Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:50:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30362 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i hrvati i srbi ce josh dugo morati da se leche od idiotskih misli..ne treba samo srbima psihijatar

a dal' se krstite shapom ili s tri "kokoshja" prsta, zar je to bitno? pa i jedni i drugi ste hrishcani,
a zar ono ne propagira ljubav, poshtovanje drugih...itd...ili je to lazna religioznost

..inache sam siguran da je hrvatima bolje u srbiji nego srbima u hrvatskoj..imam komshiju hrvata,
prijatelja hrvata, a majchinoj familiji su sekli kola kad su ishli u knin, a u shibenik ni da pomisle da udju sa srpskim tablicama...a nisu ratovali, ishli su na imanje i poslovno
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
ali neki hriscani (katolici) su se udruzili sa muslimanima da neke druge hriscana (pravoslavece) spustili na njihovi predvidjenu meru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ali neki hriscani (katolici) su se udruzili sa muslimanima da neke druge hriscana (pravoslavece) spustili na njihovi predvidjenu meru

i to je pitanje da li su se udruzili...mislish da hrvati vole muslimane? pa kupovali i jedni i drugi oruzje u bosni od srba
da bi ratovali jedni protiv drugih...ne mogu oni dugo sa njima

btw, sva ova pricha je idiotska...ko moze josh da razmishlja o relacijama srbin-hrvat-musliman....socijala...nezaposleni...obeshacashceni...

zajebite svi priche o nacijama...21 vek.... pravimo biznis...srbima ce biti bolje kada sjebu sadashnju db/tajkunsku elitu, privatizuju drzavna preduzeca i javni sektor preko kojih sve stranke i vodje muzu narod....

slichno je i u hrvatskoj..
IP sačuvana
social share
The fact still remains
I read between your lies
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cinjenica je da je religija u svakom ratu bila izvor zla...ee koliko bi nas bilo na ovoj planeti da je nema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cinjenica je da je religija u svakom ratu bila izvor zla...ee koliko bi nas bilo na ovoj planeti da je nema Smile

to ti je kada verovanja pobedjuju chinjenice...nazalost
IP sačuvana
social share
The fact still remains
I read between your lies
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
niti jedna religija nije izvor zla
izvor zla su bolesni ljudi koji izvrću i tumače religiju da bi ju koristili za svoje bolesne planove
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma covece...

mi srbi se krstimo sa tri skupljena prsta...

a vuk draskovic je jos davno isforsirao da tri rasirena prsta bude simbol srrbije...

da li sada ti to razumes ili ne?

jel treba da ti crtam?

a sad razumem, tvoji su prsti skupljeni a kokošiji rašireni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
izvor zla su bolesni ljudi koji izvrću i tumače religiju da bi ju koristili za svoje bolesne planove
Pa ti to upravo radis sa tvojim drugim postom...
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
"A neznam kako odkud ti je to da hocemo mi preko gej parade do EU...to je samo jedan ugled koliko Hrvatska napreduje u demokraciji..."

hahahhahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sad bi te i brat 'Rvat pljun'o za ovo shto si izjavio pa ostao zhiv ... Strashno je koliko nemash blagog pojma o svetu oko sebe, o Srbima, ma ni o Hrvatima...uopshte ne znam zashto posecujes rasprave ovog tipa koje bi trebalo da budu iole konstruktivne...a rekla bih da nisi bash tako mlad i neupucen da ti se progleda kroz prste...
..."I Glivki jos oko sporta...zna se sta je upotreba u svrhu provokacije a sta je sport,isto sto se djeli na zapadu religija od drzave... samo potvrdjujesh sve pretpostavke ... in god we trust je za tebe pretpostavljam samo josh jedan stihic neke HDZ-ovske pesmice...

