Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 697 698 700 701 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406055 puta)
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 
Poz
koliko para za ovaj laptop http://www.itsvet.com/proizvod/asus-k52jr-sx059-intel-core-i3-350-2.26ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/20/3853

27.02.2010 plaćen u gigatronu 56500,00 rsd,garancija 2 godine, ima  na njemu Win 7 piratski
bez fizickih mana,radi odlično.Drug prodaje lap jer mu je hitno za lovu.
Ako neko ima konkretnu ponudu može na pp ili avlijaner035@gmail.com.Komp je u Bg
Hoće već sutra da proda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Poz
koliko para za ovaj laptop http://www.itsvet.com/proizvod/asus-k52jr-sx059-intel-core-i3-350-2.26ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/20/3853

27.02.2010 plaćen u gigatronu 56500,00 rsd,garancija 2 godine, ima  na njemu Win 7 piratski
bez fizickih mana,radi odlično.Drug prodaje lap jer mu je hitno za lovu.
Ako neko ima konkretnu ponudu može na pp ili avlijaner035@gmail.com.Komp je u Bg
Hoće već sutra da proda

Tesko pitanje.........Sa jedne strane laptop je odlican.Znaci procesor je dobar, ima dosta memorije , hard veliki , grafika nije losa i....Sa druge strane imas asus-a koji kosta 450 evra koji je bolji od toga.A imas acer laptop za 400 evra slican ko taj samo sa integrisanom grafikom i 1 gb manje ram-a.

Znaci koliko vredi to je jedna stvar a realna cena je drugo.Realno je za to ne bi dao vise od 300 evra.Znaci to je maximum maximuma.Moze on da trazi i 500 evra ali kazem ti imas vec za 400 evra nov.Manje vise jedan moj drug je prodao acer-a novog ista masina kao taj tvoj samo sa intel gma za 320 evra.Ali to je bila masina koja je radila samo da se digne 7-ca i mozda jos nesto sitno.Tako da taj asus ne vredi vise od 300 evra mada realno mozes komotno da mu ponudis i manje.

Cene laptopova su drasticno pale.U gigatronu imas HP masinu za 260 evra koja ima dual core na 2.1 ghz, 2 gb ram-a i 250 gb hard.Znaci jedna masina koja je realno dovoljna za sve basic usere a i mogu da je koriste i ljudi kojima masina ne treba za igranje i neke ozbiljne programe.Takva masina je pre 10 meseci kostala oko 430 evra.Tako da to sto je on platio 56 000 je samo cifra koja ne znaci nista.Platio sam i ja moj 47 000 pa je pre mesec dana na akciji kostao 40 000 a realno kad bi ga prodavao trebao bi da poljubim nekog u dupe da mi da 300 evra.

Masa trazi svasta i prodaju po neverovatnim cenama medjutim to niko nista ne prodaje.Ja sam prodavao dobru agp grafiku za 15 evra i imao sam 0 ponuda.Na kraju sam je dao za 12 evra i to sam je na misice prodao.A i da sam trazio 10 evra tesko da bi brzo prodao.Na buvljaku cigani prodaju i za 5 evra agp grafike.Znaci po meni vidi koliko ces mu ponuditi ali mu nemoj davati vise od 300 evra mada mozes komotno mu dati i jedno 270 evra.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S8500 Wave
Citat: bora82 link=topic=374392. msg9795418#msg9795418 date=1310335356
Odlican laptop za vecinu operacija i neki normalan gaming. Ako ne planiras nista specijano da radis odlican je. Znaci grafika skroz OK, cpu sasvim OK, 4gb ram-a - sasvim dovoljno. Sto se tice wifi routera-a predlazem ovo:

hxxp:|| www. winwin. rs/wireless-ap-i-routeri-be%C5%BEi%C4%8Dni-router-tp-link-tl-wr340g. 66. html?productId=28181

Znaci sasvim OK router. Ne fali mu nista i radi odlicno. Za te pare je sjajan. Prodavali smo kod mene u firmi dosta komada i nismo imali problema sa njime. E sad oko cene pogledaj jos negde. Mozda je negde i jeftiniji. Uglavom taj model gledaj. Ima ga i na sajtu TP linka mozda i jeftinije.

