Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197278 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Apple iP5
Baterija ja bolja na iP zbog manjem ekrana a i zbog multitaskinga! On ne drzi u memoriji app kao kod Androida vec zapamti prijasnje stanje app-a i kad sledeci put otvoris nastavi ti odatle ukoliko je izvodljivo!  Smile Smile

Netacno to za multitasking - ajfon nastavlja da drzi app u memoriji, ali ona vise ne trosi CPU resurse.
A u slucaju da aplikacija ima neki zadatak koji treba da obavi, npr. da downloaduje neki podcast ili film sa interneta, ona nastavlja da koristi i memoriju i CPU cak i kada ode u background, i to traje sve dok ne zavrsi taj posao. Posle toga ide ponovo onaj prvi scenario, tj. app i dalje figurira u memoriji samo sto ne trosi CPU posto je zavrsen zadatak koji je trebalo uraditi.
Da ne idem vise u off, ako te zanima kako radi iOS multitasking, onda pogledaj sledeci video: link

A po onome sto sam imao prilike da citam na netu, upravo je GS3 taj koji ima problema da u memoriji zadrzi i sam TouchWiz kada se koristi neka malo zahtevnija aplikacija/igrica pa posle mora da se ceka oko sekund da se TW ponovo ucita sa sve widgetima i ostalim dzidza-midzama koji se nalaze na njemu. Evo jedne od nekoliko tema na XDA koje se bave ovim problemom: link

Mnogi Samsung fanovi su se podsmevali HOX korisnicima zato sto Sense zauzima ogroman deo RAM-a na telefonu, a sada mozemo da vidimo da ni TW na GS3 nije nista bolji po tom pitanju. Cak je i Samsung na neki nacin priznao da 1GB na internacionalnoj verziji telefona nije dovoljno, posto su korisnici u Koreji, Japanu i Severnoj Americi dobili GS3 modele sa 2GB RAM-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung Galaxy S3
navodite gluposti i ne bitne stvari kao manu moba.. TouchWizu potrebno 2-3 sec...mozes misliti,sa nekim narednim updatejom to ce biti ispravljeno,ja sa baterijom nemam problema..dan,1.5 dan meni i ne treba duze da traje...navikao sam na htc mi je isto toliko trajao...a zabagovao mi nikad nije,znaci mob mi ne sluzi za igrice..za to mi je laptop od 17inca ... ko se jos igra igrice na mob Smiley iPhonovci ovu bitku ste izgubili,sacekajte za koji mesec da izadje vasa 5 pa cemo onda da vidimo Smiley samo dok izadje iPhone5 Samsung ce izbaciti jos 3 modela Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung i9000 Galaxy S

Netacno to za multitasking - ajfon nastavlja da drzi app u memoriji, ali ona vise ne trosi CPU resurse.
A u slucaju da aplikacija ima neki zadatak koji treba da obavi, npr. da downloaduje neki podcast ili film sa interneta, ona nastavlja da koristi i memoriju i CPU cak i kada ode u background, i to traje sve dok ne zavrsi taj posao. Posle toga ide ponovo onaj prvi scenario, tj. app i dalje figurira u memoriji samo sto ne trosi CPU posto je zavrsen zadatak koji je trebalo uraditi.
Da ne idem vise u off, ako te zanima kako radi iOS multitasking, onda pogledaj sledeci video: link

A po onome sto sam imao prilike da citam na netu, upravo je GS3 taj koji ima problema da u memoriji zadrzi i sam TouchWiz kada se koristi neka malo zahtevnija aplikacija/igrica pa posle mora da se ceka oko sekund da se TW ponovo ucita sa sve widgetima i ostalim dzidza-midzama koji se nalaze na njemu. Evo jedne od nekoliko tema na XDA koje se bave ovim problemom: link

Mnogi Samsung fanovi su se podsmevali HOX korisnicima zato sto Sense zauzima ogroman deo RAM-a na telefonu, a sada mozemo da vidimo da ni TW na GS3 nije nista bolji po tom pitanju. Cak je i Samsung na neki nacin priznao da 1GB na internacionalnoj verziji telefona nije dovoljno, posto su korisnici u Koreji, Japanu i Severnoj Americi dobili GS3 modele sa 2GB RAM-a.

Pa ako je netacno, sta je onda problem te se zale korisnici iPhone-a na to! Ako je tako onda je kao o kod Androida! A Android drzi app u memoriji, i ne crpi CPU ako je neaktivna! Smile

A to za Touchwiz, Sense promasaj decenije!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Oba zadržavaju u memoriji, to je valjda očigledno, ali razlika je u ponašanju aplikacije koja ostaje u ramu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
iphone nema  multitasking  a i on za mene i mnoge druge nije  smartphone nego nesto slicno  nokia  s40  sistemu !!!!!!!!    Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.57.2
mob
Apple iP5
Samsung Galaxy S3 InDepth Review & User Experience

Video by Ava (HeelsAndTech.com): I want to share here my experience of using the Galaxy S3 for about a month.
I'm going to go through this section by section, and include some tips and tricks that I discovered.
Part 1: design, display, LED notification, interface and keyboard tips.
Part 2: performance and new software features.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Evo nastavak ove priče http://forum.burek.com/samsung-galaxy-s-iii-t577312.msg10499890.html#msg10499890

Samsung finds exploding Galaxy S III was due to 'external source', owner says it was a 'mistake'
http://www.engadget.com/2012/07/06/samsung-galaxy-s-iii-exploding-microwave/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Pa naravno. Nothing is idiot proof.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple iPhone 5
Uzeo sam s3 u telenoru,naravno zakljucan. Jel mogu nekako da ga otkljucam sam ili mora u servis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.358 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.