Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403405 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung D900i
Pre svega pozdrav svima, ne pisem bas cesto na forumu vise spadam u citace  Smile Ako neko moze da mi pomogne koje slusalice da kupim a da cena ne predje oko 10 evra ? Imam par opcija poput ovih pa ne znam koja bi bila najbolja: Prestigio PEP2GR, Canyon CNR-EP11B, Xwave XJ-18 ili Sony MDRED 12LPR? Ili mozda nesto drugo ne znam ni ja sam pored svih modela koje sam pregledao...
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows Nepoznat
Browser
Opera 9.7
mob
SonyEricsson k810
ima li neko iskustva sa silent kucistima, koliko redukuje buku i da li se isplati da se uzima.
ako se isplsti koje bi ste preporucili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Preporucite mi i  silent kuciste, a jos bitnije preporucite mi jeftin i tih CPU cooler.

Zakino sam samo na kucistu, a sve su mi komponente dobre...  Smile  bolje da sam obrnuto uradio.
Po ovakvom ljetu imam pola kompjutera (performansi).
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 10:16:05 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

,,Ј*Б*Н* БЕЛАЦ икс ДЕ ''

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia n73me
moze li mi neko preporuciti graficku karticu (100 eura) molim vas ? ? ?

[Edit by chelavi1: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 21. Jul 2011, 12:03:10 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
SonyEricsson k810
odgovor na moju prethodnu poruku o kavaru koji mi se desio: bio je u pitanju
HARD DISK
nadam se da ce nekom pomoci, u slucaju da ima isti problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung Galaxy S3
moze li mi neko preporuciti graficku karticu (100 eura) molim vas ? ? ?

[Edit by chelavi1: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

Ati Radeon Hd5770 sa 1gb ddr5
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
odgovor na moju prethodnu poruku o kavaru koji mi se desio: bio je u pitanju
HARD DISK
nadam se da ce nekom pomoci, u slucaju da ima isti problem.

Hvala sto si podelio to iskustvo sa nama druze.  Smile  Ja sam bas hteo da napisem sta sam mislio da je bio kvar i bio sam blizu. Ja sam naime tipovao da se radi o hard disk kontroleru u chipsetu na motherbaard-u. U svakom slucaju tvoja prica moze da bude korisna.

Imao sam i sam zanimljivu pricu pre neki mesec. Komsija mi je doneo njegov notebook, star oko 3 godine sa Win XP SP3 koji je od pocetka pa do pre nekoliko meseci radio normalno, a onda je poceo da se ponasa krajnje cudno. Kada se pokrene bilo koja aplikacija u kojoj se unosi tekst putem tastature, znaci Word, mail klijent, bilo koji chat klijent, notepad, Wordpad, kada se ukucava tekst u pretrazivacu browsera ili pise poruka na nekom portalu - bilo gde da se ukucava tekst, racunar radi do besvesti sporo. Ako na primer otkucas 20 - 30 nasumicnih slova, mozes da sednes, prekrstis ruke i sledecih 50-tak sekundi uzivas dok gledas kako se sama od sebe polako pojavljuju slova koja si otkucao. Sve drugo je normalno, znaci surfovanje po internetu je normalno brzo, gledanje multimedijalnih sadrzaja je normalne brzine, obrada fotografija u fotosopu je normalne brzine, osima ako krenes da u fotosopu kucas tekst.
Prvo mi je palo na pamet da se radi o nekom sasavom virusu, ili mozda o nekom srajnu u registriju, pa sam mu rekao da je najpametnije da mu reinstaliram operativni sistem. On je i sam mislio da me to zamoli pa sam to i uradio - skinuo sam mu podatke na eksterni disk, formatirao sam njegov disk i podigao novi Win XP SP3 i sve se isto desavalo.
Ako nekoga intresuje sta je na kraju bilo napisacu...  Smile
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
za koliko bi se mogao prodati samsung 2233bw ... star godinu i po dana ... ko iz kutije  Smile

i sta bi preporucili za sto manje para da se uzme dobra kombinacija 2x isti monitor ... da rade jedan do drugog

kad kazem sto manje ne mislim da to nevalja ... vec najvise za dat novac ...

Nazalost ne neke velike para.Monitori su sad trenutno jako jeftini.Ima za 100 evra sasvim dobrih monitora od 22 inca.Mislim da mozes traziti oko 70 evra ali ako dobijes 50-tak evra to je na veliku zalost realnost.Za realnu cenu moras da budes jako uporan.Znaci za 50 bi ga prodao odma a za 70 evra ces morati da cekas medjutim 70 evra je realna cena bez preterivanja.

Citat
Zakino sam samo na kucistu, a sve su mi komponente dobre...  Smile  bolje da sam obrnuto uradio.
Po ovakvom ljetu imam pola kompjutera (performansi).