Taj laptop ja imam, kupio sam ga prije 3 i po mjeseca i cisto me zanimalo misljenje ljudi jer vidim da ima onih koji se dosta razumiju.  Licno sam prezadovoljan, radi kao "cagen", a sto se tice grafike, ne bih se bas slozio s tobom da nije za gaming, naime na win 7 ultimate testu grafika je dobila ocjenu 6. 7 a i sve igre igram na max, tipa Pes 2011, Crysis 2, CoL Black Ops itd. . .

Hvala za preporuku rutera!

A moze neko strucan da mi objasni razliku ova dva procesora jer ja bas i ne vidim neku veliku razliku, cak mi i jedna aplikacija za nadzor temperatuire ocitava kao naziv P6200 ali kao procesor i3-330m!
http://www.cpu-world.com/Compare/90/Intel_Core_i3_Mobile_i3-330M_%28PGA988%29_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_Mobile_P6200.html
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 03:34:30 od mile_car »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 533.21.1
Pozdrav ljudi...
Hteo bih da kupim neki monitor, ali baš ne znam šta valja, svi su mi isti... evo imam par kandidata:
ACER EMachines E220HQVb

LG W2240S-PN

SAMSUNG E2220N

Lupam, šta znam... da bude 22" wide... nemam neke posebne zahteve. Isključivo ga koristim za komp. Konfiguracija je više nekog office tipa, bez mnogo grafičkih zahteva...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Pozdrav ljudi...
Hteo bih da kupim neki monitor, ali baš ne znam šta valja, svi su mi isti... evo imam par kandidata:
ACER EMachines E220HQVb

LG W2240S-PN

SAMSUNG E2220N

Lupam, šta znam... da bude 22" wide... nemam neke posebne zahteve. Isključivo ga koristim za komp. Konfiguracija je više nekog office tipa, bez mnogo grafičkih zahteva...  Smile Smile

Licno bih se odlucio za Samsung... Sa njima imam najbolja iskustva, najlaksi su za oko.
Ako se vec razmisljas izmedju ta tri, ACer neka otpadne, a ova dva...koji god da uzmes neces se zeznuti...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
SonyEricsson k810
Pozdrav ljudi...
ACER EMachines E220HQVb

LG W2240S-PN

SAMSUNG E2220N

Sto se tice mene samsung nikako!
Evo zasto , komsija mi je tv mehanicar i kaze da ima najvise samsunga na popravci, sad to je mozda razlog zato sto se najvise oni i kupuju , ili zato sto su losijeg kvaliteta.
Drugo ja imam samsung monitor i to je jedini monitor kiji mi se pokvario, doduse bio mi je u garanciji i popravili su ga , mada mi po nekad opet balgo treperi slika i smeta mi kada citam .

A sto se tice ova dva druga ja bi ti preoprucio LG, ne zato sto mislim da je bolji od ACERA nego zato sto znam da je ok , a sto se tice ACERA nemam iskustva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
SonyEricsson 
Kupujem sutra lap-top, nema operativni sistem, kako da ga ugradim, kupovinom u prodavnici (original) koliko kosta ?

Unapred zahvalan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 533.21.1
E hvala ljudi za ove odgovore za monitor.... Inače, nisu mi jedini izbor ova tri modela, možete i da predložite nešto drugo. Mada mislim da će pasi taj LG  Smile

Kupujem sutra lap-top, nema operativni sistem, kako da ga ugradim, kupovinom u prodavnici (original) koliko kosta ?

