Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197273 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Lad telep iP5 nabavi za onim sto zudi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
Ne razumem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Ne razumem.

Salim se malo telep, opusti se malo vazda si ko nadr*an i rasprava po forumima na ovakvu tematiku Smile
Ubaci koji smajli  Smile Smile

Dobro je sta god imas, ako si zadovoljan! Ja sam u vecini slucajeva nezadovoljan aparatima, nece po mojoj mjeri nikad ubosti sve u jendom  Smile

Mnogi se opterecuju konkuretnskim proizvodima Sljamsung vs CrApple....i brane svoj aparat ko brata rodjenog i nadju se uvrijedjeni! Citam na X drugih foruma kako padobranci upadaju u druge teme i pljuju na proizviode i tako po vazdan uglavnom Androidasi vs iPhone ! To je bolest bre jbt, stignu li kad koristiti taj telefon kad ga hvale toliko, ili su ga kupili da se hvale samo  Smile

telep, jedina dobra stvar SGS3, je sto ce SGS2 pojeftiniti  Smile Pa mozemo updateovati nas SGS1 sledece godine ako ne bude mogao SGS1 da gura vise! iPhone mi je preskup, tako da otpada, ali i Nexus bi mogao vrlo lako doci u izbor! Jedino mi se ne svidja sto je veliki ko i SGS3! SGS2 je gornja granica meni! SGS1 idealna velicina ni mali ni veliki!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Hteo sam podeliti svoje iskustvo sa vama. Mislim da sam dovoljno telefona promenio kako bi dao neko misljenje. Telefon je prevelik pod jedan. U poredjenju sa Iphone-om 4s telefon je spor, i znaju da mu se malo frizuju ekrani dok se skroluje. Verovatno ce to srediti sa nekim sledecim update-om, ali za sada izgleda tako. Baterija mu traje, u stvari ne traje. Meni rade mailovi, prognoza update na svaki sat, i to je otprilike to. Juce (nedelja) bez ijednog poziva i bez mailova, telefon se ugasio u 17h popodne, a nisam ga pipnuo 2 puta da odgovorim na 2 sms-a. Po meni je to katastrofa za jedan telefon koji su toliko reklamirali. Toliko.

Licni utisak o velicini telefona nije nikako merodavan da bude kritika.
Ako ti se ne svidja velicina telefona, predji na manji.
Kada si ga uzimao znao si da je dijagonala 4.8 inca, ne vidim sta si mogao ocekivati? Da bude manji od toga...ne moze.
Ako u specifikacijama pise da je dijagonala 4.8 inca i ti ga porucis, ne vidim mesto zamerki: velik je... Iskreno, to nema smisla.

Sto se tice baterije: sa pozivima, porukama, 3 mail naloga koja rade sinhonizaciju svakih malo-malo,prognozom i jos par aplikacija koje rade sinhronizaciju svakih par sati, ili cim ih otvorim, sa mojim cackanjem...uspe da izdrzi dva dana, a ukoliko preko noci prebacim na airplane mode, zna i tri dana da odradi, bez problema.
Sa te strane sam vise nego zadovoljan.
Ni jedna od aplikacija mi se za sada nije zakucala, ali zaista ne sumnjam u to da hoce...pre ili kasnije.
Na incredible-s ima par aplikacija koje u pojedinim slucajevima zakucaju, ali i dalje taj telefon hvalim na sva usta.
S3 je fenomenalno brz i fluidan.
Ne sumnjam da oni koji vole IPhone svakako misle da je tamo sve bolje, i nemam zamerku na to, ali je i ovde sve ekstremno dobro optimizovano.

Dve zamerke:
Autorotacija je za milisekundu duza nego sto bih voleo, ali to je moj licni utisak, i Prilikom duze upotrebe WI-FI pozadina telefona se dosta greje.

Osim toga sam prezadovoljan telefonom...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 22:33:33 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Ne moze biti bolje optimizovano nego na Nexusu da ga *ebes! Citam da bas hvale Nexus  Smile

Ali mnogo sam "zamrzio" Sljamsung kad sam stavio stock ICS na telefon i vidio sta je pravi Android, a sta sam do tada koristio. Tek sam vidio koliko unakaze OS!

U sustini, mozda je bolji Android, ali ga proizvodjaci unakaze po mom misljenju! 99.9% sledeci telefon ce biti Google-ov, Nexus bi bio pravi potez samo da je malo manji  Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 23:08:53 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ne znam sto se toliko nervirate. Ja sam izneo svoje zakljucke na osnovu koriscenja telefona. Imam i jedna i drugi i moj utisak je da iphone mnogo bolje radi i da mu baterija traje dosta duze. Iphone sam kupio u Apple radnji, a SGS3 dobio od mts-a. Ni jedan od aparata ne koristim na Vip-u, tako da verujem da onda vek baterije nije vezan za to. Kao sto sam napisao prvi put, telefon je bio full napunjen i u 17 h se sam ugasio, sa 2 poziva (2min). Ne planiram da menjam operativni sistem da bi baterija profunkcionisala.
Nisam ni za jedne ni za druge vec bi voleo da telefon radi za mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Cinjenica je da iPhone ima jednu od boljih baterija, ili preciznije da kazem, drzi duze od ostalih, sto zbog same baterije, sto zbog manjih potrosaca (manji ekran...). Medjutim to sto ti kazes jednostavno ne pije vodu. Ako je to stvarno tacno, onda to nema veze sa SGS3, kao modelom, vec sa tim konkretnim primerkom, koji je falican. IPhone je imao neki "battery drain issue", na nekim primercima kada se ljudima iz cista mira praznila baterija za par sati. Takve telefone je apple menjao za nove, bez pogovora. Moguce da postoji neki slican problem sa SGS3. Ja bih da sam na tovm mestu reklamirao taj telefon. Mada opet, kad znam da zivimo u Srbiji, verovatno neces nsita uraditi, osim sto ces se iznervirati, sto opet govori u prilog moje teze zasto nikada tehnicku robu ne kupujem u Srbiji, odnosno zasto garancija kao takva u Srbiji ne znaci gotovo nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Apple iP5
Medjutim to sto ti kazes jednostavno ne pije vodu. Ako je to stvarno tacno, onda to nema veze sa SGS3, kao modelom, vec sa tim konkretnim primerkom, koji je falican.

Battery drain kada se telefon nalazi u stand-by modu je jedan od poznatih i priznatih problema na GS3 tako da ja verujem da je istina to sto Simbad kaze.
Na XDA forumu su navodno identifikovali uzrok: link, a ovde se nalazi uputstvo kako primeniti fix koji je napravljen za ovaj problem: link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Pa dobro, znaci u svakom slucaju je bug, nije takva baterija na svim telefonima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Baterija ja bolja na iP zbog manjem ekrana a i zbog multitaskinga! On ne drzi u memoriji app kao kod Androida vec zapamti prijasnje stanje app-a i kad sledeci put otvoris nastavi ti odatle ukoliko je izvodljivo!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2012, 16:19:42 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.