Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 673 674 676 677 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413946 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Smile Smile Smile
Western Digital My Book Essential 2000GB, USB 3.0 (WDBACW0020HBK-EESN) ab €97,84

http://www.gigatronshop.com/hard_diskovi/wd_2tb_3.5_usb3.0_my_book_essential_wdbacw0020hbk-eesn-8482

razlika u ceni .. hehehe ... samo xm .. radice sporije na starim racunarima koji nemaju 3.0 usb

ok. resena stvar. hvala na pomoci.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Da li mi se isplati da predjem sa Amd Athlon x2 5600+ na Amd Phenom 9550 x4?
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
aha ..... definitivno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Onaj koji je najjeftiniji?Posto su po perfomansama egal.Mada ja bih sacekao par dana da vidim hoce li biti jos 5850 za 130e,ubedljivi best buy.

Kako su egal grafe? Kolko ja vidim razlikuje se takt procesor, bitaza..?
Jel mozes da mi das link same graficke i proizvodjaca jer ih ima vise, pa da mogu da je dodam u razmisljanje?Hvala

Nvidia i AMD graficke kartice imaju drugaciju arhikekturu(najjednostavnije receno),tako da se ne mogu porediti po perfomansama samo gledajuci takt gpu ili memorije.Sta vise ni Nvidia karte medjusobno ne mozes porediti samo na osnovu takta(moja GTX260 recimo radi na 710MHz za gpu,ali nikako nije brza od GTX285 koja radi na 676MHz recimo).Da ne smaram tehnickim detaljima,gledaj koliko koja graficka isporucuje fps u igrama.Evo korisnog linka...
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6850-6870-review/1
Sto se tice 5850,bio je aktuelan sapphire 5850 xtreme za 130e u ww,izgleda da je trenutno sve otislo.Vidi pusti im mail ili zovi telefonom,cisto da znas planiraju li neki uvoz uskoro....
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Koji laptop mi preporucujete da kupim? Nemam neko preterano iskustvo sa laptop-ovima pa bih voleo da cujem vasa, uzeo bih neki na kome se moze odigrati i poneka novija igrica, da ima HDMI i bluetoth. Kakva su vasa iskustva sa markama, koje su se pokazale kao zahvalne(pitanje je onako poprilicno "nezahvalno", ali verovatno postoje bolje i losije marke, u smislu da se nesto pocinje kvariti odmah poslije isteka garancije, itd. Naravno sve zavisi i od toga koliko se i zasta koristi.). Da li integrisane kartice(npr.Mobilni Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD do 1340 MB deljene sistemske memorije sa instaliranih 3GB rama) mogu poterati bar neke stare igrice kao sto je Oblivion ili Painkiller?

Budzet za kupovinu je  40.000 din (400 evra).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
aha ..... definitivno Wink

Pa pitam posto je ovaj 9550 x4 ona malko slabija verzija koja radi na 2.2ghz...Moj ovaj 5600+ radi na 2.9ghz po defoltu ali je x2...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung Galaxy Ace
@Wolf 87
Imam jos jedno pitanje
Koje napajanje bi mi bilo potrebno onda ako kupim gtx 460 a ostatak konf asus p5b-plus core 2 dugo 6420 i 2giga rama i eventualno ako budem hteo da dodam jos 4 giga? Hvala
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Neko brendirano od 450-500W,izbegavaj kung fu napajanja.Vidi neki Chieftec(recimo Chieftec APS-550S 550W) ili od LC-a LC POWER LC6560GP3.Ovo drugo bi bilo dovoljno za trenutnu konfiguraciju,jos ram-a i eventualno bi bilo prostora za jos jedan hdd,dok bi prvo odradilo posao i ako se odlucis za upgrade na neki X4 procesor.Kad smo kod kupovine ram-a,za sta koristis racunar i da li je operativni sistem 32 ili 64-bitni?Posto ti za igre zaista ne treba vise od 4GB ram-a,a i 32-bitni OS ne vidi vise od 3.75GB,pa bi ti 6Gb bili overkill.Umesto kupovine 4GB preskupe ddr2 memorije bolje razmisli da prodas sve to(plocu,ram,cpu),dodas pare koje bi dao za ddr2 i predjes na AM3 platformu.Cena ddr3 memorije ti je oko 4k,AM3 ploca isto ima za 4k i cpu po zelji,sad je recimo 955BE bukvalno dzabe ima ga za 90-100e.Plasim se da sa 6420 neces iskoristiti pun potencijal GTX460/6850,tj procesor ce ti gusiti graficku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung Galaxy Ace
Aha ok znaci moracu novo napajanje...i uzecu onda jos samo 2x1gb rama
Graficku cu da uzmem, nadam se da nece previse da mi gusi procesor niti da ce imati pogubno dejstvo?  Smile
I posle kroz neko vreme cu uzeti core 2 quad i to ce biti to jer sa parama nisam bas u fullu.
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Nece imati pogubno dejstvo,ali graficka nece raditi u full-u,nemoj da te iznenadi ako imas dobrano nizi fps od onog u testovima.Neki minimum za graficke kartice tog ranga je X2 procesor na 3.2GHz(pozeljno i vise).Cisto da znas,kupovina core2quad je trenutno potpuno neisplativa,jezivo su skupi(za ono sto nude) i tesko ces ih posle prodati,jer je u pitanju mrtav socket,tj vise ne proizvode procsore za njega.Kada budes resio da uzimas novu masinu idi na AM3,jeftiniji,podrzava ddr3 memoriju koja je sad jako jeftina,a prica se da ce pojedine ploce podrzavati i nadolazece AM3+ procesore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 673 674 676 677 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.