Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197275 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 5
Hvala ti ali totalno sam nov u ovome,koristim iPhone 3 godine...  Smile
Kako se radi root?
Prvi utisak mi je da cu ostati na iOS-u  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
To već moraš sam da saznaš, ili neko ko je radio da ti kaže, pretpostavljam kao i svaki drugi samsung da se rutuje odinom. Ali ipak pogledaj na xda. Imaš ovde temu za cf root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695238
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 13:46:45 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Evo nastavak ove priče http://forum.burek.com/samsung-galaxy-s-iii-t577312.msg10499890.html#msg10499890

Samsung finds exploding Galaxy S III was due to 'external source', owner says it was a 'mistake'
http://www.engadget.com/2012/07/06/samsung-galaxy-s-iii-exploding-microwave/

Susio ga u mikrovalnoj nakon sto mu je upao u vodu, Boze sacuvaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 5
Odradio sam root i tel se sam otkljucao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Sta, telefon ne sme da se potapa pod vodu i susi u mikrotalasnoj? Jel samsung to napisao na vidljvom i istaknutom mestu? Ako nije, trebalo bi da ih tuze, zbog obmane potrosaca.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 15:45:45 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.57.2
mob
Apple iP5
Evo nastavak ove priče http://forum.burek.com/samsung-galaxy-s-iii-t577312.msg10499890.html#msg10499890

Samsung finds exploding Galaxy S III was due to 'external source', owner says it was a 'mistake'
http://www.engadget.com/2012/07/06/samsung-galaxy-s-iii-exploding-microwave/

Pa ja ne znam da li je neko stvarno ocekivao da ce ovo zavrsiti tako sto ce Samsung reci "jeste, nasa je krivica, uredjaj je bio falichan" Smile

Ovako je korisnik preuzeo krivicu na sebe, napisao je nekakvo nemusto objasnjenje/izvinjenje od 2-3 recenice posle cega je ta tema naprasno zatvorena za dalje komentare: link, a ona originalna tema u kojoj je sve zapocelo je obrisana sa sve slikama.

Samsung je naravno posle svega dobio lep screenshot za svoj blog na kojem su potvrdili da je korisnik priznao krivicu, a ispod toga nisu propustili da nam saopste kako i dalje ostaju posveceni da kupce snabdevaju proizvodima koji su neprevazidjeni kada su u pitanju bezbednost i kvalitet: link

Kada se s vremena na vreme pojavi vest da se neki ajfon zapalio, Apple bar mudro cuti i ne izdaje nikakva saopstenja sto je po meni mnogo pametnije nego da pravi ovakve predstave za javnost kao Samsung...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ne znam šta da ti kažem. Ne vidim zašto bi samsung išta skrivao, nije da im se telefoni spaljuju svaki dan u velikim količinama pa da dobiju time nešto, ovako je to izolovan slučaj do kojeg je dovelo više različitih faktora.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 16:24:57 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple iPhone
Prvi utisak mi je da cu ostati na iOS-u  Smile

Ocekivano. Poenta je da probas da mu (androidu) das sansu.

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
@Ardzuna

Daj, nije valjda da verujes da telefoni tek tako jednostavno eksplodiraju, sami od sebe? Isto su pricali za Apple kada se pojavila cini mi se cetvorka, a pricali su i za prethodne modele ako se dobro secam. Mislim da je cak bila neka prica kako ce nemacki sud da zabrani prodaju apple-u u Nemackoj zbog toga sto njihovi telefoni nisu dovoljno bezbedni. A u sustini to i ako se desilo, desilo se nekome ko je to izazvao licnom greskom. Da li ga je ostavio na suncu na 40C, da li ga je susio u mikrotalasnoj, mozda pekao kolace na njemu u rerni, ko zna sta ljudima sve moze da padne na pamet. A i koliko se mrze medjusobno, zar ne mislis da je moguce da neki ludak koji nema zivot i misli da je recimo htc sve na svetu, kupi recimo S3 i stavi ga namerno u mikrotalasnu da bi napravio los publicitet za samsung. I nemoj da se vezujes za imena, umest htc, stavi slobodno apple, rim, nokija, sta god. Dakle meni su sve te price previse smesne da bi ih shvatao ozbiljno. A zasto se samsung pravda, pa to im je politika, kao sto je apple-u politika da cuti. A mozda su se i nagodili sa korisnikom. Dali mu novi telefon i 1000 dolara i svi srecni i zadovoljni. Sto rece telep, sigurno se ne desava da im se telefoni masovno i svakodnevno spaljuju. Ovo je izolovan slucaj i siguran sam da je posledica greske korisnika, a ne telefona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1246
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia n-96
Ej dal zna neko sto ne mogu da saljem mms ima mts karticu ??
IP sačuvana
social share
. . . . . ja znam da nista ne znam . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.