Unapred zahvalan Smile

E a ti, uzmi lepo cd od nekog drugara i instaliraj windows, ako ga već ne poseduješ lično  Smile
Nikada nisam uzimao original os, deru od para za njih (windows). Ne sećam se da li sam video u wiwin-u da je sedmica oko 7000din, tako nešto.... U svakom slučaju, ne bih ja dao njima da mi tako naknadno instaliraju. Jer, razume se da će papreno da ga naplate, kad ga već ne daju uz laptop  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Да ли можете да ми препоручите мп3/мп4 плејер. Треба да ми служи као флеш меморија, диктафон, радијо, да не буде многове велики, али да буде отпоран на труцкања и могуће падове. Пожељно да има опцију пуштања видео материјала (али није обавезно, мислим какав је однос цене и квалитета онога што он могу да видим, ако разлика у цени није велика може и мп4).
ево шта сам гледао на техноманији:
http://www.tehnomanija.rs/katalog/blueberry-mp3-plejer-bitcat-4gb.html

http://www.tehnomanija.rs/katalog/blueberry-mp4-plejer-tomcatii-4gb.html

http://www.tehnomanija.rs/katalog/ms-mp3-plejer-mp-405-2gb.html

http://www.tehnomanija.rs/katalog/trekplay-mp4-plejer-962fr.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Sto se tice mene samsung nikako!
Evo zasto , komsija mi je tv mehanicar i kaze da ima najvise samsunga na popravci, sad to je mozda razlog zato sto se najvise oni i kupuju , ili zato sto su losijeg kvaliteta.
Drugo ja imam samsung monitor i to je jedini monitor kiji mi se pokvario, doduse bio mi je u garanciji i popravili su ga , mada mi po nekad opet balgo treperi slika i smeta mi kada citam .

A sto se tice ova dva druga ja bi ti preoprucio LG, ne zato sto mislim da je bolji od ACERA nego zato sto znam da je ok , a sto se tice ACERA nemam iskustva.

Slozicu se sa dejanom.Drug celavi se verovatno seca vremena kad je samsung bio bog i batina u monitorima.Nekada je samsung bio neunistiv i bio bolji od konkurencije.Danas je to samo bleda kopija starog samsunga i ime koje se placa.Od kad znam za sebe uzimam u monitorima i display samsung.

TV caletov i moj su samsung.Evo radi nam obojici vec nekoliko godina bez greske.Doduse cale je njegov kad je kupio vratio jer nije radio ali su mu posle par dana dali drugi i eto taj drugi radi bez greske.Moj monitor CRT sam imao nekoliko godina i onda je jedan majmun kojem sam pozajmio nesto sjebao i crko mu je.Pa mi je kupio drugi kojeg sam prodao pre mesec dana koji normalno radi bez greske.

Kod TFT monitora vise toga nema.Crkavaju ko dobar dan a popravke su dosta skupe.Konkretno procitajte na bencu o jednom samsung modelu koliko se ljudi javilo.  Smile Naime lik je otvorio temu i napisao kako mu je crko monitor i posle njega su se javili jos njih 10 sa istom problemom.Takodje samsung je trenutno jedini brend koji daje 2 umesto 3 godine garancije.Znaci ko kupuje monitor po meni neka ide na LG a odlican je i benq.Evo ja imam mog vec 2 godinu i radi savrseno.Trenutno mu je cena 100 evra za moj model a ima mnogo bolji sa dig ulazom i led ekranom za 11 500 din.Nekada je taj od 11 500 kostao preko 200 evra.

Citat

Unapred zahvalan Smile

Posto je piraterija zabranjena na forumu necu je reklamirati ali cu reci ipak nesto.Naime kupovina OS-a je zaista bacanje novca u wc solju.Ja imam na desktopu original i na laptopu pirata i mogu ti reci da razlike nema.Rade i jedan i drugi i oba imaju update.Normalno win nisam kupio nego dobio.Ako bas oces laptop sa original win-om onda vidi da kupis laptop koji ima vec OS u sebi.Ali time skracujes spisak lapova za bar 90%.

I da win7 ne kosta samo 7000 din nego na zalost bez nekih 13 000 din koliko kosta home premium ne vredi uzimati.Jer starter i home basic su osakacene verzije win7.Home basic jos ajde boze pomozi ali starter je najgore smece koje ne bi uzeo ni da mi plate.Znaci ili imas opciju da kupis laptop sa OS-om, ili da pljunes 13 200 , ili da platis nekom servisu da ti instalira(cena je od 10-20 evra u zavisnosti od servisa) ili da skines sa neta untuched verziju i da aktviviras sa aktivatorom(mozes mi na PM zviznuti mail pa cu ti poslati).  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 697 698 700 701 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.