Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197257 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ne, ja ne tvrdim da toga nema, gde si to video, ključna stvar je čitati šta neko napiše jedino ako je tebi taj problem ne postoji i kakve to veze ima sa četiri jezgra isto, samo si za džabe kucao post? Ja imam taj "problem" na jednom sgs-u i tako je oduvek, ma koji rom, kernel stavio. Moje pitanje je bilo kakve to ima veze sa četiri jezgra ili eto u mom slučaju sa jednim jezgrom.

PS mani me toga ko šta voli, ovo je forum, pošto je očigledno da ti više voliš htc (ali mene nisi video da ti prebacujem šta ti voliš), a mene boli ona stvar šta ti više voliš, uostalom boli me ona stvar za bilo koga na netu i njihove stvari i šta vole, ovde sam da napišem šta ja mislim, ne da se družim sa vama. Stvarno su forumi za tehniku postali blic nije ni čudo da je burek mobilna sekcija prsla.

PPS uostalom kao i većini moj prvi android je bio htc (dok su se neki kunuli u WM i symbian, a svega nas par na forumu imali android), i koristio sam htc dok je bio bolji (tada sam nalazio probleme samsungu), i tada kada sam nešto napisao za samsung ljudi su vikali da sam htc faboj, sada kada imam samsung ako nešto napišem za htc odma sam samsung fanboj, nikada ne možeš ugoditi ljudima.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2012, 14:59:24 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Kao prvo, ako zelis da budes realan, onda nemoj da budes pristrasan. Kao drugo, ja nisam uopste pisao o cetverojezgricnim procesorima. A citajuci to sto pises, ispalo je da ti hvalis ono sto imas Smiley
A zasto mobilna sekcija puca, zato sto mnogi vide pristrasnost kod pojedinih clanova (ne mislim direknto na tebe) i na osnovu cega ce onda izvuci valjan odgovor.
Jedna osoba pise jedno jer vise voli samsung druga drugo jer vise voli htc a opet treca jer vise voli iphone. I cemu to vodi, sta mislis ? Pogledaj samo primjer kad se ustanovilo da HTC One X ima bolju kameru od Iphonea. Ako se ne varam, bilo je i toga da taj ko je pravio slike nije znao nastimati kameru ili tako nesh. Mislim van pameti ... Zato ova sekcija o mobitelima probada. Treba biti realan i napisati ono sto jeste. A Samsung je definitivno naj poznatiji po bomba reklamama. 
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Sve je to OK, ali ništa ne kontam kakve to ima veze na moje pitanje njemu što je bitno što ima četiri jezgra. I opet kažem da su svi pristrasni, pa i ti, pošto kao što ti mene doživljavaš kao samsung ljubitelja tako ja tebe doživljavam kao htc ljubitelja, i meni je to OK, samo ja ne prebacujem nikome zašto nešto voli, svaki telefon ima neki problem ili nedostatak (osim iPhone-a, on je savršen). E sada bi bilo OK da stanem ovde.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2012, 16:36:02 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Moja konstatacija na one sto se loze na ultra mega giga procesore i ramove i gpuoove itd... a telefon laguje i dalje. Zakljucke sami donosite,  puca mi opera 3x u toku pisanja ovog texta pa da ne pisem mnogo. Toliko o tom nahvaljenom androidu.  Ajfon radi ko singerica na 512 rama i 1ghz leti nema laga sekunde.. I to je bio moj komentar na video... Da je zaista bolja investicija a pored toga drzi cijenu,  samsungova cijena ce propasti ko trosjed za 3 mjeseca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Pa kupi iPhone, samo nemoj da smaras svojim neznanjem, kada naucis sta radi cpu a sta gpu onda mozes da pametujes. Ako ti mislis da je iPhone dobar, u redu postujem tvoje misljenje, ali pisati neke nebuloze nema svrhe.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2012, 19:30:46 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung Galaxy S3
pa puca ti net...to nije do moba vec do mreze,u Srbiji postoji jedan operater Telenor i poseduje pametnu mrezu sa brzinom od 42 Mbps a od semptembra jos brze... to je za pametne mob. a zao mi je sto u ostalim zemljama balkana sem Hrvatske nemaju brzi net i pametnu mrezu pa im ovi novi mob. ne rade kako to treba da radi....dodju na forum i onda pisu kako im mob ne radi,puca im net,mob se restartuje i tako to...mob. da bi radio ispravno mora da ima mob. operatera koji pruza to sto mob. trazi...e sad,nemaju svi takvu mrezu pokrivenosti a imaju u ponudi mob. koji tako reci i ne mogu da rade na toj mrezi,sem poziva i sms Smiley
« Poslednja izmena: 26. Jun 2012, 19:33:37 od kultivator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Nije, do opere mobile je, opera se raspada u poslednje vreme kako na kompu tako i na telefonu.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2012, 19:33:28 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung Galaxy S3
dobro to..ali mreza ima jako puno veze za ove mob. telefone  tako da svi korisnici Telenor data usluga u okviru pokrivenosti 3G signalom imaju pristup veoma brzom internetu, koji obezbeđuje HSPA+ tehnologija, kao poslednji korak u evoluciji ka 4G sistemima javne mobilne telefonije.E sada,ovi sa iPhonom nemaju podrsku za HSPA+ mrezu i tu im on leti jer prepoznaje samo EDGE ili HSPA...i kada uzmu SGS3 koji nema podrsku u njihovom kraju on steka ne radi kako treba..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Pa iPhone ima 4G vec odavno, tako bar poznavaoci kazu (koliko ste ovo puta culi za iPhone 4)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
mob
Sony xperia
Ma nemaju svi mrezni predajnici 4 jezgra.  Smile

E ljudi, sta vam je bre. Opustite se. Sve ce to za pola godine ili godinu vec biti samo prethodnica neceg novijeg. A vi ce te se glozati o ovome i onome i tada ? Ma uzivajte u onome sta Vam sada trenutno pruza. Jer doci ce i drugi trenuci a ovi ce ostati propusteni za uzitak. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.