Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77973 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kolko vidim nikad Rusi nece doci jer Srbija uskoro ulazi u NATO a i nesto mi je preterano tih 70%

Kako da ti to oprezno saopstim Smile ?

1. Srbija nece uci u NATO .... zato sto 80 posto naroda to ne zeli ...... postoje ozbiljne indicije da je NATO bombardovao Srbiju , pa ........

2. Vec sam sredio da Rusi naprave par baza na atraktivnim lokacijama Smile ..... Imam zemljiste, gradjevinsku dozvolu , studiju o lokaciji , idejno resenje ... iskreno , vec je sredjena i upotrebna dozvola .... i tehnicki prijem objekata Smile .......
Никад ми не даш да ја прва саопштим овакву вест.
Хајде кад НАТО-у видимо леђа, пусти мене ... отворићу жеље, поздраве и честитке за њих од ових НАТО-љубаца, да их бар некако утешимо.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Zgazili su Rusi armiju zemlje sa kojom se neposredno granice i koja je u njihovoj neposrednoj zoni interesa . To je isto kao da kazes , recimo , u slucaju Amerike i Meksika i njihovog medjusobnog rata , da su Ameri zgazili Meksikance , pa ce i za nas Ruse na Kosovu ( kada bi bila obrnuta situacija ) .

Mi smo hiljadama kilometara daleko od Rusije i njene neposredne zone interesa , okruzeni smo NATO zemljama , Rusi sami nemaju nameru ovde da dodju , niti im to pada na pamet . Kada su sisli na Kosovo 1999.-te , to su uradili iskljucivo zbog baze Slatina . I na kraju su i nju morali da napuste , jer im je bilo potpuno odseceno snabdevanje hranom , municijom i gorivom dok nisu pristali da se povuku sa Slatine , i zauzmu svoju zonu odgovornosti na Kosovu . Jedino sto su kao velesila uspeli da izdejstvuju bilo je da ne budu potcinjeni NATO-u , vec neposredno Ruskom generalstabu . I na kraju su otisli skroz .

Najvise sto mi od njih mozemo da dobijemo je podrska u UN i drugim medjunarodnim forumima . To je ono sto realno mogu i na tome treba da im budemo zahvalni . Lepo bi bilo i kada bi dali nesto oruzja na kredu , ali i od tog nema nista , i oni kazu plati pa klati .

A verujte , nista nisu bolji Rusi od amerikanaca kada dodju u tudju zemlju , i oni bi trazili da za njihove vojnike potpisemo sporazum isti kao za americke , pa bi nam mesto amerikanaca zene silovali Rusi nekaznjeno .

A sto se nase vojske tice , ona je , uprkos svim okolnostima ( sopstvenom nepotizmu , nasposobnosti velikog dela oficirskog kadra , visegodisnjem osiromasenju , stavljanju na marginu , tehnickoj zaostalosti , losoj obucenosti rezervnog sastava , a i dobrog dela aktivnog ) , svoj posao pristojno odradila , oduprela se daleko bolje , duze i uspesnije nego sto je iko ocekivao . Ali , budimo realni , jedna je prica rat protiv UCK koji joj pored sve pomoci sa strane i uz vazdusnu podrsku nije bio ni do kolena , a drugo je ratovati protiv NATO trupa , koje dejstvuju u punoj snazi uz aktivno sadejstvo avijacije neposredno navodjene sa zemlje . Sve te jedinice koje su se uspesno sakrivale i sklanjale od dejstava avijacije bi bile otkrivene posle prvog opaljenog metka na pesadiju , i onda bi natrcala avijacija koja bi ih zasula tepihom . Ko bi ostao ziv , mogao bi da prica . Mogla je eventualno da pomogne taktika pustanja u zasede i svoj raspored i borba uslovno receno prsa u prsa , tenk na tenk , tako da protivnik ne moze da razlikuje svoje trupe od nasih na terenu . Ali , to bi izazvalo ogromne gubitke na obe strane , s tim sto bi ono sto bi od nasih ostalo , satrla avijacija cim se izvuku iz borbenog kontakta . I tako do sledeceg polozaja , dok na kraju ne bi bilo vise ni polozaja , ni ljudi koji bi mogli da ih brane . Sve da smo ih i zaustavili , Kosovo bi izgubili sigurno , a verovatno i dobar deo juzne i severne Srbije , i Rasku .Na kraju bi sve bilo uzalud .

Svi oni koji sanjaju povratak na Kosovo u skorije vreme ratom , bolje je da se probude , jer od tog nema nista . A ako misle da ima , od Albanaca mogu ladno da kupe od oruzja sta god im treba , pa neka pokusaju ako imaju petlje da se tuku i protiv Albanaca i protiv NATO-a . Videce kako ce proci .

Mi Kosovo mozemo da povratimo jedino pametnom politikom , jacanjem zemlje u svakom pogledu , pre svega diplomatski , obavestajno , u ekonomskom i vojnom pogledu . A onda i povratak Kosova moze doci na red . Ako ne milom , onda silom .

