Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 714 715 717 718 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1410145 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Može neko da mi kaže kako su se pokazali ACER Aspire netbook računari ?

Moja devojka ima aspire sa 2 giga rama i tera sedmicu pro bez ikakvih problema! lepo je odrađen, i mislim da je ok kupovina!

E to me interesovalo kako radi sedmica Home ? Pošto vidim da se prodaju svi sa Starter verzijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung Galaxy S3

Moja devojka ima aspire sa 2 giga rama i tera sedmicu pro bez ikakvih problema! lepo je odrađen, i mislim da je ok kupovina!

E to me interesovalo kako radi sedmica Home ? Pošto vidim da se prodaju svi sa Starter verzijom.

Pa kažem ti, 7 pro radi odlično, tako da slabije verzije moraju isto tako da rade Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
koju grafiku da uzmem do 100e procesor 5200+ sa 4g rama hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.0
Imam jedno pitanje. . .

Planiram da kupim laptop, malo sam trazio po netu i cini mi se da su u Srbiji cijene malo nize nego u ovde u BiH ( ili grijesim?), a svakako planiram ici u BG, pa sam mislio da kupim tamo, ali. . .

Kako idu te stvari sa povratom pdv-a i da li se zbog toga uopste isplati kupovati u BG-u?
Ako se ne varam, na Srbijanskoj granici mi vrate pdv, a onda ja na BiH granici platim pdv i carinu?
Kolika je stopa Su rbiji, a kolika u BiH na tehnicku robu, tj.  koliko mi vrate, a koliko ja treba da platim na BiH granici?

:help:

Hvala unaprijed!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG Nexus 4
Kakvo je misljenje o Radeon HD 5670 1GB?

Moze li na mid/high da tera recimo shift2 .... tenis neki noviji ... pes ovaj sto ce izaci i jos 2 god makar ... i to sve na 24" ? ima 1gb trebalo bi da bude ok ... ne znam samo kakav je sam GPU dugo dugo vec ne pratim

imam 3850 vec 3god ... super graficka jedino sto ima 256 ddr3 ... pa mi na 22" pravi probleme kad sam uzeo taj monitor ... mada poenta je sto vise igrice ne igra m... mozda ce se upaliti nekad ono sto sam iznad napisao pa ne bih davao neke pare za graficku ... cak bi i slabiju iz 5k serije uzimao ako bi radila to ... a planiram tek za nekih 6 meseci kad ce biti jos novih modela pa ce i cene ovih jos dole ... i tada ce za oko 50 60e biti super kupovina grafike?

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6869
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple Iphone 13
treba mi neka fina web cam do 1500 dina......moze savet???
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
Zastava Selo kraj Aleksinca
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 5800
Trebaju mi zvučnici sa jakim basom.
Cena: 2000-2500 din.

P.S. Znam da za tu cenu nema dobar bas ali ja ne tražim profesionalne zvučnike.

Može bilo koji ne mora da ima jak bas samo da je nov. Imam ove od pre 11 godina i dobro me služe još ali bas ne valja.

Nadam se da nisam mnogo naporan Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2011, 09:58:42 od qleksa »
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Windows 7 home premium ima sve sto treba ljudima.Mozda par % ljudi koristi one sitnice sto ima pro i ultimate ali u sustini pro i ultimate je veliki porez na budale.....Home premium nema da biras jezike , nema bit locker i nema xp mode i neko sr sto sam zaboravio za sta sluzi ali znam da 99.99% ljudi ne koristi.Tako da ako instaliras sebi win ili ako kupujes znaj da ti je sasvim dovoljan home premium.Starter je vec smece koje nema 1000 stvari ali sve iznad home premium je sarena laza microsofta da ljudima uzmu $.

Citat
Trebaju mi zvučnici sa jakim basom.
Cena: 2000-2500 din.

P.S. Znam da za tu cenu nema dobar bas ali ja ne tražim profesionalne zvučnike.

Može bilo koji ne mora da ima jak bas samo da je nov. Imam ove od pre 11 godina i dobro me služe još ali bas ne valja.

