Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 670 671 673 674 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414042 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.2
Nije CFT,ali odradice ti posao to napajanje jako dobro,2x12v grane po 25A,kombinovano 37.5A.
E sad,vidi ako mozes zrtvuj joypad za sad,video sam u oglasima ovo napajanje,novo,neotpakovano sa full garancijom za 5k.Pusticu ti pm sa linkom tog oglasa i kako do dodatnog malog popusta u WW,mozda i uspes da uglavis 955BE Smile
Pazi kad ne mogu da ti posaljem PM Smile Mislis da ovaj Chieftec moze da potera bez problema Phenom X4 955? A ono za WW, vazi samo za NS koliko sam primetio?

@ Wolf 87
Brate resio sam da kupujem sve komponente pojedinacno, pa cu posle sam da sklopim komp Smile Izadje mi cak oko 40 eura jeftinije nego i u WW i u bilo kojoj drugoj radnji. A ne treba da izbacujem joypad a mogu da ubacim phenom II x4 955 be Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 14:38:29 od cvijicj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Odlicno,gde uzimas?Nego ja sam izggleda povileneo pa sam ti pustio link od oglasa starog godinu dana? Ili gresim?
Sad videh oglas posavljen 23.04.2011 za Chieftec CFT-600-14CS,staro godinu dana,jos toliko u garanciji za 40e,sto je dzaba za takvo napajanje.Ako si zainteresovan da ti pustim pm sa linkom? I kako ne mozes da mi posaljes pm?
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 19:15:57 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.2
Odlicno,gde uzimas?Nego ja sam izggleda povileneo pa sam ti pustio link od oglasa starog godinu dana? Ili gresim?
Sad videh oglas posavljen 23.04.2011 za Chieftec CFT-600-14CS,staro godinu dana,jos toliko u garanciji za 40e,sto je dzaba za takvo napajanje.Ako si zainteresovan da ti pustim pm sa linkom? I kako ne mozes da mi posaljes pm?
Ma valjda ono pravilo da moram da budem aktivan clan da bih slao PM, sta znam.

procesor cu uzeti u Duocom, maticnu, graficku, memoriju, hdd i joypad u Emmiju i kuciste u Atomu. E sad ako uzmem ovo napajanje iz oglasa bice super, ali onde je lik napisao samo BG. Pa cu da vidim sta cu da uradim tu. Ako nista onda ima u Emmiju.

E hvala ti puno sto se cimas ovako i ti za ovo, stvarno, car si!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Nije mi ni ponajmanje tesko,iovako visim po tim forumima a i trenutno jurim nesto po malim oglasima,zna da se nadje odlican hardware po jos boljoj ceni Smile
Ukoliko jos nije nasao kupca,prodace ga on i nekom sa strane,ne brini.U suprotnom onaj Chieftec od 550W ce biti odlicna zamena.
P.S Nasao sam i kome je otislo to napajanje(mislim na Chieftec 550W),tvom sugradjaninu Villyju,koji ga je prodavao pre 2 meseca,za 4k.Verujem da je otislo,mada ne kosta te pitas u krajnjem slucaju.
http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=7067
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 00:19:22 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC one s
pozdrav ljudi, imam jedan problem i pitanje.
pre par dana sam pazario mehanicku tastaturu (steelseries 6gv2) i boja mi se na odredjenim tasterima vec skoro skinula (A,S,D i LShift)
Zanima me da li neko zna da li je moguce negde kod nas naruciti nove tastere za ovu vrstu tastature?
I da li ovaj problem mogu da prijavim u radnji gde sam kupio tastaturu, tj da li to spada pod garanciju.
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Kratko i jasno,reklamiraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
da li neko ima predlog za stampac?
da nije velik i da moze da stampa, skenira i kopira.  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60

Staro dobro pitanje, koliko para ?  Smile

Inkdžet: http://goo.gl/nCtx4
Drugar ga ima i vrlo je zadovoljan - kvalitetan, lepo štampa, ali kao i svi mastiljavci, skup za eksplataciju.

Ako ti kolor štampa nije bitna, ovo je prilično kvalitetna i ekonomična stvarčica:
http://goo.gl/WcMAk
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Staro dobro pitanje, koliko para ?  Smile

Inkdžet: http://goo.gl/nCtx4
Drugar ga ima i vrlo je zadovoljan - kvalitetan, lepo štampa, ali kao i svi mastiljavci, skup za eksplataciju.

Ako ti kolor štampa nije bitna, ovo je prilično kvalitetna i ekonomična stvarčica:
http://goo.gl/WcMAk

pa izmedju skupljih, najbolji i izmedju jeftinijih najbolji.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 217
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple Iphone 3g
M4A89GTD PRO/USB3
Phenom II X6 1055T
HD6850 1GB
DDR3 4GB 1600MHz
Caviar Black 1002FAEX
Toughpower XT 575W

Da li ovo moze zajedno?
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 14:39:23 od Panter_d17 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 670 671 673 674 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.