Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 552 553 555 556 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414050 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.3
mob
Apple Iphone 16GB
Pozdrav,treba mi neki laptop do 350 evra,nesto sam gledao i cini mi se za te pare da je Lenovo G550 najbolji...je l' ima neki bolji laptop mozda za te pare?Unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Za koliko bih mogao da prodam sledecu konfiguraciju?

-Cooler Master HAF 932
-Gigabyte X58-DS4
-Intel Core i7 920
-Kingston 3x2gb DDR3 1333MHz
-Gigabyte GV-R487-1GH-B
-Gigabyte Odin Pro 800w
-Western Digital Caviar Green WD10EACS 1TB SATA
-Pioneer 216D
-Samsung T220

Zaista konfiguracija za respect,odlicna ploca,procesor i jako kvalitetno napajanje.Mislim da bi lagano mogao da ides na 950e,sve zavisi od duzine garancije komponenata ali i oc potencijala.Ukoliko ti je uleteo dobar primerak i7 920 koji dostize ~4Ghz pri malom naponu,navedi to u oglasu, nece skoditi.Stock kuler na procesoru ili....?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Slomio sam ekran od asus eeePC 1005ha, Dimenzija mu je 10,1inca i ima LED osvjetljenje. 

- Dal neko zna gdje mogu da ga kupim, ili neko ima pokvaren isti laptop pa moze da mi ga proda ili znate nekoga ko bi mogao da mi nadje ovaj ekran. 

Mislim da ti se vise isplati da kupis novi netbook.

Novi ekran sam nasao za oko 150e, a sami komp me je kostao oko 300e. Posto je u solidnom stanju (sve osim ekran), mislio sam da ga popravim, pa zato trzim polovni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Get rich, or die tryin'

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
mob
HTC Legend
Za koliko bih mogao da prodam sledecu konfiguraciju?

-Cooler Master HAF 932
-Gigabyte X58-DS4
-Intel Core i7 920
-Kingston 3x2gb DDR3 1333MHz
-Gigabyte GV-R487-1GH-B
-Gigabyte Odin Pro 800w
-Western Digital Caviar Green WD10EACS 1TB SATA
-Pioneer 216D
-Samsung T220

Zaista konfiguracija za respect,odlicna ploca,procesor i jako kvalitetno napajanje.Mislim da bi lagano mogao da ides na 950e,sve zavisi od duzine garancije komponenata ali i oc potencijala.Ukoliko ti je uleteo dobar primerak i7 920 koji dostize ~4Ghz pri malom naponu,navedi to u oglasu, nece skoditi.Stock kuler na procesoru ili....?

komp je od 16.01.09 tako da jos uvek za neke komponente vazi garancija. Nisam overklokovao proc pa ne mogu da tvrdim da li postize toliko, a kuler je stock
IP sačuvana
social share
Bio sam mlad, nista nisam znao, sad sam stariji, opet nista ne znam. Tek sad znam da nista ne znam!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
ljudi malo sam ispao tj malo vise iz cele ove price Smile

elem zanima me sledece ...

imam 2233BW samsung ... preporuka odavde ... i veoma sam zadovoljan ...

e sad planiram u skorije vreem mada mozda i do kraja godine ... da sparim jos jedan ... isti mada sumnjam da cu naci ... ili da prodam ovaj pa uzmem neka druga 2 ... sta bi ste mi preporucili znaci za taj drugi dodati do 200e ... ne secam se koliko je ovaj bio kada sam uzimao tako nesto ...

e sada koliko bih mogao da dobijem za ovaj ... msm da je jos u garanciji nisam siguran ne znam kolika je ... a star je 9 meseci cini mi se ... 8 ...

znaci treba mi velika povrsina pa zobg toga ... a i sad skoro sam spario uz njega 19 stari 940N i to mi je mnogo pomoglo ... ali razlika u bojama ubija ... mada morao sam da ga vraim x) vratila se sestra ...

sto se tice rada ... znaci ne znam dal zbog promene al primetio sam kad odem negde da ne prijaju svi tako fino za oci ... a to mi je bitno jer dosta dugo radim dnevno na njemu ... a sa ovim sam prezadovoljan recimo ...

