Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sljam (opet) bahato gazi...  (Pročitano 13669 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pesacki lobi kod nas ali i u svetu je veliki bar moje misljenje. Pesaci su zasticeni ko beli medvedi.
Evo juce u Beogradu vozim auto postujuci propise i odjednom gospodja
 mahinalno krece da prelazi preko pesackog.

Uopste ne gledajuci  da li ja idem u susret znaci u fazonu ko te jebe moja su
 sva prava i mozes da me uhvatis za onu stvar.

Ljudi su procitali zakone,ili gledali ili citali o nesrecama u novinama u tv-u kako pesaci ginuo
i sad su se toliko drznuli da prelaze pesacki a da uopste ne gledaju jer boze njihova su sva prava.

Malo je falilo da joj kazem gospodjo terajte se u tri pm ali suzdrzao sam se.
 Takodje mozda neko zna deo puta od Batajnickog mosta,pored Zemun Polja,Galenike.

Tamo je ogranicenje 60 a imaju cetiri trake. Po dve u oba smera
 i tu policija smekerski se namesti i snima radarom i uglavnom hvata strance i uzima pare.

Po meni tu je apsurdno 60 jesu naselja,ali zar nije moguce primeniti sistem ko u Austriji i postaviti ograde a ogranicenje staviti na 100 jer jednostavno tu su po dve trake u oba smera i mnogi prekoracuju brzinu,jer nije moguce voziti 60.

Pesacki lobi...
  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

sta sve necu procitati ovde...  Smile Smile Smile

ovo necu ni da citam,a kamoli komentarisem,idemo dalje...  Smile

Čume pušten da se brani sa slobode
jesam lepo rek'o?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Citat
Evo juce u Beogradu vozim auto postujuci propise i odjednom gospodja
mahinalno krece da prelazi preko pesackog.

Pojasni? Ja prvi (svesno rizikujuci da me jednog dana pregazi neka budala) kako pridem pesackom tako krecem na njega. Gledam ja da li neko nailazi i kojom brzinom, ali nemam ja tu obzira da stanem jer on vec ide. Pesacki je pesacki, postoje propisi, ti ces majstore stici svojim udobnim kolima u muzikicu, a ja moram jos da se lomatam.

Pesacki/korak/prelaz... rizican pristup, ali ako neko misli da je zbog mene vredno robijati kao za coveka  Smile Smile, onda neka ne pazi i neka ne koci.

Vozim auto brzina oko 40-50 a taj pesacki prelaz mi je bio vrlo blizu i gospodja ni pet ni sest ako mozes da
verujes nije ni pogledala levo ni desno vec onako ponosno prkosno cap preko pesackog nonsalatno.
Normalno je da pesaci imaju pravo da predju preko pesackog ali toliki bezobrazluk da ni ne gledas da li ide auto nego ko te jebe ti ces biti kriv ako me pregazis,jer boze moj nisam ja kriva sto ti nisi mogao da ukocis a ja nisam ni gledala da ide auto u susret.

Zato sam ja istovremeno ostao zapanjen a i bio odusevljen Slovenijom. I u Ljubljani i u Mariboru, Kopru, Ptuju i na Bledu vozaci imaju neverovatnu kulturu, nisam verovao. Kako vide da neko samo prilazi pesackom oni stanu. Nemam reci.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 01:51:24 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mali off...

Zato sam ja istovremeno ostao zapanjen a i bio odusevljen Slovenijom. I u Ljubljani i u Mariboru, Kopru, Ptuju i na Bledu vozaci imaju neverovatnu kulturu, nisam verovao. Kako vide da neko samo prilazi pesackom oni stanu. Nemam reci.
pa,nema sta,brate,to ti je jedna sredjena zemlja sa normalnim mentalitetom.ne kazem da su sad  visa klasa,il sta ga znam...ne,ali su sredjeni i zdravi u glavu.

nisam boravio tamo,ali jesam prolazio.i to svega par sati.ali sasvim dovoljno da mi vilica otpadne od zaprepascenja.
sve cakum pakum,sve sredjeno,odrzavano,cisto...

i opet kazem-sve je to u mentalitetu.sve se vrti oko toga.mozes da imas ogromnu,ili bogatu,ili snaznu drzavu,ili kakvu god...ali,ako nemas zdrav metalitet,dzaba ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Da ne ofujemo ali:

Pitamo lika ima li nocnog prevoza (navikao u BG bar do ponoci, posle na 1h, kad tamo samo do 22h). Decko se isprica sa nama na srpskom, izvadi mobilni, pozove nam taksi i saceka sa nama dok stigne.

