Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 698 699 701 702 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1404840 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Sagem xg6
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Slozicu se sa dejanom.Drug celavi se verovatno seca vremena kad je samsung bio bog i batina

Sve je, naravno stvar ukusa... Godinama koristim Samsung monitore i izuzetno sam zadovoljan sa njima.

Ne sporim da sada ima mnogo veci izbor i mnogo vise konkurencije nego nekada. Cene monitorima su drasticno pale.

Sada za 100jevreja kupis 22-incni monitor bez problema, i to da biras...

Sto se tice monitora malo vise klase, tu i dalje prednost dajem Samsungu.
Ima i tu konkurencije, ali i dalje mislim da su nenadjebivi.

Vredi.

Najjeftini laptop sa i3 procesorom je taman tu oko 400-430 eura. Ispod nemas...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
SonyEricsson k810
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Za nijansu je slabiji procesor, slabija serija, ali se to svakako nece osetiti.
Slazem se da je ovaj lap iz pcpractic-a bolji.

Ovaj drugi sa integrisanom grafikom i 2 gb rama za 35.000 ma koliko imao dobar procesor je samo i strogo za filmove, net, muzika, office...
Bez igara i bez ikakvog ozbiljnijeg rada...Po meni je tako nesto bacanje para, posto imas procesor koji ne mozes iskoristiti...
« Poslednja izmena: 17. Jul 2011, 23:18:58 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Kod:
Sto se tice monitora malo vise klase, tu i dalje prednost dajem Samsungu.
Ima i tu konkurencije, ali i dalje mislim da su nenadjebivi.

Pazi samsung CRT monitori su bukvalno neunistivi.To moze da radi godinama.A sto se tice TFT-a nije ni blizu toga.Samsung ne da ne moze nego nece da napravi visoko kvalitetan monitor.Jer ja sam kupio TV pre par godina i radi dan danas bez greske.Kome se to isplati?Proizvodnja mora da ide.

Zato velike firme kad naprave ime oni vec pocinju da kalkulisu sa kvalitetom.Dokaz za to je da samsung je smanjio garanciju sa 3 na 2 godine.Takodje oni sad mogu da prodaju sta god oce jer nas narod je generalno mnogo neobavesten oko nekih stvari.Na primer da pitas 100 ljudi koje ploce bi kupili njih 95 bi ti odgovorili gigabyte ili asus.Znaci ljudi i ne znaju da ima drugo.Na primer jedan moj drugar nije imao pojma da corsair pravi mnogo bolja napajanja nego chiftec.

Rekao mi je"iju koje ti je to govno".Corsair napajanja su ne 10 nego 100 puta bolja od chiftec-a.Ali sta vredi objasnjavati jednom zatucanom coveku kad nema pojma.Da me ne shvatis pogresno ne uporedjujem tebe i njega samo ti dajem primer kakvih ljudi ima.Ja sam prvi bio misljenja da samo samsung i lg prave monitore.Lik me je posle pola sata jedva nekako ubedio da BENQ ima bolji monitor i jeftiniji nego samsung.Jer ja za BENQ sam cuo do tad da prave samo digitalce.Nisam imao pojma da rade monitore.

Da zakljucim mislim da gresis u tome da je samsung visa klasa nego ostali.Mislim da su trenutno isti a cak mozda i losiji nego neki brendovi.U svakom slucaju mene odbija 2 godine garancije na monitor.Jer tft monitor kad rikne to je popravka mnogo skuplja  nego crt.Znaci rikne i bacas.A normalno nije ni svaki samsung kvarljiv ali imali su gafova.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ne kazem da su visa klasa, samo kazem da sam ja licno zadovoljan sa njihovim monitorima malo vise klase.
Slazem se da ima i drugih, kvalitetnih resenja i opcija i izuzetno sam zadovoljan sa tom opcijom, posto konkurencija automatski znaci i nize cene za potrosaca.

Imam jedan CRT 19-icu koji sam platio oko 350 eura prepet-sest godina. Monitor je neunistiv i radim na njemu kao na drugom monitoru.
Prvi mi je 23-incni samsung sa kojim sam opet zadovoljan.
Na trebem racunaru je samsung 19-tft.
Sva tri monitora traju godinama i zadovoljan sam.
Na poslu sam na 23 LG i nemam mu zamerke.
Jedino sa cim nisam bio zadovoljan, to su Viewsonic i VOX monitori.
Za njih smatram da su smece koje kosta 1000 dinara manje od konkurencije i to od kvalitetne konkurencije...

Pre am za opciju dodavanja tih 1000 dinara i kupovibe Acer/ Benq/ Philips...

Ponavljam...moj lini utisak i zadovoljstvo sa Samsung monitorima nije znak da su drugi sranje. Svako je zadovoljan sa onim sto ima, tako i ja...
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung Galaxy S3

Za njih smatram da su smece koje kosta 1000 dinara manje od konkurencije i to od kvalitetne konkurencije...

Mislio sam da se razumeš, ali si me ovim za Viewsonic razočarao...Mislim da žestoko grešiš. ustvari, daj mi pandan samsunga za http://itsvet.com/proizvod/viewsonic-vx2739wm/comp_comp_monitor/14/2169
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Mislio sam da se razumeš, ali si me ovim za Viewsonic razočarao...Mislim da žestoko grešiš. ustvari, daj mi pandan samsunga za http://itsvet.com/proizvod/viewsonic-vx2739wm/comp_comp_monitor/14/2169

Cuo sam da ga mnogi hvale (viewsonic) u zadnje vreme, ja sam verovatno naleteo na par jako losih modela, jako los kvalitet zavrsne obrade, losa slika i probijanje pozadinskog osvetljenja...bile su 22-ke ako se secam, mozda gresim...
Takodje su Vox i Viewsonic marke koje su nam se najcesce vracale od strane potrosaca jedno vreme...

Kad se jednom razocaras u nesto, tesko se nateras da to opet probas...

Ne kazem da sam apsolutno u pravu, ali misljenje sam napravio iz losih iskustava i sada moraju dobro da se potrude da me uvere da su se popravili...

Verovatno je moj problem sto kada naviknem na jedno sto je dobro, a drugo me razocara...tom drugom se malo teze vracam...

Tako je i kod devojaka, tako je i kod monitora... Bem li ga...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Sagem xg6

@dejan79vp @chelavi1

Hvala drugari.

Onaj pod c) mi se ne isplati da uzimam samo zbog i3. Malo rama i losa grafika...
Razlika u ona dva je kol'ko vidim u procesoru i grafici. Gigatron ima jaci procesor, PCPractic za 1G bolju grafiku. I hard sa vise r/m. E sad, kol'ko ce da se oseti slabiji procesor?

Smaram mnogo al' moram jos nesto da pitam.  Smile
Ovaj:

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/7082-asus-k52jt-sx457

...ili onaj predhodni sto rekoste?
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 14:34:35 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
Smaram mnogo al' moram jos nesto da pitam.  Smile
Ovaj:

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/7082-asus-k52jt-sx457

...ili onaj predhodni sto rekoste?

Ako je za igre...onaj prosli zbog bolje grafike.
Ako je za neke ozbiljnije poslove i zahtevniji rad, onda je ovaj zadnji bolja prica zbog boljeg procesora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 698 699 701 702 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.