Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77903 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
ja jedino cemu se divim na ovom forumu jeste hrabrost pojedinih forumasa da u postovima ispisuju kojekakve nebuloze.
ne znam po cemu si ti to zakljucila da se ja divim nato-u?

nasi oficiri, kako ti kazes, odnosno vojska jugoslavije sa svim svojim pripadnicima je obavila dobar posao. njihov uspeh se sastojao u neutralisanju uck da na kosovu tokom bombardovanja i sprece prodor uck iz albanije, kao i vesto manevrisanje u cilju spasavanja ljudstva i borbenih sredstava od nato avicije.

imas izrazito infantilan nastup!
О твом потајном дивљењу НАТО убицама закључујем на основу твојих претходних постова на овој теми, какав је мој наступ зависи од тога колико можеш да укапираш другачији стил од сопственог, ако ниси у стању да ме прочиташ између редова - онда је инфантилност твоја суштина, без обзира на мој наступ.
mom potajnom divljenju?
mi smo ovde gde smo iz razloga sto su nam kratkovidi ljudi krojili subinu i vodili drzavu na nacin koji je najpriblizniji tvom razmisljanju. politika je sposobnosst prepoznavanja i ostvarivanja interesa kroz taktiku, strategiju. nema tu ni morala, ni emocija.
srpskom drzavom ne treba da upravlja ivana zigon vec ljudi koji mogu da ostvare realne rezultate.

hkj, iza te gomile metala stoji najveca pomorska sila kojoj ne treba mnogo da intervenise i pretvori sve ovo u prah i pepeo. nije na nama da drvimo patku, nego da propalu drzavu uzdignemo, obnovimo populaciju i drzimo se tvrdog i bezbednog kursa.
iza tog bataljona bi stajala jedna ruska federacija cija reakcija nije uvek predvidljiva, ali je sigurno da kod njih dominira pasivnost i da su spremni na trgovinu za racun nekih uzih svojih interesa (citaj izdaja brace rusa), kao sto su i do sada radili.
ako ti zelis da pravis saveznistvo protiv vetrenjaca, onda bi trebao da znas da je rusija jos uvek vrlo trula drzava sto cu ti objasniti na jednom primeru.
u ratu u ceceniji, posto obore ruski avion, ceceni su uzimali podakte iz olupine u vidu serijskog br. aviona itd. na osnovu tih podataka preko svojih veza u odgovarajucim institucijama dolazili su do imena pilota aviona, a onda su slali svoje ljude da im pobiju porodicu.
tako su dosli u situaciju da su im se piloti ozbiljno plasili da rade nalete nad cecenijom.
ja ne zelim da imam takvog saveznika u ratu, jer mi se ne gine zbog iunapred zgubljenog rada.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
hkj, iza te gomile metala stoji najveca pomorska sila
vidis,to je tvoj problem...ti u svemu vidis samo Ameriku i Ameriku,i to kao jedinu i najjacu silu sveta...
ja uopste nisam mislio na Americke nosace.pojedina plovila,ma koje zemlje,ma gde postavljena,uvek sa sobom nose odredjenu dozu dominacije.samo je pitanje odluke gde ih je najbolje postaviti.
Citat
kojoj ne treba mnogo da intervenise i pretvori sve ovo u prah i pepeo.
u tom slucaju,veci deo te moranarice u roku od nekoliko dana ne bi imao ni u koju luku da pristane kad se vrati kuci.
Citat
nije na nama da drvimo patku, nego da propalu drzavu uzdignemo, obnovimo populaciju i drzimo se tvrdog i bezbednog kursa.
a po tebi,bezbedan kurs je  NATO?
Citat
iza tog bataljona bi stajala jedna ruska federacija cija reakcija nije uvek predvidljiva
oces da kazes kako bi oni sami izazvali sukob,u podrucju gde bi bili okruzeni Siptarima,Amerima i slicnim skotovima?(ili u slucaju da ta baza bude van Kosova),da bi oni rizikovali da neko vidi njihove transportere na autoputu kako se krecu ka Pristini,i posle samog incidenta/zadatka,nikome na pamet ne bi palo da su oni to uradili?
ili mozda oces da kazes kako bi oni mogle da iskoriste tih 2000 vojnika i pokore celu Srbiju?
Citat
(citaj izdaja brace rusa), kao sto su i do sada radili.
opet... 
Citat
ako ti zelis da pravis saveznistvo protiv vetrenjaca
da je Kosovo gotovo nemoguce povratiti,osim u slucaju sukoba pojedinih drzava,to jeste.
da je NATO neunistiv i nepobediv,i najjaci na svetu,to svakako nije.
Citat
u ratu u ceceniji, posto obore ruski avion, ceceni su uzimali podakte iz olupine u vidu serijskog br. aviona itd. na osnovu tih podataka preko svojih veza u odgovarajucim institucijama dolazili su do imena pilota aviona, a onda su slali svoje ljude da im pobiju porodicu.
tako su dosli u situaciju da su im se piloti ozbiljno plasili da rade nalete nad cecenijom.
ja ne zelim da imam takvog saveznika u ratu, jer mi se ne gine zbog iunapred zgubljenog rada
kao sto i sam kazes,tu su u pitanju bili Ceceni i njihove kvazi-oruzane snage.
za pocetak ne znam da li znas da su ti Cecenski pobunjeniciljudi ludji od samih Avganistanaca.s tim sto se oni(pobunjenici!!!) bore za neka svoje(usrana) uverenja,te zato ne mogu da smisle Ruse,dok Avganistanci ne mogu da smisle ni prvog komsiju,a kamoli strane vojnike.Te pobunjenicke snage uglavnom su se sastojale delom od Cecena koji prosto imaju snove o nekoj drzavi(ta bi bila i gora od Kosova...),delom od Cecena koje su finansirali Amerikanci,a delom od sumanutih muslimana iz celog sveta.Svi zajedno,ti ljudi imaju humanosti i morala koliko i jedna hijena.oni su to radili zbog toga sto su znali da nemaju apsolutno nikakve sanse u sukobu sa vecim,pa cak i srednjim formacijama,a i zato sto su shvatali taj rat kao akciju etnickog ciscenja.to su obicne dileje koje bi presle i 20 kilometara samo da mogu da gledaju odsecanje glava.(u stvari,rec dileja je slaba rec...)
pretpostavljam da aludiras da bi kod nas tu ulogu mogli da imaju Siptari.medjutim,iako ima par bolida na celu Kosova koji su stekli iskustvo(u divljastvu) upravo preko Cecenije,ili posmatranjem,ipak uslovi u tom sukobu ne bi bili isti kao i u Ceceniji.sem toga,Siptari nemaju toliko jaku versku zadrtost kao sto su imale te Cecenske dileje(stavise,vecina muslimana njih smatra obicnim smecem,sto je razumljivo).sem toga,u Cecenskim ratovima,Ceceni su uzivali debelu podrsku pojedinih(!) Gruzina,koji su im davali utocista i podrsku.i na kraju,ti ratovi u Ceceniji su se vise sastojali iz search&destroy jurnjava okolo naokolo i gerilske borbe,dok bi ovo bio pravi konvencionalni rat.
a ako ti ne zelis te saveznike,nema veze.ostalih 70% Srba zeli,i rado ce se boriti uz njih...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2009, 22:35:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kolko vidim nikad Rusi nece doci jer Srbija uskoro ulazi u NATO a i nesto mi je preterano tih 70%
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kolko vidim nikad Rusi nece doci jer Srbija uskoro ulazi u NATO
jesi siguran?
Citat
a i nesto mi je preterano tih 70%
pa,sta da ti radim kad volis da budes u onih 30%,sto podrsku daju iz fotelje...ko Zabari na utakmicama...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2009, 22:39:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