Stopiramo, stanu nam likovi koji idu u suprotnom pravcu i odbace nas u hotel. Jos pricaju kako su bili u BG za novu godinu, odusevljeni, daju mejlove itd.

Ostanem bez cigara a ne radi ni jedna trafika (nisam skontao da imaju cigare u svakom kaficu). Zaustavim par, momka i devojku da pitam gde mogu da kupim i lik mi tutne paklu u ruku. Ubedjujem ga da nema potrebe za tim, da mi samo kaze gde da kupim... on mi kaze "udji u bilo koji kafic, a cigare zadrzi da se ne ubedjujemo".

Sok  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Da ne ofujemo ali:

Pitamo lika ima li nocnog prevoza (navikao u BG bar do ponoci, posle na 1h, kad tamo samo do 22h). Decko se isprica sa nama na srpskom, izvadi mobilni, pozove nam taksi i saceka sa nama dok stigne.

Stopiramo, stanu nam likovi koji idu u suprotnom pravcu i odbace nas u hotel. Jos pricaju kako su bili u BG za novu godinu, odusevljeni, daju mejlove itd.

Ostanem bez cigara a ne radi ni jedna trafika (nisam skontao da imaju cigare u svakom kaficu). Zaustavim par, momka i devojku da pitam gde mogu da kupim i lik mi tutne paklu u ruku. Ubedjujem ga da nema potrebe za tim, da mi samo kaze gde da kupim... on mi kaze "udji u bilo koji kafic, a cigare zadrzi da se ne ubedjujemo".

Sok  Smile
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma ok su Slovenci, hebe se njima. tamo `86 u Kopru, gledam na stanici gradskog kao stoji red voznje. Umal puce od smeha, gde bre u Jugi red voznje. Hebi ga, doso bus tacno u minutu, sat po njemu da stelujes. Gledam u autobus ko da je leteci tanjir.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ma kriv je !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Ma ok su Slovenci, hebe se njima. tamo `86 u Kopru, gledam na stanici gradskog kao stoji red voznje. Umal puce od smeha, gde bre u Jugi red voznje. Hebi ga, doso bus tacno u minutu, sat po njemu da stelujes. Gledam u autobus ko da je leteci tanjir.
Pa i za vreme te jebene Jugoslavije samo se u Sloveniju i ulagalo! I mi bi bili kulturni da zadnjih 50 godina zivimo lepo. Jednostavno od te Juge Srbi su samo dobili racune da placaju  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
U Pragu su pešaci zaštićeni kao beli medvedi.Samo li priđeš pešačkom, cela kolona staje i ne daj ti Bože da te policajac vidi da nisi stao pešaku ili da si ga ugrozio.Takođe,ako te ulove da pretrčavaš put van pešačkog, ima da ti odrape kaznu.Pa čak i kad pretrčavaš put, vozači će da te puste.Zato tramvaj neće.Oni su neprikosnoveni, nađeš li mu se na putu neće stati, samo zazvoni i gazi.
E, pa ako pretrčavaš šine ili autoput, onda to činiš na sopstvenu odgovornost i ko ti je kriv ako te nešto zgazi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Pesacki lobi, hm?

Da...

Situacija od pre par meseci... pokusavam da predjem preko pesackog na Slaviji... skupilo se nas par pesaka i krecemo... Kola su dovoljno daleko da nas vide... polako staju...niko se ne buni... cekaju da predjemo...  samo... jedan baja sa PG tablicama se zaleteo od Fransa i uz skripu guma se zaustavlja na pola metra od nas (pesaka)...
Kako to da su svi imali vremena da nas vide i zakoce, samo on nije mogao?

Stvar je u kuluturi i kaznama... ne u nekom pesackom lobiju...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.