ono sto radim ... adobe dreamwaver i notepad++ pre svega ... uz to photoshop malo ... i browseri za pregledanje toga i inace surfovanje ...  Smile

« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 16:52:13 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat Nepoznat
mob
Apple iPhone7
... ima li neko neke komponente koje mu ne trebaju ... nesto tipa PI, ili  PII, procesori na 133, 266 itd ...? ... ne znam koliko se ljudi uopste seca takvih konfiguracija od pre jedno 15.-ak godina, ali ako neko ima negde tako nesto , neka javi ... " nasao" sam  Smile novi OS p ami trebaju starije konfiguracije da isprobam kako radi...na novijim masinama radi savrseno, i sto je najbolje od svega  - moze se programirati da se ponasa kao "ziv sistem" ... po default-u radi na optimumu hardverskih resursa, a po potrebi softvera koji je u u potrebi, pojacava resurse do potrebne granice ( overklokovanje procesora, grafike i svega ostalog !!!) a zatim se vraca na optimum ... neverovatno ... evo i prilike da vidimo kako radi na sajtu koji radi identifikaciju OS, pretrazivaca i ostalog ... po svemu sudeci, za sada radi ...za dalje - videcemo !!!!  Smile

... pozdravi iz Carskog grada ...
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N82
Vec skoro pet godina koristim laptop Dell Inspiron 9400 i do sada me sluzio odlicno. Medjutim do kraja godine planiram da kupim nov komp. Sa Dellom sam zadovoljan medjutim drug mi je predlozio da probam sa Mac-om (nemam iskustva s njim). Ja sam proteklih par dana pretrazivao i nasao par konfiguracija koje su mi se svidjale pa zelim cuti vase misljenje. Laptop mi koristi samo za posao (ne igram igrice) ali je bitno da je dobar i da je pouzdan. Evo konfiguracija od najskuplje do najjeftinije a vi ako imate jos neki predlog sa zadovoljstvom.(cijena nije bitna) Hvala

Del precision 6500 covet
PROCESSOR  Intel® Core™ i7-920XM Extreme Edition 2.00GHz 8MB edit
OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Professional, 64-bit, no media edit
DELL PRECISION M6500 Dell Precision M6500 Mobile Workstation, Covet for Quad Core Processors edit
OFFICE SOFTWARE Microsoft® Office Professional 2010, English edit
SECURITY SOFTWARE Trend Micro Internet Security 24 Month - English edit
VIDEO CARD 1.0GB NVIDIA® Quadro® FX 3800M Graphics edit
MEMORY 8.0GB, DDR3-1333MHz SDRAM, 4 DIMMS edit
LCD 17" UltraSharp™ WideScreen WUXGA RGB LED Edge2Edge Covet Display edit
RAID CONFIGURATION All Hard Drives, Non-RAID, 1 or 2 drive total configuration edit
HARD DRIVE 500GB 7200rpm Hard Drive with FFS edit
WARRANTY & SERVICE 3 Year ProSupport for End Users and 3 Year NBD On-Site Service edit
Service blurb goes here.
OPTICAL DRIVE 8X DVD+/-RW Slot Load w/Roxio and Cyberlink PowerDVD™, no media edit
BATTERY OPTIONS 9 Cell Battery edit
WIRELESS CARD Intel® WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini Card edit
WIRELESS-PAN Dell Wireless® 420 Ultra Wide Band Mini Card only edit
CONTACTLESS SMART CARD READER Contactless Smart Card Reader edit
MOBILE BROADBAND No Mobile Broadband Selected edit
INTERNAL KEYBOARD Internal English Backlit Keyboard edit
FINGERPRINT READER OPTION FIPS Certified Fingerprint Reader edit
A/C ADAPTER

Apple book pro

17-inch MacBook Pro
Part Number: Z0GP
2.66GHz Intel Core i7
8GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2X4GB
500GB Serial ATA Drive @ 7200 rpm
SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
MacBook Pro 17-inch Hi-Resolution Antiglare Widescreen Display
Backlit Keyboard (English) & User's Guide
Microsoft Office Mac 2008 - Business Edition
Aperture preinstalled
Final Cut Express preinstalled
Logic Express preinstalled
Bento 3 by FileMaker preinstalled
Mini DisplayPort to DVI Adapter
Mini DisplayPort to VGA Adapter
Accessory kit
Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter
Apple MagSafe Airline Adapter

