Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78108 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

.......  a sad kod sestrice na lekic pa ce bude dobro  Smile

Lekic ? Razmislicu o toj opciji .....  tebi ni ,,Bensedin ,, velicine trapista ocito vise ne pomaze . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sad kod sestrice na lekic pa ce bude dobro Smile
zvali ste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Koliko znam, ja Amerikance i Ruse ne razdvajam... isti su mi...

Tu silno gresis . Al u duhu kompromisa , kad nas Rusi budu bombardovali tri meseca pridruzicu se tvom stavu . Posteno ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

a ko je tu pominjao zaveru? ja sam samo pominjao maniju za americkim akademijama,i moje misljenje da se mnogo toga moze nauciti i od drugih drzava na zapadu,a i medju njima ima onih koje bi platile sve troskove.

Sigurno da se moze nauciti u dosta zemalja, al Ameri trenutno jos od Busha imaju trenutni vojni budzet ravan troskovima naseljene baze na Marsu i jasno da mogu sebi da dozvole da se rasipaju parama pa i na obuku za dzabe jer time naravno isto zavise njihova radna mesta, nista vise. Ukoliko Obama pocne da krese budzet (zeznuta stvar, krese i industriju i radna mesta onda) bice druga stvar, nece biti tolko toga za dzabe ko danas.
pa?sta-ni Nemacka,ni Francuska,ni Spanija,ni desetine drugih drzava kako na zapadu,tako i svetu,koje osim Rusije i Amerike mogu da pruze sjajno skolovanje,nemaju para da podnesu troskove smestaja nekoliko srpskih oficira? svakako da imaju,i svakako da zele.i mislim da i oni imaju sta od nas da nauce.doduse,vecinu toga su vec naucili iz raznoraznih izivljavanja nad nama kroz decenije,ali direktan kontakt i saradnja uvek znaci,za obe strane.
poenta je-i gomile drugih zapadnjackih zemalja osim Amerike ima i zelju da ugosti nase oficire,a i mogucnosti.i nece njihova ekonomija ili budzet pasti zbog smestaja par Srba.
a Obama i "novo doba za Ameriku" koje on navodno donosi sa sobom,su tema za sebe.
@Kusha-nickovi korisnika ne mogu da se promene.za tu genijalnost mozes da se obratis moderatorima na posebnom forumu,ali ja ti to ne bih savetovao,jer ces dobiti isti tretman koji dobijas i na opstinskom salteru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31

Bacanje prasine u oci je prica o Rusima kao prijateljima i braci.
To je glupost.
Rusi deluju samo i iskljucivo u svom interesu (isto kao i bilo koja druga drzava), samo Srbi idu protiv svog interesa.

To тврде сви који не желе да се Србија ослободи НАТО окупатора, којима из неких разлога ова окупација прија. Русофобија је опасна болест... Исто као и србофобија...Руси у овом тренутку једини раде у интересу српског народа - стидим се да кажем, чак и много више него Срби.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samonek im neko ponudi lovu, istresli bi sve svoje bombe na nas. taki su ti rusi dečko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15

Koliko znam, ja Amerikance i Ruse ne razdvajam... isti su mi...

Tu silno gresis . Al u duhu kompromisa , kad nas Rusi budu bombardovali tri meseca pridruzicu se tvom stavu . Posteno ?  Smile

Fino... Rusi su skolovali Tita.. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
da,Ruski dobrovoljci nikada nisu ratovali u Bosni,niti su ikada krocili na Kosovo.
zanimljive teorije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Hkj , ti nisi pricao o zaveri , drugi jesu . To se odnosilo na njih . Ovaj put sam zaboravio da dam napomenu na koga se odnosi . DA li imaju da plate put , ne znam za to , nisam cuo nikakve vesti , kazi mi o cemu se radi . U ostalom oko skolovanja smo se , mislim , slozili .

Jer , salju se nasi oficiri svuda . Kod Amerikanaca najvise , jer oni daju najvise mesta za dzabe .

Sto se tice primera , primer je odlican , jer oslikava upravo ono sta sam hteo da kazem . Najbolja je za to bila recenica koju su izgovorili i Jeremic , i Bajden : slazemo se da se ne slazemo oko Kosova , hajde da vidimo oko cega m,ozemo da se slozimo i saradjujemo .

Sta bi trebalo da kazu Nemci kada su ih okupirali Ameri i Rusi posle WWII ? Sta bi trebali da kazu Francuzi o Nemcima ? Sta bi trebalo da kazu Rusi ? Pa svi danas medjusobno saradjuju , i ne prebrojavaju mrtve iz WWII , vec se trude da to prevazidju . Uostalom , sta su trebali da kazu svi u bivsoj SFRJ Nemcima ? Ali su ipak sa njima saradjivali bez problema .

U politici prijatelja nema , samo postoje interesi . Sto pre to naucimo , to bolje . I najbolje je da ne budes moneta za potkusurivanje velikih , jer ces tada najebati sigurno , sa koje strane , i nije bitno , seks ti ne gine . A kada im ne trebas vise , sutnuce te u stranu kao da nisi postojao . Zato , pustimo velike da se biju , samo ne preko nasih ledja .

Za Bondstil je potpisao Sloba . On vec postoji na delu teritorije koji mi ne kontrolisemo , zahvaljujuci istom liku . Da bi je uklonili , ne trebaju nam ruske baze , vec da ojacamo zemlju na svaki moguci nacin . Onda mozemo pregovarati da odu , ili ratovati ako treba , dotle cuti i radi da ojacas .

Ne treba mi , takodje da jednog okupatora menjam drugim . Jer , cim je baza tu , ti si okupiran , hteo ti to da priznas ili ne , i slusaces sta ti se kaze , hteo to ili ne . DA li je baza Ruska , Americka , ili Tunguzijska , sve je isto .

Ja sam lepo rekao , ne volim ni jedne , ni druge , ni trece , volim svoju zemlju i svoj narod . A svi oni neka prave baze kod svoje kuce , a moju zemlju neka ostave na miru .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
To тврде сви који не желе да се Србија ослободи НАТО окупатора, којима из неких разлога ова окупација прија. Русофобија је опасна болест... Исто као и србофобија...Руси у овом тренутку једини раде у интересу српског народа - стидим се да кажем, чак и много више него Срби.

Trčimo bosi po beskrajnim poljanama mašte....
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.33 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.