"Jeste to je pokazivanje demokracije jer svakome se pristupa i da zivi onako kako zeli,to je demokracija...jer se time pokaziva i tolerantnost..." - Reshili ste da budete tolerantni nakon shto ste se etnichki "prochistili",pa ste onda reshili da budete tolerantni i preko gej-parada,ali i one ako mogu da budu etnichki profiltrirane...pa prema kome ste vi uopshte tolerantni ? Jedni prema drugima ? Svako tvoje izlaganje ovde podseca me na Hitlerovu i Gebelsovu retoriku sa nevidljivim neprijateljima...samo shto su njih dvojica bili krupne obolele zverke,a tvoja razmisljanja ozbiljno pochinju da zabrinjavaju...
"..ali ipak mislim da smo bolji nego oni sto nas zastupaju"- ko tebe zastupa zhivota ti ? O chemu ti prichash ? Shto se ne vratish tamo odakle si potekao,pa da i tebe malo stvarno zastupaju nego si nashao da bacash rime sa propisne udaljenosti...?"...mi smo tako odlucili u Hrvatskoj da to spada u nacionalisticke simbole koji nesmiju da se ponavljaju u Hrvatskoj"...
Stranka predlozhila,skupshtina usvojila,ustav upotpunjen-proshireno izdanje-srbe na vrbe.
Jel si se odluchio u kojoj zemlji zhivish ili samo levitirash izmedju gluposti koje prosipash i zhelje da konachno ukapirash neke stvari?

hahahahahahaha kako si mi pametna... Smile Smiley 1 ....bas si se sada trudila da mi ovo sve ovako napises pa ajde da nebude da ti nisam odgovorio kada si tolika pacifistkinja...neznam kako je to u tvojoj kulturi ili kako su te roditelji naucili ali kod nas se ne pljuje a pogotovo ne na ljude,veoma si sarmatna osoba bas bas kada znas i da pljujes...ja neznam tko ovdje nepoznaje svoj svijet ni svoj zivot koji zivi ali vidim da ti je bas bas tesko u realnosti u kojoj zivis jer je bolno i gorko sa takvom sudbinom zivjeti.Vidis koliko si pametna,ja ti jedno kazem ti drugo.U HRvatskoj je to zabranjeno i  takvi su zakoni nasi isto sto je kod vas Stranka predlozhila,skupshtina usvojila,ustav upotpunjen-proshireno izdanje-Ravna Gora i Cetnikovanje.Vidis postujemo vase heroje i zato neidemo na takve sastanke i nepravimo se ludi pa da idemo tamo i vijorimo zastavu Hrvatsku i da dizemo jos dva prsta,jer znamo kako bi nam bilo tako molim te ako vec o necemu pricas i optuzivas budi makar malomalo ama malkice realnija...Sto se tice ciscenja etnickog...pogledaj ti sada Republiku Srpsku ili RSK kakva je bila i gdje su tamo bili onda hrvati i druge nacije ili ste ih vi sakrivali ispod zemlje i u podrumima da ih nebi zlocasti ustase mozda poklali...svasta!A mi smo u Hrvatskoj prema svakome tolerantni zive i madjari,italijani,rusini,njemci i to dolaze svake godine sve vise i vise kupuju kuce i zele da zive u starije godine u Hrvatskoj.A tko to kod vas kupuje i zeli da se vrati...pa sami srbi bjeze od Srbije kako bi onda drugima bilo.Hahahahahha da ukapiram neke stvari mala Zemunka jedino sto ti i takvi poput tebe i tvog razmisljanja moraju da shvate da ako nebudete mjenjali nesto u vasem razmisljanju da ce se ostvariti ono o cemu su Tarabici pisali da ce biti toliko Srba  da ce svi stati ispod jednog drveta a kako ste tolerantni i dobrotvorni eto vam sami ste pa pravite monaco od svoje drzave,kako ste ono prije govorili konjusari i i alpski konjusari nece moci bez Srbije utonucemo u bjedu i siromastvo,a gle ti situacije drasticna drasticna.....Idi mala spavaj ili ramisli o svome zivotu i koji smijer zelis...vecina vas iseljava iz famozne Srbije a ti je hvalis kao da je Amerika,kakva Amerika Dubai i Emirati su siroca za nju.... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ti to upravo radis sa tvojim drugim postom...

ne nego zajeb... nbns-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:50:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.