i slazem se to za Rusko-Gruzijski rat,sa sve americkim pacovcinama i placenicima,ali,ma koliko ja gotivio Ruse,i iako ZNAM da su ravni Amerima,moram da kazem da sumnjam da ce se ta gamad(ameri) povuci u skorijoj buducnosti sa Kosova...vidis,te...pojave su ti kao pijavice.prvo se zalepe,ni ne primetis to,onda ti isisaju krv,i cak i kad se napumpaju,oce jos,i nema sanse da ih skines...jos kad se tu uzme u obzir da su oni od jadnog Kosova napravili medjunarodni poligon,tesko da ce se ti napaceni Srbi tamo ikada resiti tih skotova...jos uz Siptare,sa kojima su napravili pravi mali El Dorado,sa sve kockarnicama,kurvama,drogom i svercom oruzja,sanse su gotovo nikakve.naravno,da nema NATO gamadi,ocistili bi Kosovo za manje od 3 dana(potpisujem),al ovako...sumnjam da ce u skorijoj buducnosti biti nesto drugacije.(osim,naravno,ako ne izbiju neka druga teska sranja u svetu,ali to su vec druge stvari...)
a to da bismo mogli da se resimo zutih,to stoji... Smile
Жутих ћемо се решити, ничија није до зоре сјала, а неће, требало би у то веровати, ни гласачи који су пали на сва та лажна обећања о освајању Европе и оувању Косова, а при том обећано и 500.000 запослених... не знам како су успели да им толико исперу мозак да поверују у све то, али очигледно је да су у том испирању мозогва скоро савршени. Међутим, пошто ни Велики Брат код Орвела није могао да контролише баш све, и код нас је остало поприлично људи који мисле својом главом и не дају да им их жути воде у пропаст - па ће, кад се још мало тргну из ове апатије и дремежа неприкладног у овом тренутку , доћи до промена. А промене код нас у земљи, омогућиће нам да се окренемо Русији. Што значи да ћемо моћи уз помоћ Руса да се решимо НАТО-а, макар то средио српски зет Рогозин - стални преставник РФ у НАТО-у.
А онда  долази на ред ово што си написао:"da nema NATO gamadi,ocistili bi Kosovo za manje od 3 dana(potpisujem)" Отићи ће. Или од Србије неће остати ништа.

