Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 69300 puta)
16. Jun 2009, 14:30:14
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Откад је Гаспром на велика врата ушао у Србију, мислим да није немогуће, да се на територији Србије отвори руска војна база, која би омогућила Србији да коначно прогледа, да почнемо лакше да дишемо, и да се ови смрадови са Запада који су нам окупирали земљу и предали је шиптарима,  повуку.
У овом тренутку немоћни смо да се сами ослободимо.
Ако не желимо нових пет векова да чамимо, и ако желимо уопште да вратимо оно што је наше пре него што нам све светиње буду порушене а гробља уништена, онда се морамо окренути Русији. Дати неки знак да смо вољни да руски тенкови,сада када је Русија поново јака, јача него икада, дођу, и задрже се коју годиницу - од 9 -99 на овим нашим просторима. Браћа су ипак браћа, а окупаторе треба протерати.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ocemo rusku bazu  =D> ..... Ustvari , nekoliko baza ..... Al sa ,,Iskanderima ,, ....... Moze i sa ,,Topoljima ,, ....  :-k......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i
Ja sam za  :D

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Ocemo rusku bazu  =D> ..... Ustvari , nekoliko baza ..... Al sa ,,Iskanderima ,, ....... Moze i sa ,,Topoljima ,, ....  :-k......
Морам да нађем неке фотографије руских војних база у Абхазији... то ћу вечерас... а за Искандере и Топоље, средиће нам Рогозин, српски зет. :wave:
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Ja sam za  :D

Нормално, здрав разум  говори шта је најбоље за Србију. =D>Није добро опирати се здравом разуму. :D
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Oće to, Rus da ratuje za Kosmet, a Srbin da ladi jaja i psuje majku zapadnjačkovatikansku. Ne biva to. Nama je dovoljno da Rusija kao država što više ojača. A Kosmet ko je prodao, red je da za njega krvari i daje lovu. Mi ako ne možemo Kosmet da vratimo sami, ne treba ni da nam ga niko poklanja. Rusija je tu samo da obezbedi ravnopravne uslove u borbi za Kosmet, a ne ko 1999 Albanci plus Nato protiv Srbije. Mi treba da savijemo grbaču i radimo da bi se vratili na Kosmet. Snaga Rusije u tom kontekstu može samo da bude od koristi. Snaga SAD se već pokazala kako deluje kad su srpski interesi u pitanju. Ustaši Krajina, Šiptaru Kosmet i opet ima baja koji više vole SAD od RF, što je za mene totalna enigma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Oće to, Rus da ratuje za Kosmet, a Srbin da ladi jaja i psuje majku zapadnjačkovatikansku. Ne biva to. Nama je dovoljno da Rusija kao država što više ojača. A Kosmet ko je prodao, red je da za njega krvari i daje lovu. Mi ako ne možemo Kosmet da vratimo sami, ne treba ni da nam ga niko poklanja. Rusija je tu samo da obezbedi ravnopravne uslove u borbi za Kosmet, a ne ko 1999 Albanci plus Nato protiv Srbije. Mi treba da savijemo grbaču i radimo da bi se vratili na Kosmet. Snaga Rusije u tom kontekstu može samo da bude od koristi. Snaga SAD se već pokazala kako deluje kad su srpski interesi u pitanju. Ustaši Krajina, Šiptaru Kosmet i opet ima baja koji više vole SAD od RF, što je za mene totalna enigma.
То ти кажем.
Кад будемо имали руску војну базу у Србији, то ће бити више него довољно, чак ни да Руси не мрдну прстом (а неће бити тако) да се Србима поврати самопоуздање,и да се успостави каква таква равнотежа у ономе што нам кад тад предстоји кад се заиста тргнемо и схватимо да смо окупирани, да нам је НАТО канцеларија у Београду, а фашисти са запада на нашој земљи - помажу шиптарима да протерају и оно мало преосталих Срба на нашој земљи коју би да припоје својој матици Албанији.
А "баје" које воле више САД од Русије, су, у поверењу, ментоли ... па САД поред тога што уништавају све где  њихова војска крочи, све чега се дотакну, разарају и сами себе у чему их (мислим у том саморазарању), да не лажем, подржавам до краја ...
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
nadam se da ce Srbija ocuvati svoje dostojanstvo i nece dozvoliti otvaranje ruske baze u Srbiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i
nadam se da ce Srbija ocuvati svoje dostojanstvo i nece dozvoliti otvaranje ruske baze u Srbiji

Надам се да ће сачувати достојанство не неће дозволити постојање америчке... чек? Аааа, да већ постоји
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Bravo  =D> ... To se zove patriotizam ...... I ja se nadam da ce Srbija ocuvati svoje dostojanstvo i nece dozvoliti otvaranje baza i okupaciju svoje dr...... upssss  ](*,) ....... U nastupu patriotizma odoh predaleko ..... A  da americku bazu pocnemo  smatrati vrhunskim  dokazom dostojanstva  Srbije  ? ........  :-k ....... Onda bih poslozio kockice .... Ovako imam neki cudan osecaj da ispadamo ... nedostojanstveni  ......

Enivej , posle stotinke sekunde nedoumica opet se zalazem za otvaranje ruskih baza na teritoriji Srbije  =D>.....sto hitnije  .....  :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.