To sam manje vise i ja uradio.Kupio sam odlicne komponente a kuciste i napajanje sam uzeo najgore na planeti.Ali nisam to uradio iz neznanja nego jednostavno jer nisam imao novca za skupo napajanje i kuciste.Posledica loseg napajanja je to sto sam prvo zamenio posle 2 nedelje i dali su mi codegen koje se drzalo do 10 meseca kad je crko kuler a u nekom 13 mesecu je jednostavno oslabilo i nije moglo da potera masinu.Napajanje sto najgore nije crklo ali je za moju masinu neupotrebljivo pa sam ga stavio na staru masinu.Tad sam imao neko lc power od 420w pa sam njega ubacio privremeno.I ono je bilo OK dok mi se u crysis 2 nije ugasio komp(mada napajanje kad se ohladilo je radilo 100% normalno i nisam vise imao problema).E onda sam rekao dosta je zajebancije i kupio sam chieftec od 500W koje kosta 50 evra i necujno je i nemam vise problema.A sto se tice kucista isti imam problem kao ti medjutim nasao sam resenje.Zveknuo sam mu 2 kulera i sad je temperatura u najgorem paklu normalna.Stavio sam nazad krmeci kuler koji hladi procesor i graficku a na hard sam nakacio kuler koji inace ide za napajanja.Posto mi se hard jako grejao.E tako sam od moje bede od kucista napravio da valja za sitne pare.Tako da preporucujem i tebi da probas.Ako ne budes zadovoljan izgubio si 5-10 evra a ako budes zadovoljan ustedeo si dosta para za dobro kuciste.

@dejan79vp

Hvala dejo na odgovoru.Stvarno nikad ne bi pogodio da je hard disk.Jer to da dize sistem 100 godina to OK da je bagoviti hard.A da nece da daje sliku na monitoru zbog loseg harda to iskreno nisam nikad imao.Obicno kad ne daje sliku a kuleri rade to je problem - ploca-procesor, memorija , grafika ili lose napajanje.Nisam znao da i hard moze to da uzrokuje.Mada ja bi verovatno redom testirao komponente a prvo hard i memoriju jer mi je to najlakse testirati.Mada postoje neki hardovi koje je tesko testirati.Zato treba kombinovati hdd sentinel i regenerator.

PS:Moram priznati da je taj servis koji je radio prilicno los.Jer prvo sto moras da odradis kad se to desi je da otkacis sve nepotrebne uredjaje i da pokrenes plocu sa procesorom , grafikom , memorijom i tastatururom i misem i monitorom.Tako iskljucujes da problem pravi hard , optika ili neki uredjaj u PCI slotu.Normalno plocu pokreces na srafciger.Posto to oni nisu uradili ocigledno nemaju veze sa zivotom.   Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2011, 13:28:20 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson k810
Citat
PS:Moram priznati da je taj servis koji je radio prilicno los.Jer prvo sto moras da odradis kad se to desi je da otkacis sve nepotrebne uredjaje i da pokrenes plocu sa procesorom , grafikom , memorijom i tastatururom i misem i monitorom.Tako iskljucujes da problem pravi hard , optika ili neki uredjaj u PCI slotu.Normalno plocu pokreces na srafciger.Posto to oni nisu uradili ocigledno nemaju veze sa zivotom.   Smile

Ne znam Boro sta da ti kazem, nisu to losi ljudi , gazdu shopa licno znam: svaki put kada je slao za Beograd na servis bilo je o njegovom trosku.
Ali eto...
« Poslednja izmena: 23. Jul 2011, 14:10:29 od dejan79vp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ne znam Boro sta da ti kazem, nisu to losi ljudi , gazdu shopa licno znam: svaki put kada je slao za Beograd na servis bilo je o njegovom trosku.
Ali eto...

Pa ne kazem da su kao ljudi losi.Kazem samo da ako ti se desava takav problem da palis racunar a slike nema da prvo ides na problem oko same ploce.Hard disk u tom slucaju mora da bude otkacen kao i opticki uredjaj.Pa ako sve radi normalno a sa hardom ne radi onda znaci da je problem on.Ako nesto na racunaru nije velik problem da se otkloni to je upravo ta situacija kad nema slike.Kad nema slike onda najlakse mozes da odradis posao sistemom elimininacije.Ono sto je problem jeste bagovanje.Na primer ja sam imao slucaj resetovanja i zamrzavanja slike ali to bude jednom u 2 sata.E to je zezanje.A kad ti imas kvar gde odma nemas sliku onda ides sistemom eliminacije i to u 99% slucaja mora da upali.Ja u jako puno slucaja testiram hard disk i memorije.Kao sto sam ti vec rekao to mi je najbrze i najlakse da testiram.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.