А ово није лоше погледати...
http://rutube.ru/tracks/1869387.html?v=69d98abe1387b96dcb244a84b005049b

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
hocu da kazem da ti ti rusi nisu nikakav garant bezbednosti i da posto bi se nase dileje osilile i krenule aktivno da traze djavola, i potom popili po pi*kici, ovi ne bi intervenisali, vec bi se evakuisali brze bolje.
takva baza bi imala iskljucivo politicku ulogu. rusi bi samo time ojacali proruski faktor u srbiji, ali na bazi trule propagande.
to bi bio samo ojacalo nase neprijatelje i pomoglo im da se konsoliduju u bloku sa zapadnim silama.

nato je bezbedan kurs. to je moje misljenje.

srbi su nesposobni da prepoznaju cinjenicu da se o buducnosti srbije odlucuje u vasingtonu a ne u moskvi!
rusi za tako nesto niti imaju volje, niti imaju snage.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kolko vidim nikad Rusi nece doci jer Srbija uskoro ulazi u NATO a i nesto mi je preterano tih 70%
Никада нећемо ући у НАТО. Срби са Хрватима и Албанцима? Smile Smile Smile Не, није нам тамо место.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

srbi su nesposobni da prepoznaju cinjenicu da se o buducnosti srbije odlucuje u vasingtonu a ne u moskvi!

Смешно, ни о будућности САД се више не одлучује у Вашингтону, а не о будућности Србије. НАТО је безбедан курс за самоуништење и пакао, ни за шта друго.
А да ли Руси имају снаге и воље, показали су целом свету прошле године кад су за три дана згазили четири године специјално обучавану грузијску армију. И то са оружјем коме је, могло би се рећи, рок истекао. Smile
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
hocu da kazem da ti ti rusi nisu nikakav garant bezbednosti i da posto bi se nase dileje osilile i krenule aktivno da traze djavola, i potom popili po pi*kici, ovi ne bi intervenisali, vec bi se evakuisali brze bolje.
niko nije toliko lud od politicara.
i ne,Rusi se ne bi evakuisali.mozda je to obicaj u USMC,ali kod njih nije...
Citat
rusi bi samo time ojacali proruski faktor u srbiji, ali na bazi trule propagande.
1.ja nemam nista protiv toga...
2.a,amerikanci nikada ne koriste trulu propagandu,a kamoli silu?
Citat
pa,dobro...neka je.  Smile
Citat
odlucuje se sa svih strana,pa i u Moskvi.
Citat
netacno,netacno.

i slazem se to za Rusko-Gruzijski rat,sa sve americkim pacovcinama i placenicima,ali,ma koliko ja gotivio Ruse,i iako ZNAM da su ravni Amerima,moram da kazem da sumnjam da ce se ta gamad(ameri) povuci u skorijoj buducnosti sa Kosova...vidis,te...pojave su ti kao pijavice.prvo se zalepe,ni ne primetis to,onda ti isisaju krv,i cak i kad se napumpaju,oce jos,i nema sanse da ih skines...jos kad se tu uzme u obzir da su oni od jadnog Kosova napravili medjunarodni poligon,tesko da ce se ti napaceni Srbi tamo ikada resiti tih skotova...jos uz Siptare,sa kojima su napravili pravi mali El Dorado,sa sve kockarnicama,kurvama,drogom i svercom oruzja,sanse su gotovo nikakve.naravno,da nema NATO gamadi,ocistili bi Kosovo za manje od 3 dana(potpisujem),al ovako...sumnjam da ce u skorijoj buducnosti biti nesto drugacije.(osim,naravno,ako ne izbiju neka druga teska sranja u svetu,ali to su vec druge stvari...)
a to da bismo mogli da se resimo zutih,to stoji... Smile
А ово није лоше погледати...
http://rutube.ru/tracks/1869387.html?v=69d98abe1387b96dcb244a84b005049b

Smile Smile
hehehe...  Smile
to mi je omiljena jedinica.  Smile bravo za video.  Smile
Citat
Смешно, ни о будућности САД се више не одлучује у Вашингтону, а не о будућности Србије.
tacno  Smile
Citat
А да ли Руси имају снаге и воље, показали су целом свету прошле године кад су за три дана згазили четири године специјално обучавану грузијску армију. И то са оружјем коме је, могло би се рећи, рок истекао.  Smile
tako je.a da ne racunamo pritom i strane placenike i debelu vojnu i finansijsku pomoc koju su Kriminalac i njegova pseta dobijala u vidu "humanitarne pomoci" putem Americkih razaraca...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2009, 23:21:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Kako da ti to oprezno saopstim  Smile ?

1. Srbija nece uci u NATO .... zato sto 80 posto naroda to ne zeli ...... postoje ozbiljne indicije da je NATO bombardovao Srbiju , pa ........

2. Vec sam sredio da Rusi naprave par baza na atraktivnim lokacijama  Smile ..... Imam zemljiste, gradjevinsku dozvolu , studiju o lokaciji , idejno resenje ...  iskreno , vec je sredjena i upotrebna dozvola ....  i tehnicki prijem objekata  Smile .......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.