Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414142 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Bila je u desk-u za 11530,ali je otislo.Sta se desilo?U win win(emmi house) ta karta kosta 13500,kako ww garantuje nizu cenu ukoliko im ukazes da na drugom mestu neka roba kosta jeftinije,neki su to i iskoristili.Ovi iz ww zatim provere da li u doticnoj radnji imaju pomenutu robu na lageru i ukoliko imaju ponude ti nizu cenu.Deluje lepo?Pa i ne bas u ovom slucaju.Kako Desk u tom trenutku nije imao karticu na lageru(planulo jelte),a uvoznik(Asbis) je imao 30-tak komada,pogadjaj ko je uzeo svih 30 komada i sad valja po 13500 Smile
U globalu najjeftiniji su WW i Emmi,ali ima izuzetaka.Imas i Atom koji takodje ima povoljne cene i ima zaista korektan odnos sa kupcima.Evo najsvezijeg primera,iscitaj od 248 posta....
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?187378-VAZNO-Seagate-drives-EPIC-FAIL!!!/page13

Da sam ja bio na Jokinom mestu ne bih imao zivaca za ovu bud***,dao bih mu hdd istih karakteristika,prosao bih mnogo jeftinije i pritom bi doticni mogao da mi pljune pod windows,jer je zakon na mojoj strani.Ovako je covek dobio pare sa fiskalnog i sad ladno moze da kupi SSD Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.2
Hahaha kakav lik! Hoce garanciju na podatke Smile
Pa u WW sam i planirao da pazarim posto ga ovde u KG-u ima a i uporedjivao sam ih sa jos nekim radnjama i zaista za mnoge komponente ispadaju jeftiniji od drugih, pogotovo za graficke karte.
Aj sad ovo napajanje me brine, da ne puknem skoro 500 evra da bi mi se gasio komp i restartovao. Malo je glupo zar ne? Smiley 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung Galaxy Ace
Koja novija graficka bi se uklopila najbolje u ovu konfiguraciju asus p5b-plus, intel core 2 duo 6420 i 2 giga rama?Hvala
« Poslednja izmena: 30. Apr 2011, 12:22:10 od kupus27 »
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Hahaha kakav lik! Hoce garanciju na podatke Smile
Pa u WW sam i planirao da pazarim posto ga ovde u KG-u ima a i uporedjivao sam ih sa jos nekim radnjama i zaista za mnoge komponente ispadaju jeftiniji od drugih, pogotovo za graficke karte.
Aj sad ovo napajanje me brine, da ne puknem skoro 500 evra da bi mi se gasio komp i restartovao. Malo je glupo zar ne? Smiley 

5850 u full loadu trosi oko 150w,klokovana mozda povuce i nesto vise.CPU u zavisnosti koji uzmes(Athlon,Phenom X4 C2 ili C3 reviziju) vuce od 95,140,odnosno 125W.I ovde treba dodati malo ukoliko planiras overklok.Dodaj jos nekih 30-tak W za napajanje HDD i to je to.Znaci ta masina,overklokovana i u full loadu ne bi trebalo da trosi vise od 400W.E sad,taj LC u sustini nije lose napajanje,ali nema ono ni priblizno 600W,vec nekih 450-500W max i to u peak-u.Od tih ~450W pitanje je koliko daje na 12V grani koja napaja sve jace potrosace,a koliko na 3 i 5V grani koje sluze za napajanje manjih potrosaca,poput ventilatora i sl.Ukoliko ti novac ne predstavlja problem ne bi bilo lose da uzmes recimo Chieftec CFT 600-14CS ili Seasonic 620W.Sa njima si miran 4-5 godina jer mogu da poteraju i dve 5850 u crossfire rezimu.Chieftec isporucuje 48A na 12V,tj 576W.Ili uzmi taj LC,pa ako bude radio onda ok,ako bude poceo da pravi probleme stavi ga u oglase i juri neko jace,brendirano napajanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Koja novija graficka bi se uklopila najbolje u ovu konfiguraciju asus p5b-plus, intel core 2 duo 6420 i 2 giga rama?Hvala

Ovako nesto bi bilo idealno Smiley
http://itsvet.com/proizvod/msi-radeon-hd-5770-1gb-gddr5-r5770-hawk/comp_comp_vga/24/2019
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung Galaxy Ace
hmmm ok je... jos neko jel zna mozda da mi predlozi neke modele?
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ukoliko ti novac ne predstavlja problem ne bi bilo lose da uzmes recimo Chieftec CFT 600-14CS ili Seasonic 620W.Sa njima si miran 4-5 godina
Moje Thermaltake napajanje rmba vec 8 godina  Smile

Trenutno gura big tower kuciste sa 6 ventilatora, displejom, 3 harda (3,5 Tb)  i plocu sa integrisanom grafikom..ali izdrzalo je i graficke karte, zvucne i video kartice, modeme, mrezne karte, monitore...

Isplati se dati za brendirano napajanje u trenucima s viskom para  Wink ( ali ne kao "must have" )
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.2
Ljudi odlucio sam sta uzimam. Zrtvovao sam procesor za bolje napajanje, pa ako mi bude bilo potrebno u buducnosti uzecu drugi procesor.

CPU AM3 AMD X4 Phenom II 840, 3.20GHz/2MB 64Bit BOX
MB AM3 770 MSI 870-C45, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1
HDD SATA2 7200 500GB Samsung SpinPoint F3 SAHD502HJ,16MB
DIMM DDR3 2x2GB 1600MHz Kingston HyperX CL9
VGA AMD Radeon 5850 Sapphire Xtreme 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit
Kućište Thermaltake V3,
Napajanje 550W Chieftec APS-550S 550W, Full
JoyPad USB Gigatech SA-100X, Vibration Single

Jos samo da mi date blagoslov da je ovo dobra gaming masina i odoh u shoping Smile (Naravno ako misli neko da se nesto ne bi slagalo sa necim nek slobodno napise Wink )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Ljudi odlucio sam sta uzimam. Zrtvovao sam procesor za bolje napajanje, pa ako mi bude bilo potrebno u buducnosti uzecu drugi procesor.

CPU AM3 AMD X4 Phenom II 840, 3.20GHz/2MB 64Bit BOX
MB AM3 770 MSI 870-C45, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1
HDD SATA2 7200 500GB Samsung SpinPoint F3 SAHD502HJ,16MB
DIMM DDR3 2x2GB 1600MHz Kingston HyperX CL9
VGA AMD Radeon 5850 Sapphire Xtreme 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit
Kućište Thermaltake V3,
Napajanje 550W Chieftec APS-550S 550W, Full
JoyPad USB Gigatech SA-100X, Vibration Single

Jos samo da mi date blagoslov da je ovo dobra gaming masina i odoh u shoping Smile (Naravno ako misli neko da se nesto ne bi slagalo sa necim nek slobodno napise Wink )

Kupuj  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Nije CFT,ali odradice ti posao to napajanje jako dobro,2x12v grane po 25A,kombinovano 37.5A.
E sad,vidi ako mozes zrtvuj joypad za sad,video sam u oglasima ovo napajanje,novo,neotpakovano sa full garancijom za 5k.Pusticu ti pm sa linkom tog oglasa i kako do dodatnog malog popusta u WW,mozda i uspes da uglavis 955BE Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.