Sto se NATO-a tice , mislim da ne treba zuriti . Prvo , sto se baza tice , Bonstil je tu i tu ne mozemo nista , ali sama zemlja bira da li ce dozvoliti stacioniranje baza na svojoj teritoriji . Na to nismo obavezni . Ali , ja bih licno zadrzao neutralnost , a intezivirao saradnju i digao je na maksimalni moguci nivo u okviru partnerstva za mir . Isto bih podigao saraadnju na najvisi nivo i sa svim vojskama svih znacajnih drzava u svetu . Takodje bih gurao ulazak u EU , jer je to interes i Srbije i Rusije . I Rusi to sami stalno ponavljaju , samo neki kod nas to ne umeju da cuju .

I , Nastasja , NATO-u nikad neces videti ledja , na zalost i tvoju i moju . I mozemo da budemo srecni ako nas ne primoraju da u taj savez udjemo . I nemoj misliti da to automatski znaci sukob sa Rusijom , jer bi onda Rusija i Grcka odavno zaratile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Миодраже, на овај пост се не може одговорити на брзину, а мени срце спава. Обећавам одговор сутра. Само што се тиче НАТО-а , не буди такав песимиста, САД је банкротирала, није то сила каква је била некада, не прецењуј их... апсолутно не... И видећемо им леђа, па зар су Срби икада пристали на окупацију... Јесмо ли Срби или смо се претворили у некакве млакоње и мекушце? Ја у то не верујем... Мало смо запали у апатију, мало нам се све смучило, али повратићемо се... и Русија је јача него пре десет година када су били на ивици пропасти и сами, а Јељцин и његова свита су издавали... њему је запрећено, то сигурно знаш, или да да оставку, или ће војни пуч да уследи... није отишао баш тако добровољно како је то представљено... е, сад имамо човека који уме да лупи песницом од сто... и није наиван... и зна да вуче конце, да балансира, али и да прострели оне који му се супротставе погледом... Путин ће помоћи Србији. А НАТО... сила која од 1999. и агресије на Србију иде силазном путањом...

На остатак поста, одговорићу као што сам обећала, сутра чим нађем времена. Smile
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
NATO je puko ...... Bonstil ce Amerika sama zatvoriti ..... i pokupiti prnje ....... Nemaju vise love za takve luksuze ... ......  Smile.......

