Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78149 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Ja ne govorim o Srpkinjama... ja govorim o obozvateljkama lika i dela Amera i Rusa...
Негде си нешто побркала - сви које не желе да се Србија ослободи америчке окупације очигледно обожавају НАТО окупаторе, а ако нам Руси могу помоћи да се окупације ослободимо, а неко то жели да спречи јер му окупација прија, јер је русофоб, онда је јасно да је таква особа не на страни Србије, већ на страни агресора и окупатора - па био Србин или Српкиња. А све ове приче около које са темом немају везе, служе да баце прашину у очи онима који то дозвољавају.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Meni i dalje nije jasno kako neko moze da se raduje okupaciji sopstvene teritorije...  Smile

U cemu bi bila razlika izmedju Bondstila i bilo koje ruske baze?
U cemu bi bila razlika izmedju kurve koja ide kod americkih i one koja ide kod ruskih vojnika?

Ja razumem da bi neke zene poskidale gacice potrcale ka Rusima, ali to bas i nije normalno...

Ajde  Smile .....

Evo ja cu da ti razvejem te principijelne i iskrene nedoumice .
Bonstil je napravljen bez saglasnosti naroda , Skupstine i vlade Srbije , zar ne ? Dakle okupaciona baza .

Ruske baze koje cu ja da napravim dobile su sve potrebn papire i saglasnosti . Dakle , nisu okupacione .

Ako imas dokaze da sam u cilju instaliranja ruskih baza bombardovao Srbiju 90 dana , iznesi ih , a ja cu odustati od izgradnje . Posteno ?

Ovo oko gacica mi nije bas najjasnije , mozes li malo detaljnije .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Ruske baze koje cu ja da napravim dobile su sve potrebn papire i saglasnosti . Dakle , nisu okupacione .

Pa jel gotova ta igrica vec jednom, dal pravis scenario za "ARMA".
Ako oces vec rusku bazu, kazem ti, na neku praznu livadu okupis nekolko pristalica, postavis ogradu, zapalis vatru, pocnes da pevas "Kaljinka" i postavis parolu "Slava trudu" a mocni Putin ce to da vec vidi  Smile

Ovo oko gacica mi nije bas najjasnije , mozes li malo detaljnije .
Sta ima detaljnije, skines gace i odes kod ruskih vojnika pa ce da ti oni objasne, imas informaciju iz prve ruke  Smile

Evo ja cu da ti razvejem te principijelne i iskrene nedoumice .
Bonstil je napravljen bez saglasnosti naroda , Skupstine i vlade Srbije , zar ne ? Dakle okupaciona baza .

Bondstil je itekako napravljen uz "saglasnost" tadasneg predsednika Slobodana Milosevica koji je potpisao UN rezoluciju.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ja ne govorim o Srpkinjama... ja govorim o obozvateljkama lika i dela Amera i Rusa...
Негде си нешто побркала - сви које не желе да се Србија ослободи америчке окупације очигледно обожавају НАТО окупаторе, а ако нам Руси могу помоћи да се окупације ослободимо, а неко то жели да спречи јер му окупација прија, јер је русофоб, онда је јасно да је таква особа не на страни Србије, већ на страни агресора и окупатора - па био Србин или Српкиња. А све ове приче около које са темом немају везе, служе да баце прашину у очи онима који то дозвољавају.

Bacanje prasine u oci je prica o Rusima kao prijateljima i braci.
To je glupost.
Rusi deluju samo i iskljucivo u svom interesu (isto kao i bilo koja druga drzava), samo Srbi idu protiv svog interesa.

Citat

LOL

Vecina u ovoj skupstini je i dalje 125+1...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
[quote author=Maradic link=topic=445550.msg7234924#msg7234924 date=1245407212

Sta ima detaljnije, skines gace i odes kod ruskih vojnika pa ce da ti oni objasne, imas informaciju iz prve ruke  Smile

Bondstil je itekako napravljen uz "saglasnost" tadasneg predsednika Slobodana Milosevica koji je potpisao UN rezoluciju.
Citat

Hvala za info iz prve ruke .  Smile ( iskren neki covek   Smile ) . Sad su mi i tvoji stavovi janiji .  Smile

Bonstil je okupaciona baza .

« Poslednja izmena: 19. Jun 2009, 12:37:08 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
LOL

Vecina u ovoj skupstini je i dalje 125+1..

Zar ti nisi čula za "pobedu u Zemunu"?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Rusi deluju samo i iskljucivo u svom interesu (isto kao i bilo koja druga drzava), samo Srbi idu protiv svog interesa.
Руски и српски интереси се не поклапају? Може појашњење?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pojedinci na zalost jos ne mogu da svate da treba da obnove Srbiju i da sa strane nece nista biti poklonjeno nit je ikada. Ne sedi Putin na buretu nafte da bi davo Srbiji dzabe. Neki Srbi jos nisu prerasli Jugoslaviju
« Poslednja izmena: 19. Jun 2009, 12:42:14 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Руски и српски интереси се не поклапају? Може појашњење?

Pojasni ti. Gde se to Ruski i Srpski interesi poklapaju, ekonomski, vojni...
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Bacanje prasine u oci je prica o Rusima kao prijateljima i braci.
To je glupost.

LOL

Vecina u ovoj skupstini je i dalje 125+1...

Bacanje prasine u oci je prica da nam Rusi nisu braca i prijatelji . Ta prica nije motivisana gluposcu , vec je kljucni deo prilicno pametno smisljene propagande . Narod  kao i pojedinac , ne moze normalno funkcionisati bez prijatelja . Ako ga ubedis da nema prijatelja nivo frustracije raste,  i razvijaju se osecanja izolovanosti , bespomocnosti i bezizzlaznosti  . Enivej , u takvoj situaciji narod moze postati toliko dezorjentisan da zameni prijatelje za neprijatelje , da one koji su ga ubijali prihvati kao spasioce .

Glupost je prica da su nam oni koji su nas bombardoval i ubijali  ( NATO i EU ) prijatelji ! Zar ne ?  

2. Nije valjda da se pozivas za ,,matematicku vecinu ,,  Smile ? Pa zar se ne secas da je Bota u postizbornoj noci onako zapenusano zapretio da ,,  nece dozvoliti stvaranje matematicke vecine ,, ( ma sta ta glupost znacila ) .

p.s. Nije ti cudno da su zuti odradili neke stvari bas kako mi odgovara ?  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2009, 13:09:19 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.