Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414010 puta)
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla (lucid)
mob
Apple iPhone7
... po meni licno, sto se kupovine kompa tice, ja imam komp star 9 godina i jos uvek radi kao sat ... na njemu sam svojevremo imao 7 OS na HDD od 40GB!!! ... dok jadnik nije "puk'o " p asam opet ubacio od 30GB koji je od tada pa do dan-danas iskljucivo sistemski ... kada je racunar kupljen, na njemu je bio Win98 (First Edition!!!), imao je 128 Mb RAM-a, procesor je fabricki na 850MHz ... do sada je radio pod svim mogucim OS , od Win 3.1 (.1!!!) pa sve do Win7 (Ultimate!!!) ... od pre par nedelja pa sve do kraja radice pod Linux-om ... ono sto hocu da kazem jeste da je sada kupovina racunara bukvalno , ali bukvalno KOLIKO PARA - TOLIKO MUZIKE !!!...sto se kupovine lap-topa tice, ja sam nekada bio pristalica Mac-a, ali kada sam se licno uverio da je toliko neprakticno resenje, definitvno sam odustao od celog Mac koncepta ... softver je perfektan, ali prijateljica koja je kupila glanc nov pre 6 meseci, 4 puta je nosen na popravku, i to svaki put sa klimavim obecanjima da se nece vratiti u skorije vreme ... zato, sto se desktop konfiguracija tice, tu su bukvalno igre bez granica, i kada bih ja licno kupovao konfiguraciju ( a da cena nije bitna!), to bi definitivno bilo nesto tipa i7, Quad Core na 2,66, min 4Gb RAM na obavezno 1333 MHz, HDD je klasika od min 500 ( + jos jedan za backup, ili manji sistemski !!!) , optika i periferije idu u skladu sa tim ...
   Sto se lap-topa tice, mesecima sam razgovarao sa ljudima koji su u poslu sa racunarima jos od pre nekoliko decenija, i za sada je Toshiba ono sto nema konkurenciju , naravno u smislu standardne ili komercijalne proizvodnje ... naravno, imate i specijalne masine, koje se rade po narudzbini, ali to su neke druge stvari ... licno sam video jedan lap-top tog tipa, mislim da je pisalo "AKIRA 7000", nesto kao Rusko-Japanska proizvodnja, ali kada sam cuo o koliko se para tu radilo, zaboravio sam da bilo sta vise pitam ... ja vec duze  vremena smekam samo jedan model, odnosno celu seriju tog tipa, a jedini problem su finansije ... ako nekome finansije nisu problem, evo mog predloga .... ako ima neko jaci, neka se javi, bice mi drago da vidim ...

http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/G50/inactive

IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95 8GB
Posto mi je pre par meseci crkla graficka, msi 8800gts 320,koja je trajala 3 god, cekao sam da prodje prijemni za fax,pa da uzmem novu neku grafu,da se bacim ponovo na igrice  Smile prijemni je za par dana,odmah posle toga uzimam neku graficku,e a vi mi recite koju Smile
spreman sam da izdvojim oko 100e +-10e,pa sta bi mi vi preporucili?  Smile
razmisljao sam o nekoj 250gts,ali sta znam,nisam nesto u toku u zadnjih godinu-dve,tako da sam dzabe gledao  Smile

Za tebe samo 3 rijeci:Ati radeon 5750
evo ti pa pogledaj  http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-radeon-hd-5750-1gb-gddr5-gv-r575d5-1gd/comp_comp_vga/16/1874
na tom mestu gde pise da je 110e nemaju,a na ostalim je dosta skuplja,ne daje mi se bas 130 i vise evra...  Smile mozes li mi preporuciti nesto od 90-110e...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.99
mob
Apple Iphone 4s
imam neku semu da dobijem laptop iz japana...pa me interesuje znate li od prilike kakve su cene u odnosu na evropu(tj nas,barem od prilike skuplje,jeftinije!?) i da li laptop kupljen tamo na dalekom istoku funkcionise kako treba kod nas ,koristi se normalno itd?  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat Nepoznat
mob
Apple iPhone7
... prijatelju, ovo je samo informativno i nemoj da mi verujes na rec ... moj kum, inace bivsi mod ovde i Admin na mnogim drugim forumima, sajtovimai blogovima, kupio je lap-top u Japanu ... prvo je bilo strasnih problema da ga donese do ovde, a kada je konacno stigao, ima o je problema sa ucitavanjem CDi DVD diskova, jer, kako sam bar razumeo, radi se o nekim drugim zonama, i nisu bas kompatibilni, bar kao hardverske komponente ... ima tu jos nekih drugih stvari, ali moj ti je predlog da se jos podrobnije raspitas ...nemoj posle da ti bude kasno kad masina bude na stolu, i bude sluzila za ukras ... takav ukras zna da bude mnoooogo skup ...
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95 8GB
Ovako,odlucio sam da uzmem graficku GT240... nasao sam je za oko 7700din, EVGA GT240 512MB/DDR5... pa me zanima kakva je to marka,daju 2 god garancije,a recimo palit daje godinu dana,a cena je slicna... i da li je bolje da uzmem tu,ili GT240 Leadtek 512MB/DDR3,koja je 200-300din jeftinija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
nisam siguran sta da ti kazem ... znam da je palit proveren ... mada mislim da sam cuo da su i te ok ... al opet sa druge strane ... ne moze to da bude lose Smiley a i garancija je garancija kao sto kazes 2god ... nesto da zafali ......

