Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412181 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Pozdrav ljudi. Da li postoji neki adapter uz pomoc kojeg moze da se na komp prikaci analogni sonyjeve dzojstik (za sony 1)? Pretpostavljam da ima. ali ja nisam uspeo da pronadjem po nasm prodavnicama na netu. akde ako neko zna gde konkretno to moze da se pazari, neka mi pusti info makar na privat...Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.99
Epa ovako,trebao bih uskoro da uzmem novi racunar.Posto bas nisam u toku sa konfiguracijama,jel moze neko da mi preporuci neku do 300 e (moze i da predje preko nije strasno , ali tu oko 300 e ) s tim da s tim racunarom mogu da pokrenem sve novije igrice ... ? Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
mob
HTC U 11
Imam film koji je u wmv ekstenziji ali kad pokušam da ga pokrenem iz bilo kog programa (čak i iz windows media playera) ne uspeva mi i automatski pe pošalje da kupim neki vid player. Šta je u pitanju? Ima li alternative?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Imam film koji je u wmv ekstenziji ali kad pokušam da ga pokrenem iz bilo kog programa (čak i iz windows media playera) ne uspeva mi i automatski pe pošalje da kupim neki vid player. Šta je u pitanju? Ima li alternative? Smile

Malo si pogrešio temu, ali nema veze. Mislim da se radi o zlonamernom fajlu (verovatno se radi o nekom filmu za, jelte, odrasle). Odustani od gledanja tog fajla, skini program Mailwarebytes, updejtuj ga i pusti da skenira računar. Ako ti nađe neki problem očisti, ali onda ipak pitaj iskusnije u temi PC klinika bilo bi dobro da ti neko iskusniji pogleda hijackthis.log.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
mob
HTC U 11
ma film je Sex and the city 2, ima i prevod na sprskom sa srt ekstenzijom (uspeo sam da ga otvorim u notpadu), deluje mi potpuno ok...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 22:21:01 od zinexy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
ma film je Sex and the city 2, ima i prevod na sprskom sa srt ekstenzijom (uspeo sam da ga otvorim u notpadu), deluje mi potpuno ok...

Govorim ti nažalost iz svog iskustva. Ja sam tako svojevremeno surfovao, hteo da skinem film, tražio mi je download nekog decodera i posle toga čim hoću startujem Internet Explorer otvarao mi se njihov sajt. Ljudi dobre volje sa ovog foruma su mi pomogli da očistim računar.

Probaj da downloaduješ Realplayer sa njihovog sajta, besplatan je, ako on neće da otvori, onda je 100% zlonamerni fajl (koliko se sećam zovu se crvi)

Ako i dalje misliš da je fajl ispravan otvori novu temu u PC klinika sa pitanjem.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone7
... izvinjavam se unapred za mali /off - vidim da ste skinuli Sex i grad 2 ... na kojoj adresi moze da se skine film , a da ne bude neki ludacki virus, zlonamerni fajl, neki crv ili Trojanac? .. hvala unapred ... Smile
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
jel može neko da mi kaže koja je najbolja od ovih grafičkih?POWERCOLOR Radeon HD 4650 1GB GDDR3 ,Asus Radeon HD 4670 1GB GDDR3 VTX3D Radeon HD 4670 512MB GDDR3 , CLUB 3D Radeon HD 4670 1GB GDDR3?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Apple iPhone7
jel može neko da mi kaže koja je najbolja od ovih grafičkih?POWERCOLOR Radeon HD 4650 1GB GDDR3 ,Asus Radeon HD 4670 1GB GDDR3 VTX3D Radeon HD 4670 512MB GDDR3 , CLUB 3D Radeon HD 4670 1GB GDDR3?

.. neko moje misljenje :

1. CLUB 3D Radeon HD 4670 1GB GDDR3

2. Asus Radeon HD 4670 1GB GDDR3 VTX3D

3. POWERCOLOR Radeon HD 4650 1GB GDDR3

4. Radeon HD 4670 512MB GDDR3

... samo predlog, ali performanse su dosta slicne, ali ima i drugih faktora koji mogu da zavise od konkretnog izbora ... ploca, procesor, kuler (i) itd ... koliko su bitne performanse pojedinacnih komponenti, toliko su bitne i sinhronizacije svih unutar sistema ... a to je ono sto ljudi uglavnom zaboravljaju kada sastavljaju konfiguraciju ... da vidimo jos necije misljenje, bas me zivo interesuje ...
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
evo kakva mi je konfiguracija

napajanje mi je mislim neko kinesko od 400w
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.