Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77595 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

koja je to baza na teritoriji Srbije?

takvu bazu ne smemo da dopustimo da se otvori, nije Srbija ruski vojni poligon!

Tako je brate!

1. Zasto mislim da ce covek ako   napisem  Bonstil  smatrati da sam nesto opsovao ?  Smile

2. Bazu ce da otvorimo .....  a ti se buni  ...... siroko ti polje ..... Vidim da si covek silan na reci i na delu ..... Mozda isprepadas Pskovsku diviziju specnaza  Smile .....
« Poslednja izmena: 16. Jun 2009, 20:20:35 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31

nismo mi videli nikakav napad nato-a sem vazdusnog. taj dzoistik rat nije bio nikakvo mucenje za njih.
Ма сила су они, ти НАТО фашисти. Где дођу, трава не расте. Ал важно је да им се ти дивиш и прецењујеш их, а чињеница је да су наши официри избламирали и намагарчили те стрине из НАТО-а који су само из те даљине и смели да се каче са нама, чињеница је да су их обрукали пред светом. Уосталом, знаш онај графит: Извините, нисмо знали да је невидљив.
Чудо нису окупирали целу Србију и предали је шиптарима, када им се поједини Срби  толико диве ...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2009, 20:27:45 od Настасја »
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
ja jedino cemu se divim na ovom forumu jeste hrabrost pojedinih forumasa da u postovima ispisuju kojekakve nebuloze.
ne znam po cemu si ti to zakljucila da se ja divim nato-u?

nasi oficiri, kako ti kazes, odnosno vojska jugoslavije sa svim svojim pripadnicima je obavila dobar posao. njihov uspeh se sastojao u neutralisanju uck da na kosovu tokom bombardovanja i sprece prodor uck iz albanije, kao i vesto manevrisanje u cilju spasavanja ljudstva i borbenih sredstava od nato avicije.

imas izrazito infantilan nastup!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
ja jedino cemu se divim na ovom forumu jeste hrabrost pojedinih forumasa da u postovima ispisuju kojekakve nebuloze.

nasi oficiri, kako ti kazes, odnosno vojska jugoslavije sa svim svojim pripadnicima je obavila dobar posao. njihov uspeh se sastojao u neutralisanju uck da na kosovu tokom bombardovanja i sprece prodor uck iz albanije, kao i vesto manevrisanje u cilju spasavanja ljudstva i borbenih sredstava od nato avicije.

О твом потајном дивљењу НАТО убицама закључујем на основу твојих претходних постова на овој теми, какав је мој наступ зависи од тога колико можеш да укапираш другачији стил од сопственог, ако ниси у стању да ме прочиташ између редова - онда је инфантилност твоја суштина, без обзира на мој наступ.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Пита се један од мојих саговорника, везано за руску војну базу, како би то било могуће, кад смо хиљадама километара далеко, окружени НАТО-окупатором.

Наравно, добио је одговор коме се нема шта приговорити од мог пријатеља русофила:

"Ne brigaj ..... Ako mogu na Antartiku ..... Juznoj Americi ... Kirgiziji .... Jermeniji ....Kubi .... mozda i u Siriji ...... mogu i kod nas .......
A i ko bi mogo da ih spreci  Smile"
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Vlada Srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

To jeste, ostatak bivse JNA je uspesno odradio zadatak odbrane zemlje, u to nema sumnje, samo sto je na kraju prodato, tu vojska nije mogla nista da ucini
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
На примеру Јужне Осетије и Абхазије можемо се уверити како се Руси односе према онима који су под њиховом заштитом.

http://www.ruvr.ru/main.php?lng=scr&q=13224&cid=303&p=16.06.2009

Ви се налазите:: www.ruvr.ru / ВЕСТИ /
Москва намерава да анализира неопходност допунских мера безбедности у Абхазији и Јужној Осетији

Москва намерава да анализира неопходност допунских мера безбедности у Абхазији и Јужној Осетији после завршетка мисије УН у Закавказју. То је изјавио у уторак МИП РФ после тога када СБ УН није могао да продужи мандат те мисије, која је престала у уторак. У нацрту одлуке, који су поднеле западне земље, Абхазија је третирана као део Грузије, а не као независна држава, зато је Русија ставила вето. Раније је у Закавказју престала да делује мисија ОЕБС. Једина преостала тамо структура је мисија ЕУ, која је основана према договору између председника РФ и Француске. Присуство посматрача ЕУ, — говори се у изјави МИП, — јесте чинилац уздржавања против агресивних покушаја Грузије, зато је Русија спремна да сарађује с ЕУ у тој области.
16.06.2009
Овде можете диреткнто преузети Дневник Гласа Русије (није лоше да се навикавамо на руски) Smile
http://www.ruvr.ru/main.php?lng=scr&e=226
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Vlada Srbije  Smile

