Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 699 700 702 703 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406166 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Sagem xg6
Zahvaljujem.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
SonyEricsson k810
Zeleo bih da podelim jedno moje iskustvo sa vama:

Naime, pre tri godine sam imao AGP kompjuter koji je bio odlican , ali zbog ovih prevaranata iz sveta kompjutera  Smile, morao sam da ga prodam jer nisam mogao vise da ga upgredujem, mislim mogao sam ali se nije isplatilo, jer 1 giga ram memorije je bilo 4 000 din za AGP a za PCIe oko 1 500.
Prodao sam ga za 250 eura mada je vredeo bar 350 ali bio je AGP:(

Pa sam resio sam da kupim gameing masinu:
kostala me je oko 1 200 eura:
Procesor : AMD phenom 9550 quad-core 2.21 ghz
Maticna Ploca: asus m3n-ht deluxe
Ram Memorija: 2x  ddr2 kingston 1gb 1066mhz
Hard Disk: 640gb sata2  7200
Monitor: samsung 21' tada sam mislio da je monitor kvadratnog oblika bolji od pravugaonog pa sam uze njega i ako su ovi drugi bili jeftiniji , al' sam se zajebo Smile.
Napajanje: 700w chiftech morao sam da  uzmem zbog jake graficke
Grafika: dupla asus 3870x2 1gb ddr3
ove ostale komponente su manje vise bitne, tastatura , mis, dvd rw...

U to vreme je bila najaca igrica sto se tice grafike "Crysis"
jesam je terao sve u fullu , ali moj drug koji je imao gforce 9800 isto je terao na full ali bez anti-aliasinga, sto uopste nije lose za graficku koja je 3x jeftinija od moje.kasnije smo isprobavali jos neke igre...

Hteo sam da kazem da po meni sto se tice kompjutera za igranje zahtevnih igara, se ne isplati dati duple pare , a on ti pruza mozda samo 20% do 25% boljeg rada.

A sada sledi nevezano za uporedjivanje, nesto drugo:
od 2 godine koliko mi je kompjuter bio u garanciji 6 meseci je bio, sve ukupno na popravkama:
prvih 7,8 meseca je radio kao bombona samo se mnogo drao dok je radio Smile, od silnih kulera.
E posle toga je poceo da koci po malo, od igrica do dizanje sistema.
umesto da mi dize sistem za 20, 30 sec on je dizao za 5 min. Jednostavno  dok krene da bootuje i dok pokaze neku sliku na monituru trebalo je 4 ili 5 minuta, kada sam reinstalirao komp, umesto 30 min trebalo mi je 4 sata.
svaki mesec do dva ja sam ga slao na servis , kad mi ga vrate on opet radi 10, 15 dana i opet ista  prica, kazu kopjuter je izvaredan , tera  zahtevne programe i igre extra.
i tako iznova, ali kasnije je dizao sistem , nece te verovati po 30 minuta, onda uopste nije hteo da upali monitor, i tada sam shvatio da je crko monitor Smile, poravili su ga jer je  bio u garanciji "monitor".
Problem je bio u tom sto kvar nije bio trenutan , nego je postepeno zezao sve vise i vise.
Na kraju su ipak resili kvar, nakon godinu  dana Smile

AKO VAS JE ZAINTRIGIRALA  OVA  PRICA BILO BI MI DRAGO DA OSTAVITE SVOJE MISLJENJE, SAT  MISLITE STA JE BIO KVAR , JA CU VAM DATI ODGOVOR ZA 2 DANA.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
BlackBerry 
Moze preporuka za monitor do 150e? Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung Galaxy S3
Moze preporuka za monitor do 150e? Pozdrav!

definitivno ViewSonic VX2239 wm , 22 inca, Full HD, povezivanje preko DVI i HDMI, na akciji u winwinu za 13.999.
Best buy po meni.

Edit : sad videh da ima zvučnike Smiley
« Poslednja izmena: 19. Jul 2011, 13:28:31 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
BlackBerry 
Hvala. Nisam do sada ima iskustva sa ViewSonic monitorima, mozes li mi reci koliko su pouzdani? Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung Galaxy S3
Hvala. Nisam do sada ima iskustva sa ViewSonic monitorima, mozes li mi reci koliko su pouzdani? Pozdrav.

Pročitaj malo prethodnih par strana, i pogledaj malo po netu od kad se ova firma bavi proizvodnjom monitora, a od skoro je počeo da se bavi proizvodnjom tzv budžetnih modela, koji većina nas koristi. Garancija od 3 godine ti govori sve što treba da ti kaže o kvalitetu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Pročitaj malo prethodnih par strana, i pogledaj malo po netu od kad se ova firma bavi proizvodnjom monitora, a od skoro je počeo da se bavi proizvodnjom tzv budžetnih modela, koji većina nas koristi. Garancija od 3 godine ti govori sve što treba da ti kaže o kvalitetu.

u dvajs`marki da velja radi u viewsonic-u ili za distributera  Smile Smile Smile

ps. salim se, ofc  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung Galaxy S3

u dvajs`marki da velja radi u viewsonic-u ili za distributera  Smile Smile Smile

ps. salim se, ofc  Smile

Ma ne radim, u winwinu sam, u servisu, ali stvarno ne znam šta ljudi imaju protiv ViewSonica ? marka je vrhunska kao i kvalitet, a pritom rade monitore sto godina, duže od samsunga, lg, asusa, acera, benqa i svih ostalih zajedno!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
LG Nexus 4
za koliko bi se mogao prodati samsung 2233bw ... star godinu i po dana ... ko iz kutije  Smile

i sta bi preporucili za sto manje para da se uzme dobra kombinacija 2x isti monitor ... da rade jedan do drugog

kad kazem sto manje ne mislim da to nevalja ... vec najvise za dat novac ...

treba mi dosta prostora zbog otvorenih programa kada radim ... radim sa sajtovima ali vise sam oko code dela nego sto provodim vreme u photoshopu ... pa mi ipak nisu toliko bitne neke savrsene performanse kao ovima sto se bave iskljucivo designe-om
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
za koliko bi se mogao prodati samsung 2233bw ... star godinu i po dana ... ko iz kutije  Smile

To znaci da ima i garanciju jos nekih godinu i po ?
Garancija dosta pomaze pa to posebno naznaci ( a ne kao ovde, da nagadjamo). Cene polovnjaka su 50-70e ali ako za neki moze da se dobije 10-20e vise, to bi bio taj tvoj Samsung (sa garancijom). Bolje sacekati nego davati ispod cene (ako nije hitno)

i sta bi preporucili za sto manje para da se uzme dobra kombinacija 2x isti monitor ... da rade jedan do drugog

... pa mi ipak nisu toliko bitne neke savrsene performanse kao ovima sto se bave iskljucivo designe-om

Neki Benq. Definitivno najbolji odnos cena-kvalitet.
Moj odradio vec 5700 sati a pikseli mu svi zivi i zdravi  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 699 700 702 703 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.