Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 674 675 677 678 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413260 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung Galaxy Ace
Nista odlucio sam se da kupim za pocetak novu plocu i procesor, ali voleo bi da to bude asusova ploca i intelov procesor pa me zanima sta mi ti predlazes za neku povoljnu cenu.Znaci uglavnom da bude sto povoljnije i da ima lep odnos cena kvalitet (procesor i5 ili i7) Hvala Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6280
Momci treba mi laptop do 500e po vasoj preporuci! Najbolji za te pare!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 217
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple Iphone 3g
M4A89GTD PRO/USB3
HD6850
2233RZ

jel mogu s ovim 3d igre, treba li jos nesta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65

http://itsvet.com/proizvod/msi-cx640-055xeu-intel-i3-2310m-2.1ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6''-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/24/5681

Ovako nesto bi moglo da ti zavrsi posao, ima SandyBridge procesor (Core i3), 4GB rama, odlicnu autonomiju (oko 4,5-5h baterije za office), USB 3.0 i Optimus (GeForce + Intel integrisana graficka).  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
M4A89GTD PRO/USB3
HD6850
2233RZ

jel mogu s ovim 3d igre, treba li jos nesta

Uzevsi u obzir da si naveo poprilicno specifican monitor,pretpostavljam da si zeleo da pitas sta je potrebno za igranje igara u 3d modu?Sem specificnog monitora sa osvezenjem od 120Hz,potrebna je Nvidia karta(recimo GTX460 ili GTX560Ti) i Nvidia 3D naocare
http://www.nvidia.com/object/product_geforce_3D_VisionKit_us.html
Imaj u vidu da nisu sve igre u potpunosti podrzane,neke izgledaju dobro,neke malo losije u 3D.Takodje imaj u vidu da su posle nekog vremena moguci nusefekti poput nelagodnosti,glavobolje,mucnine posto ljudski mozak nije navikako da vidi sliku u 3D,i za njega je sve to pomalo zbunjujuce.Sve zavisi od coveka,neko to dobro podnosi,neko ne.Na kraju krajeva,ako si iz BG-a skokni do bioskopa i odgledaj nesto u 3D.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 217
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple Iphone 3g
Interesuje me za Radeonove kartice, znam da Nvidia ima svoj komplet za razliku od Radeona pa me interesovalo sta sve treba da nabavim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC one s
Nisam neki strucnjak za konfiguracije, ali uzeo bih NZXT Lexa S, Phenom II x4 955, Cooler Master hyper 212 plus, Gigabyte GA 890 gpa ud3h am3, 4gb DDR3, zadrzao bih staru graficku ati radeon hd 4850 i staro napajanje koje nije jace od 400W (mozda je i slabije, stvarno pojma nemam)
pitanje je da li ce to napajanje moci da drzi novu konfiguraciju. Jer ako budem moram i novo napajanje da uzmem onda cu ostati kratak sa lovom  Smile
Racunar koristim najvise za igre 3-4 sata dnevno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.2
Ako neko zeli da kupi graficku Sapphire 5850 sad je trenutak Smile Ja sam je malo pre narucio preko WW-a i kosta oko 13800 din.

Wolf brate ne smaras uopste. Jos malo i kompletirao sam masinu Wink Moram da skoknem do BG-a za procesor jos i napajanje.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2011, 11:38:25 od cvijicj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung L700
pozdrav treba mi ako neko zna koji ja šifra za daljinski za
leadtek winfast tv pro 1920 model LR601a

Izgubio sam originalni daljisnki a hteo bih da ga povezem na onaj od IPTV
ili ako ne moze na taj ja cu kupiti onaj univerzalni samo da ne ustajem kada treba da pojacam
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Nista odlucio sam se da kupim za pocetak novu plocu i procesor, ali voleo bi da to bude asusova ploca i intelov procesor pa me zanima sta mi ti predlazes za neku povoljnu cenu.Znaci uglavnom da bude sto povoljnije i da ima lep odnos cena kvalitet (procesor i5 ili i7) Hvala Smile Smile

i7 je porez na budale.Ako oces nesto zaista dobro a ne bas skupo uzmi intel sandy bridge:

CPU LGA1155 Intel i5-2300 Core i5
2.80GHz/1MB/6MB BOX 64bit 32nm    0    13.799,00

'MB LGA1155 H61 Asus P8H61-M
PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1    3    7.429,00
7.659,00       
MB LGA1155 H61 Asus P8H61    MB LGA1155 H61 Asus P8H61
PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1    4    8.380,00
8.639,00       
MB LGA1155 H67 Asus P8H67-M LE VGA    MB LGA1155 H67 Asus P8H67-M LE VGA
PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1    4    10.184,00
10.499,00

To ti je za nekih 220 evra odlican izbor CPU+ploca.E sad tu se ubaci neka jaca grafa i neka kingston ili patriot memorija i stavi neki blue ili f3 HDD ili ko ima para SSD i mozes sa tom masinom sve da radis.........Mani se i7 serije.To je porez na budale.....Skup procesor koji realno ti ne treba.Ovaj sto sam ti stavio se meri sa najacom AMD serijom.Inace u 99% slucaja preporucujem ljudima AMD varijantu ali u ovom trenu AMD je cenovno ispao iz fazona jer je intel i jeftiniji i bolji sto nikad nije bilo.