Zato je vazno blagovremeno ( citaj sto hitnije ) otvoriti 3 do 4 ruske zaze ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Zgazili su Rusi armiju zemlje sa kojom se neposredno granice i koja je u njihovoj neposrednoj zoni interesa . To je isto kao da kazes , recimo , u slucaju Amerike i Meksika i njihovog medjusobnog rata , da su Ameri zgazili Meksikance , pa ce i za nas Ruse na Kosovu ( kada bi bila obrnuta situacija ) .
zgazili su svojim tenkovima u vukojebinama Gruzije armiju koju je placala Amerika,a koja se sastojala iz gomile stranih placenika,i koja je bila opremljena pouzdanim obavestajnim podacima,i sve to na njihovoj sopstvenoj teritoriji.
Citat
Mi smo hiljadama kilometara daleko od Rusije i njene neposredne zone interesa , okruzeni smo NATO zemljama , Rusi sami nemaju nameru ovde da dodju , niti im to pada na pamet
nije tacno.ne znam odakle ti ideja da Rusija nema interesa za Srbiju,pa i za Kosovo...
Citat
Kada su sisli na Kosovo 1999.-te , to su uradili iskljucivo zbog baze Slatina
ne,nisu samo zbog te baze,ma koliko ti bio ubedjen u to i ma koliko ponavljao jedno te isto.
Citat
I na kraju su i nju morali da napuste , jer im je bilo potpuno odseceno snabdevanje hranom , municijom i gorivom dok nisu pristali da se povuku sa Slatine
neuspelo uspostavljanje koridora iznad Madjarske,koje toliko volis da pominjes,nije ni jedini,ni najvazniji razlog zasto su se povukli sa Kosova.
Citat
Jedino sto su kao velesila uspeli da izdejstvuju bilo je da ne budu potcinjeni NATO-u , vec neposredno Ruskom generalstabu . I na kraju su otisli skroz .
ne,te 99te su izdejstvovali mnogo vise.
Citat
A verujte , nista nisu bolji Rusi od amerikanaca kada dodju u tudju zemlju , i oni bi trazili da za njihove vojnike potpisemo sporazum isti kao za americke , pa bi nam mesto amerikanaca zene silovali Rusi nekaznjeno .
americke price iz doba Hladnog rata.
pardon...
"Patton-ovske" price iz doba Drugog Svetskog rata...
Citat
Najvise sto mi od njih mozemo da dobijemo je podrska u UN i drugim medjunarodnim forumima . To je ono sto realno mogu
ma,da...usrali su se od amera.daj,bre,molim te...
Citat
Svi oni koji sanjaju povratak na Kosovo u skorije vreme ratom , bolje je da se probude , jer od tog nema nista . A ako misle da ima , od Albanaca mogu ladno da kupe od oruzja sta god im treba , pa neka pokusaju ako imaju petlje da se tuku i protiv Albanaca i protiv NATO-a . Videce kako ce proci .
(samo da napomenem-ja sam pri pominjanju rata kao resenja Kosova mislio samo na situaciju gde bi Amerika prosto bila prinudjena da se povuce ili smanji trupe na Kosovu.al,to je vec,naravno predvidjanje i druga tema...)
Citat
pa neka pokusaju ako imaju petlje da se tuku i protiv Albanaca i protiv NATO-a . Videce kako ce proci
ok.a zivo me interesuje kako bi,po tebi,Srbi prosli da se tuku samo sa Albancima?  Smile
Citat
Sto se NATO-a tice , mislim da ne treba zuriti . Prvo , sto se baza tice , Bonstil je tu i tu ne mozemo nista , ali sama zemlja bira da li ce dozvoliti stacioniranje baza na svojoj teritoriji . Na to nismo obavezni . Ali , ja bih licno zadrzao neutralnost , a intezivirao saradnju i digao je na maksimalni moguci nivo u okviru partnerstva za mir
ma,jos samo da se svi preselimo lepo u NATO drzave i pocnemo da im ribamo klozete...  Smile
Citat
I mozemo da budemo srecni ako nas ne primoraju da u taj savez udjemo
osim ucene preko clanstva u EU,ne postoji nijedan drugi nacin da nas nateraju da udjemo u NATO.kao sto ne postoji ni jedan nacin da se u ovoj zemlji promeni misljenje o NATOu.amerikanci izgleda nikako ne shvataju da medjunarodna politika nije obicna igrica gde tek tako mozes da se vratis kroz vreme,"resetujes odnose"(jedan od najpokvarenijih izjava koje sam cuo),i sve da bude kao pre...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 00:08:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
ma mozete vi samo da se tripujete, ta govna u srbiju bez rata nece uci!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ma mozete vi samo da se tripujete, ta govna u srbiju bez rata nece uci!
1.govna?ako su oni govna,bas se pitam sta su onda ameri?
2.a reci mi,pored tebe i tvojih drugara sa stapovima,ko ce da vodi taj rat protiv njihove "agresije" ovde i da proba da ih spreci?  Smile
ili,po tvojim statistikama-koliko ljudi ovde deli tvoje misljenje protiv Rusa?desetine?mozda stotine? Smile   Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 00:38:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
za pocetak ceo ravnogorski pokret! Smile
ima da se organizujemo svi mi koji smo protiv okupacije i da odemo u sumu, odakle cemo da kordiniramo diverzantske akcije.
za pocetak cemo da im busimo gume na transporterima Smile, a nakon toga cemo intezivirati napade, npr. mokricemo im u rezervoare i praviti barikade na putevima Smile
posebno poglavlje ce biti odnos prema saradnicima okupatora. njih cemo da hvatamo i da sisamo na nulu!

brate, sta cemo da radimo?!
pa sigurno necemo da dozvolimo da se jedna takva glupost dogodi srbiji!
uz to, nije mi jasno sto ti amere uvaljujes kao alternativu. ko je to jos trazio da ameri prave baze po srbiji?
ako aludiras na nato, to je druga prica, jer bi ta baza prakticno bila nasa iz razloga sto smo clanica alijanse.

ako hoces vec, milim da bar 65% ljudi ne zeli rusku vojsku u srbiji!!!!!!!!
a ja prvi!!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Nek bacuske rade po Sibiru sta oce, nije me briga, inace, vidi se kako je prosla istocna Evropa kad su im oni sedeli za vratom, sreca pa Juga to nije morala da dozivi. Dobri su Rusi (i Ruskinje naravno) za sesti, popiti i proveseliti se a za neku rabotu - jok, pokazli su se dosta prevrtljivi kroz istoriju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
pa neka pokusaju ako imaju petlje da se tuku i protiv Albanaca i protiv NATO-a . Videce kako ce proci
ok.a zivo me interesuje kako bi,po tebi,Srbi prosli da se tuku samo sa Albancima?

lako  Smile da se ja pitam

Citat
pa sigurno necemo da dozvolimo da se jedna takva glupost dogodi srbiji!
uz to, nije mi jasno sto ti amere uvaljujes kao alternativu. ko je to jos trazio da ameri prave baze po srbiji?
ako aludiras na nato, to je druga prica, jer bi ta baza prakticno bila nasa iz razloga sto smo clanica alijanse.

pa ako se dobro sećaš jedan od uslova pred bombardovanje je bio njihove baze po Srbiji,ako se sećaš... Smile
a ovo članica alijanse
Citat
ako hoces vec, milim da bar 65% ljudi ne zeli rusku vojsku u srbiji!!!!!!!!

ako hoćeš već, mislim bar 85% ljudi neželi da Srbija bude članica alijanse  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.