Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409396 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
Zastava Selo kraj Aleksinca
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 5800
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG Nexus 4
@bora mislio sam na 6670 1gb greska u kucanju .... da li je situacija tu bolja? Znam da je sledeca iznad dosta bolja ... ali ne uklapa se u budzet ...

sebi sam gledao nesto jace to je za ortaka ... ali kad sam bolje razmislio uzecu sada jos 2gb ddr2 ... pa za jedno 2 god ce biti vreme za promenu ... koliko vidim sada vec za 300e moze dosta ozbiljna konfiguracija da se sastavi ... a tek tada ...

interesuje me jos jedna stvar kada sam pogledao preko SIW-a za memoriju mi pise da je KTC1G-UDIMM ... za to ranije nisam cuo ... sad videh nede na brzinu da je to manja memorija koja ide u lap  Smile

imam 2 modula po 1gb na p35-ds3l ... hocu da uzmem jos 2x1 gb recimo ovog kingstone-a pa me interesuje da li ce se uklopiti posto ne vidim igde u ponudi ovu moju oznaku
http://itsvet.com/proizvod/kingston-1gb-800mhz-ddr2-hyperx-khx6400d2ll-1g/comp_comp_ram/71/1027
ili
http://itsvet.com/proizvod/kingston-1gb-800mhz-ddr2-kvr800d2n5-1g/comp_comp_ram/71/1149
na mojoj je cas 5 ... dok je kod ove prve 4 ... da li to moze smetati? posto je cena gotovo ista a prva bolja  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Uzeo sam ovaj netbook zlatne boje baš sam zadovoljan kako je odrađeno kućište.Uz njega sam dobio W7 starter,video sam da se prodaju neki sa dual boot -om W7 i Android jel zna neko koja je to verzija androida da nabacim i ja ?  Smile
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-1015pw-pur042s-intel-atom-coreduo-n570-1.66ghz-1024mb-250gb-10.1%27%27-led-wsvga-win7s/comp_comp_laptop/20/6498
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
@Fman

Isto ti je.......Znaci 5670 i 6670 su ti negde isti nivo.Doduse 6670 jeste bolja ali ne bog zna sta.Kao sto sam rekao ako oces dobru grafu uzmi 5770.Ni to nije vauuu ali je bolja od te sto ti pitas.Pazi da me ne shvatis pogresno to nije lose.Daleko od toga da je lose.Ali je fora ako oces za duze staze onda nije.Moja grafika ima 2 godine od kako sam je uzeo i ona je malo losija od te sto ti planiras.Ja da sad uzimam ne bi isao ispod 5770.Ali u svakom slucaju neces se sigurno zajebati i ako uzmes ovu.Ali nemoj da planiras da ne znam koji period.

@spaled

Ne mozes ti da nabacis nikako android  Smile To moze jedino asus tranformer a on kosta oko 500 evra i moze da se skida ekran pa bude kao tablet.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Nisi upućen,zato što sam video na običnom Acer netbook-u koji košta oko 25 000din dual boot W7 i Android.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG Nexus 4
tnx pa to sam i ja gledao sa sakupi pare ... i dok padne cena mozda bude ok 6770 to mi vec izgleda najbolja kombinacija ... hvala svakako ... 6850 ce sigurno biti preskupa a i verujem da mu ne treba

pretpostavljam da u januaru izlazi 7xxx serija? Tako je bilo raniej dok sam pratio cini mi se ili nema veze?  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2593
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia HAKERedition
Best buy amd procesor 50-80 evra ???????
koji am3 procesor od amd  ?  ja sam pratio kretanje procesora dok je bilo moglo da se prati islo je 4200+ 4400+ 4800+ 5000+... i tako dalje do 6000+, e onda sam prestao da pratim, i sad vidim ima milion ovih nekih am3 sta znam vidim ima neki phenom 2 x4, pogubim se tu sta je oznaka sta je jezgro, a i taktovi su naprimer 2200mhz da li to znaci ako je 4 jezgra dakle 4x 2200 mhz ? ispadne 8800 mhz ?

ukratko ja imam 4800+ koji radi na 2.5gh, treba mi nesto jace za igrice (citaj elder scrole 5) ali ne mnogo skupo sta da se uzme ? dajte neke 2-3 varijante naprimer
za 50 e uzmi to
za 70e najbollje to
za 80e najbolje to...
taj neki rang 50-60-80 evra cena  kao novo u radnji (naravno ja cu kasnije uzeti to polovno preko oglasa, ali vi gledajte cena u radnji do 80setak evra, mozda i predjete desetak evra gore ako je bas nesto best buy)
« Poslednja izmena: 18. Avg 2011, 13:53:52 od alexander veliki »
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung Note 3
Treba mi neki laptop ,samo za surfovanje znaci ne mora da bude nesto jak,i ok kameru da ima...da bih mogao da idem po kuci sa njom skype i to...da  nije skup
neko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Treba mi neki laptop ,samo za surfovanje znaci ne mora da bude nesto jak,i ok kameru da ima...da bih mogao da idem po kuci sa njom skype i to...da  nije skup
neko?

Do koliko para i koliko inča ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.