Citat

Najbolji je teska rec!Teska jer zavisi od ljudi sta je kome najbolje.Na primer ja bi pre uzeo dell XPS sa starijim hardverom nego acer sa boljim hardverom.A neko opet oce samo da pici igrice i boli ga patka za kvalitet.Takodje zavisi od toga sta ti ja vaznije: brzina procesora ili jaca grafika u igricama.Ako oces najacu grafiku za sitne pare uzmi ovo:

http://www.bcgroup-online.com/index.php?artikal=ASUS_A52JV-SX009_+_poklon_2GB_RAM-a!_12722

A ako oces jaci CPU a slabiju grafu uzmi ovo:

http://www.winwin.rs/-asus-a52jt-sx366-156.66.html?productId=33593

A na primer ako oces kvalitetan a dobar laptop uzmi ovo:

http://www.bcgroup-online.com/index.php?artikal=DELL_Inspiron_N5010_%2815R%29_-_i3-370M_4GB_500GB_ATI_5650_12789

Ovo je trenutno mozda i najbolji izbor.Zasto?Pa prvo sto je dell i 3 godine garancije.Znaci kvalitet i dobra garancija.Onda ide jak i3 procesor koji je sasvim dovoljan za obavljanje nekih manje zahtevnih operacija(pod manje zahtevnim mislim da ne koristis lap za premier, mayu i slicno....) a grafika je odlicna za igrice.Plus laptop ima cak 4 gb ddr3 memorije izuzetno brze i 500 gb HDD.Koliko se secam za 500 evra bolji laptop neces naci.Mada i asus je OK ali mislim da je dell definitivno bolji.Kod HP-a sam gledao i nema neke masine koje mi se svidjaju , toshiba po obicaju nudi najmanje kao i lenovo dok MSI ne volim a takodje ni acer nisam neki ljubitel.

Citat
Ovako nesto bi moglo da ti zavrsi posao, ima SandyBridge procesor (Core i3), 4GB rama, odlicnu autonomiju (oko 4,5-5h baterije za office), USB 3.0 i Optimus (GeForce + Intel integrisana graficka).  Smile

Iskreno MSI ne bi uzeo nikakav a posebno ne u kategoriji do 500 evra....MSI jedino vredi uzeti onaj za 30 000 din jer za te pare nemas da uzmes nista a svakako dobijes OK masinu koja dok traje traje........

Citat
Nisam neki strucnjak za konfiguracije, ali uzeo bih NZXT Lexa S, Phenom II x4 955, Cooler Master hyper 212 plus, Gigabyte GA 890 gpa ud3h am3, 4gb DDR3, zadrzao bih staru graficku ati radeon hd 4850 i staro napajanje koje nije jace od 400W (mozda je i slabije, stvarno pojma nemam)
pitanje je da li ce to napajanje moci da drzi novu konfiguraciju. Jer ako budem moram i novo napajanje da uzmem onda cu ostati kratak sa lovom  Smile
Racunar koristim najvise za igre 3-4 sata dnevno

Tesko pitanje prijatelju.400w je realno malo.Ali nisi rekao koje napajanje.Ako je Kinez onda realno ne da je malo nego je premalo.Ako je cooler master , chieftec ili corsair i sl onda je OK ali nije bas da je super.Zavisi sve od grafike.Ona je po meni najveci potrosac.Ako grafika ne sisa 2 molex-a kao npr moja onda je svako napajanje OK.Ako je grafika neverovatni potrosac struje kao moja onda je sve malo.Ja sam sjebao 2 napajanja sa grafikom a ovo zadnje mi se ugasilo u igri.U principu 1 napajanje mi je crklo u igri.Medjutim moja sva napajanja su Kinezi osim ovog zadnjeg lc power koje je OK medjutim slabo je(420w).Za miran san i opusteno igranje treba uzeti ovo :

http://www.winwin.rs/-napajanje-500w-chieftec.66.html?productId=27045

PS:Planiram da ga kupim uskoro cim uvaljam nekom ovo moje staro .  Smile

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 674 675 677 678 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.