozemsku i oni me ljube tri puta hehehehehe...Eto vidis niste jedini i oni se mnogo vole,mi onako mi se dva puta malo manje ali ajde dobro je i tako bitno je da se ljubi.

Sto se tice dali se brinem...pa naravno da se brinem,kada ste susjedi a znas kako ti je to ako imas jakog susjeda onda si i ti jak ako imas samo bagru i siromastvo okolo onda nemozes ni ti biti bolje.

A sta mislis o onome sto je danas u vijestima da Europski parlament trenutno gleda i zahtjeva da se RS ukine i Federacija takodje pa da se napravi neka druga Bosna i Hercegovina ali mozda onda u kantunima poput svicarske...!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
fini to neki ljudi gore...

jel ono za susede ... da bog da im crkne krava?

a za parlametn... jebes ti drzavu kada je sa spolja neko uredjuje... a to sto hoce da ukinu RS... pa to je logicno... svi satiru nas Srbe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia n80
Zivela Hrvatska  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
hjkjkjkjk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
fini to neki ljudi gore...

jel ono za susede ... da bog da im crkne krava?

a za parlametn... jebes ti drzavu kada je sa spolja neko uredjuje... a to sto hoce da ukinu RS... pa to je logicno... svi satiru nas Srbe

Ma nema ruznijeg svijeta od tog gore,pirgavi zuti nikakvi....

Ja nemogu da vjerujem koliko si ti bolestan covjek,i koliko je u tebi ta mrznja,daj boze samo da ti bog podari ono sto ti o drugima mislis...pa jesili ti toliko sljep ili jednostavno imas samo jedan kliker sto zvecka u glavi.Ja ti ljepo kazem da sam za to da imamo jak Balkan,ne Jugu nego svatko za sebe ali da mozemo zivjeti normalno svi bez mrznje i svih losih stvari....a to sto ti tako zelis svim susjedima da crkne krava ili da im je lose,eto nemoze biti bolje zbog takvih sto si ti raduje me bas kako je Srbiji,znaci neka vam je tako ugodno tu gdje jeste jer niste nista bolje ni zasluzili,zao mi je normalnih ljudi tu ali izgleda da su takvi kao ti vecina.Nemogu da razumijem kako moze covjek samo da toliko mrzi...

A daj molim te pojasni mi to na koju zemlju mislis da je netko spolja uredjuje....

a ovo ti je najace ovo je bas jakoooooo znaci vi jadni srbi cjeli svijet vas gazi a vi kao mala djeca neznate ni zasto dobijate batine,ih kako ste mali zato jos mnogo mnogo odgoja i pure...zao mi je normalnih ljudi u Srbiji ali vidim da su takvi kao ti vecina....sretnoooooooo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao i puno vas ja ne gledam i neču generalizirat za celu jednu naciju, gledam individualce i do sada koliko sam putovao u Hrvatskoj nisam još imao problema..a drugo nemogu da vam rečem ništa šta več nije napišeno. Ali moram priznat da kad netko spominje Hrvate, prva stvar šta mi padne na pamet je to jadransko more..imaju najlepšu obalu u celoj jebenoj Evropi i šta se tiče ex-Juge imaju najbolju glazbu, bendovi su im super! A za drugo isti su kao i drugi ljudi..
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 02:03:24 od Azraa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@tiger2005

s obzirom da si nekoliko puta rekao da sam bolestan...

od sada ignorisem i ovde tvoje postove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:48:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.