Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78185 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Hkj , ti ili ne citas moje postove kako treba , ili ne razumes . Nije to manija , oni samo daju najvise besplatnih mesta , najvise besplatnih skolovanja . A kada imas zemlju ekonomski slabu , i kada biras da li ces nesto platiti , ili ces na tome ustedeti , a uloziti u opremu , naoruzanje , ili recimo u stanove za vojna lica ( jer je skolarina na prestiznom vojnom univerzitetu reda velicine cene dvosobnog stana u Beogradu ili Nisu ) , ti onda izaberes da ne platis i najvise ljudi saljes tamo gde je dzabe , a obuka najkvalitetnija , ili tamo gde ces za isti kvalitet obuke platiti manje .
ja jos jednom ponvaljam-ako nasa vlast ne moze da skrpi dovoljno para za dva lete tamo i nazad,onda nemamo ni sta da trazimo u tim zemljama.ja sam pricao o troskovima putovanja,ne o troskovima smestaja.i ti bi mogao malo bolje da obratis paznju.
Citat
Amerikanci daju najvise mesta za dzabe , ili uz najmanje ucesce u skolarini , znam takodje da je skoro jedan od njihovih oficira bio na doskolavanju na nasoj VA , pa dobar deo ide i reciprocitetom . Zato najvise ljudi ide kod njih . U isto vreme , idu i u ostale zemlje , i tu opet najvise idu tamo gde nam se najvise isplati , tamo gde imamo najvise mesta dzabe ili uz snosenje delova troskova od strane drzave domacina , ili tamo gde mozemo da posaljemo ljude po principu reciprociteta . To je sve . Nema zavere .
a ko je tu pominjao zaveru? ja sam samo pominjao maniju za americkim akademijama,i moje misljenje da se mnogo toga moze nauciti i od drugih drzava na zapadu,a i medju njima ima onih koje bi platile sve troskove.
Citat
Za one koji pricaju o zrtvama 1999.-te , opet postavljam primer Kine i Amerike . I niko da mi odgovori . Korejski rat , mrtvih kao pleve na obe strane , i onda desetak godina kasnije poseta Niksona Kini i otvaranje saradnje kao da niceg nije bilo . A oko Tajvana prst na okidacu sve vreme , i konflikt koji samo sto ne pukne . Ali , oko svega drugog saradnja .
iako na to treba da ti odgovore oni kojima si to i uputio,posto znam koliko volis da ponavljas pitanja,ajde...
ako volis da poredis stanje od pre nekoliko decenija,za vreme Hladnog rata,i stanje od pre 10 godina,i da poredis Kinu i Srbiju,onda ti predlazem da nadjes bolji primer.kapiram ja sta ti zelis da kazes,ali to uporedjivanje bi mogao da preskocis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Qusha, ozbiljna stvar, donosis neke zakone... Smile
Mislim da je ozbiljno i da bi trebo nesto da uradis po pitanje vugle.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Руски и српски интереси се не поклапају? Може појашњење?
Pojasni ti. Gde se to Ruski i Srpski interesi poklapaju, ekonomski, vojni...
Где сам рекао да се поклапају? Ја само њу питам како је закључила да се не поклапају, пошто је рекла да Срби иду против свог интереса ако вијају Русе. Значи мисли да немамо исте интересе па је питам да ми појасни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

a ko je tu pominjao zaveru? ja sam samo pominjao maniju za americkim akademijama,i moje misljenje da se mnogo toga moze nauciti i od drugih drzava na zapadu,a i medju njima ima onih koje bi platile sve troskove.

Sigurno da se moze nauciti u dosta zemalja, al Ameri trenutno jos od Busha imaju trenutni vojni budzet ravan troskovima naseljene baze na Marsu i jasno da mogu sebi da dozvole da se rasipaju parama pa i na obuku za dzabe jer time naravno isto zavise njihova radna mesta, nista vise. Ukoliko Obama pocne da krese budzet (zeznuta stvar, krese i industriju i radna mesta onda) bice druga stvar, nece biti tolko toga za dzabe ko danas.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Ne mislis ti nista  Smile . Da imas taj centar u funkciji odavno bi promenio nik ..... Ustvari , na tvom mestu covek koji poseduje  minimumom samopostovanja emigrirao bi sa foruma   Smile .

Ali kao  covek od saosecanja sa stradalnicima  donecu par zakona koji regulisu dozvoljeni nivo zahebavanja politickih neistomisljenika na Internetu  Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
Bacanje prasine u oci je prica da nam Rusi nisu braca i prijatelji .

Kao sto rekoh... Moj brat moze da bude samo onaj koga su mi roditelji izrodili.
Prijatelji... pa u politici ne postoje prijatelji...

Sto se tice interesa, mislim da mi Rusima vise nisamo zanimljivi... nemam vise izlaz na topla mora, eventualno za skaldistenje otpada... a i to je pitanje...
Drugi moguci interes je pranje para, ali opet... to su vec uradili u CG... tako da i tu kaskamo...
Ovako... samo smo moneta za potkusurivanje...
Ako cemo malo da se igramo rata, gde cemo drugde nego na Balkanu...

Interes Srbije je da bude nezavisna i slobodna. Sa americkim i ruskim bazama nikako ne moze da bude slobodna.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Ne mislis ti nista  Smile . Da imas taj centar u funkciji odavno bi promenio nik ..... Ustvari , na tvom mestu covek koji poseduje  minimumom samopostovanja emigrirao bi sa foruma   Smile .

Ali kao  covek od saosecanja sa stradalnicima  donecu par zakona koji regulisu dozvoljeni nivo zahebavanja politickih neistomisljenika na Internetu  Smile ....
Hebote, u zatvorenim ustanovama imate internet, napreduje ovaj svet a sad kod sestrice na lekic pa ce bude dobro  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Sto se tice interesa, mislim da mi Rusima vise nisamo zanimljivi... nemam vise izlaz na topla mora, eventualno za skaldistenje otpada... a i to je pitanje...
Drugi moguci interes je pranje para, ali opet... to su vec uradili u CG... tako da i tu kaskamo...
Ovako... samo smo moneta za potkusurivanje...
Ako cemo malo da se igramo rata, gde cemo drugde nego na Balkanu...

Interes Srbije je da bude nezavisna i slobodna. Sa americkim i ruskim bazama nikako ne moze da bude slobodna.

Zasto imam utisak da je nekima uzaludno ponavljati da americka baza vec postoji u Srbiji  Smile ? Zovu je Bonstil ...

Na cemu temeljis stav da prijatelji u politici ne postoje , kad takvih primera imas kolko hoces . Amerika i Izrael ,recimo . Rusija i Osetija npr. Amerika i Kosmet . Amerika i Hrvatska . Rusija i Brazil . Amerika i Albanija . Rusija i Kazahstan . Amerika i Siptari (dal sam ovo vec napisao  Smile ) . Rusija i Kina . ect ...ect .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Bacanje prasine u oci je prica da nam Rusi nisu braca i prijatelji .

Kao sto rekoh... Moj brat moze da bude samo onaj koga su mi roditelji izrodili.

Braca jesu braca al kese nisu sestre. A Rusi trguju i sklapaju ugovore sa onima koji to mogu: Nemacka, Kina, Amerika... Nema kod Rusa ko kod Srba "iz inata"
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
A da li si ti igde procitao da se ja slazem sa tim?

Koliko znam, ja Amerikance i Ruse ne razdvajam... isti su mi...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.386 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.