btw moja preporuka ti je da namaknes jos 1000 din ipak nije to neka para ... i pazaris ...
http://itsvet.com/proizvod/asus-geforce-gts-250-512mb-gddr3-engts250-di-512md3/comp_comp_vga/20/1970

sad kad sam video cenu nisam mogao da verujem  Smile

btw jel zna neko koliko se moze prodati 3850 256mb ... 2godine stara ... nista klokovana sve po def radi najnormalnije ... nije ni puno igrano na njoj bukvalno nije nikad ni opterecena kako valja ... al nazalost jebe me to sto ima 256 mb kad hocu da odigram neku igru u visokim rezolucijama a planiram da pazarim 24"monitor  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.99
Pa pazi nova od 512 je 60 E ..

http://www.itsvet.com/proizvod/msi-radeon-hd-3850-512mb-gddr3-rx3850-t2d512e-oc/comp_comp_vga/24/1113

Znaci po sistemu "daj sta das"  Smile (jebiga - ko sto ide za sve stare stvari ), mozes prodat za 10-20 eura.

Uzeo bih mozda i ja za stari komp, samo je komp neki Sempron 1.8 krsina, pa nisam siguran da bi i to podrzao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
da video sam ... od 256 je 45 cini mi se ... haos ... bas im brzo padaju cene ... moram videti ako nadjem neku dobru ponudu za zamenu ... videcu sa jednim ortakom pa i da doplatim ok ... al ovako bas gubi svoju vrednost ... a u principu ko sto reokh igrice ne igram uopste ... tako da cu izdrzati u tom slucaju i sa ovom ... bolje mi je to uloziti u monitor ili jos rama nego za grafiku  Smile nazalost kupljena sa 256 tad nisam razmisljao o tome ... a ista sa 512 bi mi bila ko zmaj  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95 8GB
nisam siguran sta da ti kazem ... znam da je palit proveren ... mada mislim da sam cuo da su i te ok ... al opet sa druge strane ... ne moze to da bude lose Smiley a i garancija je garancija kao sto kazes 2god ... nesto da zafali ......

btw moja preporuka ti je da namaknes jos 1000 din ipak nije to neka para ... i pazaris ...
http://itsvet.com/proizvod/asus-geforce-gts-250-512mb-gddr3-engts250-di-512md3/comp_comp_vga/20/1970

sad kad sam video cenu nisam mogao da verujem  Smile

btw jel zna neko koliko se moze prodati 3850 256mb ... 2godine stara ... nista klokovana sve po def radi najnormalnije ... nije ni puno igrano na njoj bukvalno nije nikad ni opterecena kako valja ... al nazalost jebe me to sto ima 256 mb kad hocu da odigram neku igru u visokim rezolucijama a planiram da pazarim 24"monitor  Smile
ma te cene na ITsvetu nisu tacne uopste...kad pozoves te radnje,ili nemaju,ili nestalo,ili im stize u utorak,pa kad pozoves opet nema... I uvek kad vidim nisku cenu,samo na jednom mestu je tako niska,a u ostalim radnjama na listi je za 20-30 evra vise...kao sto je slucaj sa tom grafom  Smile tako da jbg  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 13:41:40 od ivicanikolic034 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
pazi u ovom slucaju meni to odgovara  Smile

al opet  Smile za itsvet Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.