Не бих се кладила на тог коња да сам на твом месту. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
dakle, sa tim jednim bataljonom ruske vojske idiotski je polemisati da se ista moze uraditi po pitanju kosova.
znas kako,ako cemo tako,i obican nosac helikoptera u medjunarodnim vodama nije nista vise do hrpe metala,pa je opet jasan faktor dominacije neke zemlje.  Smile isto se moze reci i za taj bataljon koji bi bio stacioniran tu.on jeste obicna grupa vojnika od krvi i mesa,al je istovremeno i dominantni faktor.
Citat
oni da su nesto hteli davali bi nam povoljne i bespovratne kredite, vojnu pomoc, pvo sisteme itd. ovako samo manipulisu srpskim dilejama koje ne razmisljaju svojim mozgom i koji su spremni da poklone sve najvrednije kompanije i monopol nad trzistem ruskim tajkunima.
a da se svi mi lepo zavalimo u lezaljke i pustimo Ruse da resavaju SVE nase brljotine u istoriji,a mozda cak i da nam kose travnjake...
Citat
Apokalipsa totalnog rata Rusije i NATO zbog Srbije (Kosmeta) se neće desiti. Nije Srbija toliko značajna. Verujem da ima Moldavaca koji slično misle za Moldaviju.

Ideja da će u zoni Kosmeta Rusija voditi rat protiv NATO trupa a da se to ne bi odrazilo na ukupne odnose Rusije i NATO.
ehm,ja sam bas i pricao o tome kako je ta logika,da ce nastati rat u slucaju da se postavi Ruska baza,glupa...
doduse,ne mogu da tvrdim kakva je buducnost odnosa Amerike i Rusije(lepa sigurno ne),ali svakako da nece izbiti rat na Kosovu samo zbog jedne Ruske baze...
Citat
Руси су цеви за гасовод полако и сигурно уградили, ако се то тако каже, и у Грузију.
Као објекат од изузетног стратешког значаја гасовод има своје обезбеђење, а Гаспром чак и своју одлично наоружану војску- провери... они, а не било ко други обезбеђиваће изгрању гасовода...
znam ja to.,
Citat
А кад су већ ту... није тешко замислисти шта је све могуће и како је мали корак  до руске војне базе. Јер пре две године, нису ни у Грузији сањали -уз такву подршку Америке и НАТО војске - да ће Осетија и Абхазија бити независне, да ће Русија за три дана згазити Грузијску војску специјално обучавану од стране НАТО специјалаца четири године. И ми ћемо - уз довољно памети и стрпљења не само вратити наше отете земље - већ ћемо онима који су нам дужни вратити све према заслугама. Оптимиста сам откад су руске цеви званично у нашој земљи. Ако могу ове за гасовод, врло брзо можемо очекивати и оне тенковске.
А наше је само да се решимо жутих на изборима.
i slazem se to za Rusko-Gruzijski rat,sa sve americkim pacovcinama i placenicima,ali,ma koliko ja gotivio Ruse,i iako ZNAM da su ravni Amerima,moram da kazem da sumnjam da ce se ta gamad(ameri) povuci u skorijoj buducnosti sa Kosova...vidis,te...pojave su ti kao pijavice.prvo se zalepe,ni ne primetis to,onda ti isisaju krv,i cak i kad se napumpaju,oce jos,i nema sanse da ih skines...jos kad se tu uzme u obzir da su oni od jadnog Kosova napravili medjunarodni poligon,tesko da ce se ti napaceni Srbi tamo ikada resiti tih skotova...jos uz Siptare,sa kojima su napravili pravi mali El Dorado,sa sve kockarnicama,kurvama,drogom i svercom oruzja,sanse su gotovo nikakve.naravno,da nema NATO gamadi,ocistili bi Kosovo za manje od 3 dana(potpisujem),al ovako...sumnjam da ce u skorijoj buducnosti biti nesto drugacije.(osim,naravno,ako ne izbiju neka druga teska sranja u svetu,ali to su vec druge stvari...)
a to da bismo mogli da se resimo zutih,to stoji...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.