Dell Studio

COLORS Black Chainlink edit
PROCESSOR Intel® Core™ i7-820QM Quad Core Processor 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache) edit
OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English edit
OFFICE SOFTWARE Microsoft® Office Professional 2010 edit
WARRANTY AND SERVICE 1 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis edit
Service blurb goes here.
SECURITY SOFTWARE McAfee SecurityCenter, 15-Months edit
HD DISPLAY 17.3” Full HD (1080p) B+RG LED Display with TrueLife™ and Camera/Facial Recognition SW edit
MEMORY 8GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz edit
HARD DRIVE 1TB (2 x 500GB) Dual SATA Hard Drive (7200rpm) edit
OPTICAL DRIVE 8X CD/DVD Burner + Roxio Easy CD & DVD Burning - Enhanced Burn/Authoring edit
WIRELESS CARDS Intel© Centrino© Advanced-N + WiMAX 6250 edit
MOBILE BROADBAND No Internal Mobile Broadband edit
BLUETOOTH Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) edit
SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 edit
KEYBOARD Back-lit Keyboard
PROCESSOR Studio 17 Laptop 
VIDEO CARD 1GB ATI Mobility Radeon HD 4650 
BATTERY OPTIONS 85 Whr Lithium Ion Battery (9 cell) 
INTEGRATED WEBCAM No Touch Software 
Adobe Reader Software Adobe® Acrobat® Reader 9.0
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
sa mac-om ne mozes pogresiti to je sigurno ... samo ako imas da izdvojis toliko novca ... i ako ti nije problem da se prilagodis na mac os x ... pravi poslovni lap-top ...
uopste bilo sta mac je svarno vrhunski ... da imam novca da se opremim apple-om sigurno ne bih razmisljao  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
Intel Core i3 ili i5 .. (i7 mi je preskup)  sta mi mozete reci o njima..

Da li ima potrebe danas za vise od 2-3GB rama za igrice,  i kakva je varijanta 3GB rama, posto se inace preporucuje parno,  a posto cu biti na 32bit sistemu (XP.. ), cuo sam da ne registruje vise od 3,2 GB RAMA..

U buducnosti cu onda mozda dokupiti RAM, to je valjda najlakse i prebaciti se na 64b sistem..

(sklapam konfiguraciju za gaming, okvirno.. mnogo toga je u planu)

I, koliko kosta solidan gaming laptop? Mada sam u lapove izgubio povjerenje, jer se tesko popravljaju i apgrejduju (po mom iskustvu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
pa pogledaj karakteristike oba ... a i cena govori ...
sta ti mozemo reci o njima Smiley kao i za mac mislimda je bespotrebno Smile ... eventualno pogledaj malo na googleu wikipedia ili slicno ... znaci najnovija intelova arhitektura ... samim tim  Smile ostalo je klasika ... brzina .. kolicina kesa .. cena ... nadjes sta ti odgovara i pazaris ... kupovina racunara je postala toliko prosta zadnjih god -2 Smiley

sto se tice da li ima potrebe ... zavisi od tebe Smile i od igara koje igras ... citao sam ranije ne secam se koja trazi 4gb kao ali kao sto i sam kazes xp podrzava do 3 i koja je onda poenta  Smile a sa druge strane bas toliko da iskoristi ... ne verujem ... al opet od viska glava ne boli ... koliko ti je dzep dubok toliko i pazari ... samo obavezno konfiguracija sa ddr3 sto se i podrazumeva uz nehlaem proc ...

btw a sto odma ne bi presao na recimo win7 64 bit nego uzimas novu konfu i vracas se na xp?

koliko kosta ... ne znam Smiley ne informisem se Smiley ali ... laptopovi su sve bolji bolji ... skoro pa kao dekstop racunari ... pogledaj konfiguracije za svega 400-500e ... 4gb rama dobri procesori ...
ali opet ... kakav je to gaming na laptopu  Smile a sa druge strane zbog display-a gafike i hladjenja ... gaming resenja su veca i skuplja uvek ... opet i tu kao i gore ... cena uglavnom pokazuje kvalitet ... treba obratiti paznju i raspitati se al odprilike to je to

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 552 553 555 556 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.