Nadam se da nisam mnogo naporan Smile Smile

Gledaj nesto iz blubery programa.Za te pare mislim da su najbolji onos cene i kvaliteta.Ja imam 2.1 neke na vikendici i ok su sasvim.A imas i one male logitech koji kostaju oko 2300 din medjutim oni su extra zvuk ali nisu bas nesto jaki.Vise su da nosis na neko kampovanje ili letovanje nego za kucu.Znaci ako bas oces kvalitetan zvuk za te pare uzmi te male logitech a ako oces jake a solidno kvalitetan zvuk onda uzmi blubery.

http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-sw-m25/comp_tehn_speakers/256/450 - ove ja imam i ok su sasvim za te pare

http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-sw-m27/comp_tehn_speakers/256/481 - nisu bog zna sta bolji od mojih ali su jaci 100%

http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-s-220-980-000021/comp_tehn_speakers/31/537 - ove ima moj drugar i veruj mi do jaja su samo sto naravno nisu za diskoteku nego su vise za neko normalno slusanje muzike i kvalitetan zvuk.Samo da znas nisu oni ni tako jako slabi kolike su velicine.

Citat
Imam jedno pitanje. . .

Planiram da kupim laptop, malo sam trazio po netu i cini mi se da su u Srbiji cijene malo nize nego u ovde u BiH ( ili grijesim?), a svakako planiram ici u BG, pa sam mislio da kupim tamo, ali. . .

Kako idu te stvari sa povratom pdv-a i da li se zbog toga uopste isplati kupovati u BG-u?
Ako se ne varam, na Srbijanskoj granici mi vrate pdv, a onda ja na BiH granici platim pdv i carinu?
Kolika je stopa Su rbiji, a kolika u BiH na tehnicku robu, tj.  koliko mi vrate, a koliko ja treba da platim na BiH granici?

Smile

Hvala unaprijed!

Ne bi da garantujem 100% ali mogu da kazem da sam oko 95% siguran da je u Srbiji sve jeftinije nego u Bosni.Znam jer imam druga koji je kupio MSI laptop i platio ga je oko 100 ili 150 evra skuplje.E sad to je bilo pre oko 8 meseci pa sad ne znam kakva je danas situacija.Ali to bar lako mozes da proveris.Idi na sajt itsveta pa vidi tamo koji te model zanima pa uporedi cene.Imas sve cene u evrima.Ili mozes da odes na sajtove winwin-a, bc group , gigatron, emmi , comtrade , pc practic i.... pa vidi tamo cene.1 evro ti je oko 101.3 din pa vidi koje su cene pa uporedi sa Bosnom.Sto se tice PDV-a mozes ga vratiti na granici 100% ali za kako i sta raspitaj se u radnji gde kupujes i na granici.PDV kod nas na racunare je 8%.

Citat
Kakvo je misljenje o Radeon HD 5670 1GB?

Dobra je grafika skroz ali nije za duze staze.Ako oces na duze staze onda bi morao da ides bar na 5770 i jace.Ne znam dal moze da tera neku igru na high.Za takve stvari moras videti testove grafickih.Sigurno da moze da tera dosta igri na high medjutim za detalje dal moze na full HD sve high to moras da vidis testove.Mada moj ti je savet da dodas jos kesa i uzmes 5770.

Citat

Ako uzimas netbook trenutno best buy varijanta ti je :

http://laptopcentar.rs/product/Acer-Aspire-One-722-C58kk-Crni-16201106

Ako ti je skupo onda uzmi ovo:

http://laptopcentar.rs/product/Acer-Aspire-One-D257-13Ckk-Crni-16201106

Acer 722 nudi CPU koji pusta 1080p , nudi dosta jace trajanje baterije, minimalno grejanje racunara, nudi 2 gb ram-a , 500 gb hard, rezoluciju od cak 1366x768.U svakom slucaju za nekih 90 evra dobijes 10 puta bolji netbook.Sto se tice kvaliteta nije ni vise ni manje kvalitetan od ostalih....Kod HP i DELL-a ces vise da platis ime nego neki bog zna sta bolji kvalitet........
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung Note 3
Treba mi neki laptop ,samo za surfovanje znaci ne mora da bude nesto jak,i ok kameru da ima...da bih mogao da idem po kuci sa njom skype i to...da  nije skup
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 714 715 717 718 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.