Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197375 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung Galaxy S3
ali nema Android koji je trenutno najjaca platforma za mob. sa najjacom podrskom Smiley
« Poslednja izmena: 26. Jun 2012, 21:40:04 od kultivator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Čačkao sam ga kratko danas od kolege, ne sviđa mi se izgled, ostalo je ekstra, ako displej uporedim sa mojim S2 ovaj na S3 je perverzija, sviđa mi se kako brzo i bezobrazno radi, al dizajin ne, po tom pitanju lepši mi je S2. Možda što je ovaj bio beli a ja više volim crn tlelefon. Kamera je isto 8mpx ali mi slike izgledaju malo bolje od S3 kada ih prebacim na S2 i poredim, verovatno su malo unapredili kameru, nije ista kao na S2.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2012, 20:17:15 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Hteo sam podeliti svoje iskustvo sa vama. Mislim da sam dovoljno telefona promenio kako bi dao neko misljenje. Telefon je prevelik pod jedan. U poredjenju sa Iphone-om 4s telefon je spor, i znaju da mu se malo frizuju ekrani dok se skroluje. Verovatno ce to srediti sa nekim sledecim update-om, ali za sada izgleda tako. Baterija mu traje, u stvari ne traje. Meni rade mailovi, prognoza update na svaki sat, i to je otprilike to. Juce (nedelja) bez ijednog poziva i bez mailova, telefon se ugasio u 17h popodne, a nisam ga pipnuo 2 puta da odgovorim na 2 sms-a. Po meni je to katastrofa za jedan telefon koji su toliko reklamirali. Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung Galaxy S3
ko zna sta si ti radio i na kojoj si mrezi...sigurno VIP,to se samo kod tebe desilo,ja sam na ovom forumu kao i na jos 3 evropska i nikome se to nije desilo...kao sto sam rekao,ovaj mob.njegove prohteve jedino Telenor mreza moze da zadovolji,nije reklama vec ispitana konsultacija,to ti je isto kao kada kupis nov auto i trosi  vise nego sto je fabricki propisano,zasto?zbog naseg goriva,toliko je dobro da auto stuca,ne vuce...drugo svako ko u srbiji spomene iPhone je smesan ili nema pojma ili je na nekim drogama Smiley svaki iPhone u srbije je sa kuvanim romom jel drugacije i ne moze da radi na ovoj teritoriji,iPhone (apple) ne postoji kao marka u Srbiji,nije usao..sto se mozete uveriti i na njihovom sajtu,tako su ovi mobilni na ovom trzistu sacuvaj boze,krsavela...ako je SGS3 zvanicno proglasen za mob one u svetu mobilnih od mnogo vecih strucnjaka iz aplea,nokia,sonyeriksona itd...koji se odrzao na prezentaciji u Londonu pre par meseci onda mu i ne treba reklama....slatko sam se nasmejao,spor telefon Smiley Smiley
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 12:34:56 od kultivator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
svaki iPhone u srbije je sa kuvanim romom jel drugacije i ne moze da radi na ovoj teritoriji

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung i9000 Galaxy S
drugo svako ko u srbiji spomene iPhone je smesan ili nema pojma ili je na nekim drogama Smiley

Smile Smile Smile

Sto to mislis  Smile Smile

Da imam pare kupio bih ga (tacnije mogu ga kupiti ali nije to to)....Android sam kupio jer je jeftiniji  Smile
Treba postovati korisnike i jedne i druge...ali Fandroidasi i Sljamsunzi uglavnom hejtujuju CrApple i obratno... Smile

Jednostavno ima ljudi kojima treba brzina i stabilnost i odlicna podrska i nemaju vremena da mijenjaju 700 ROMova od kojih svaki stuca ili prckaju povazdan i u tome ne vide prednost  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 17:02:12 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
drugo svako ko u srbiji spomene iPhone je smesan ili nema pojma ili je na nekim drogama Smiley

Smile Smile Smile

Sto to mislis  Smile Smile

Da imam pare kupio bih ga (tacnije mogu ga kupiti ali nije to to)....Android sam kupio jer je jeftiniji  Smile
Treba postovati korisnike i jedne i druge...ali Fandroidasi i Sljamsunzi uglavnom hejtujuju CrApple i obratno... Smile

Jednostavno ima ljudi kojima treba brzina i stabilnost i odlicna podrska i nemaju vremena da mijenjaju 700 ROMova od kojih svaki stuca ili prckaju povazdan i u tome ne vide prednost  Smile

Pa i SGS3 je brz i stabilan, ne razumem šta si hteo da kažeš, možeš da pojasniš malo? Jel ti ne shvataš da Apple zadnje tri godine kao major update-ove nudi stvari koje je Android imao od prve verzije. Uopšte ne znam zašto ne kupiš iPhone, evidentno je da si fasciniran istim, ali da ti otkrijem malu tajnu, its not magical, its not special, to je sve marketing, i iPhone se crash-uje, gase mu se aplikacije, zapucava se, itd.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 17:33:34 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung i9000 Galaxy S
e]
Pa i SGS3 je brz i stabilan, ne razumem šta si hteo da kažeš, možeš da pojasniš malo? Jel ti ne shvataš da Apple zadnje tri godine kao major update-ove nudi stvari koje je Android imao od prve verzije.
Zar su morali da doguraju do 4 jezgra i 1GB RAM-a da bi bio brz i "stabilan"! Daleko je on jos od fluidnosti iOS-a!  Smile
Pusti t sta nudi, barem sto ponudi ce da fercera! Svakako ti i ne treba nista vise od ovoga sto ima i prejednostavnost bas sto korisnici traze! Ne loze se svi na ultra mega giga CPUove graficke, ramove itd, to ne shvataju svi! Apple je nesto posebno ipak u svijetu IT-a i to treba reci! Jednostavno, imaju dosta fanova i korisnika kojima se svidja njihova filozofija i zato su tu gdje jesu! Kvalitetniji telefon u svakom smislu od konkurencije, kad ga uzmes u ruku i koristis sve ti je jasno!  Smile
Tebi izgleda najveca prednost modifikacije, mijenjanje ROMova ko carape  Smile, vjeciti problemi... Smile
Takodje mi se ne svidja sto ovaj update ide preko proizvodjaca i kasne dosta i ako se smiluje dobices update! Kod Apple to ide u isto vrijeme za sve..i dobice update uredjaj ako ga podrzava, sto kod Andropida nije slucaj! Imas ih dosta koji mogu da vrte ICS ali ga nisu dobili niti ce...

Ima tu marketinga u pravu si, ali ima i kvaliteta dosta, naravno da se kresuje, i za*ebancije razne i na Ajfonu ako prckas na njemu gdje ne treba!
Nije jednostavno brate iskesirati 500€ a da ne osjetis, jesam se malo nalozio, cackao sam ga mnogo mi je bolji od ovog mog plastikanera! Kako je tacskrin dobar, odziv sve, baterija...ima nedostataka ali mi ne smeta...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 17:50:47 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung Galaxy S3
Samsung ima siroku paletu mobilnih telefona...ameri su zabranili par modela kako ne bi ukrozili iPhone i ti modeli su dosta popularni u USA..nexus,tablet 10.1 .. ali kako ce dalje Apple da funkcionise i da je zabrinut za svoju buducnost mozete procitati: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&nav_id=623128   a tako je i nokija terala svoju politiku pa je skoro propala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Kontam da bi trebalo da se prebaciš na mac serbia ili kako se već zove njhov forum. Ima sada povoljnih iPhone-ova da se nađe, što da se mučite, uzmite ono za čime žudite.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 18:22:15 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.