Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78097 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kako nisu? Smiley
Па тако лепо. Где су Срби од '41. наовамо? Јељцин је Рус?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Ne treba mi , takodje da jednog okupatora menjam drugim .
Опет подмећеш, јер покушаваш да изједначиш оне који су нам убијали децу и отели нам део територије, и оне које део српског народа (и то око 80% према новијим анкетама) назива браћом јер смо исти народ, у шта се можемо упустити на некој другој теми,  покушаваш да изједначиш убице са онима које део народа и то велики део српског народа очекује као спасиоце. Ова подметачина да би Руска војна база представљала исто што и војна база ових агресора, не пролази код већине. Не вреди, колико год се трудиш, оно што није истина, не може да прође. Smile
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samonek im neko ponudi lovu, istresli bi sve svoje bombe na nas. taki su ti rusi dečko
Smile
Немаш ти појма о Русима, ал те зато русофобија  опасно дрма. Smile
prosvetli nas daragaja, šta su to rusi ikada učinili za naše dobro, volela bih da znam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
DA li imaju da plate put , ne znam za to , nisam cuo nikakve vesti , kazi mi o cemu se radi .
uzecu najjednostavniji primer-ako direktor JATa moze da ima platu od kolko bese-600.000(neka bude i 400.000),a to je samo jedan od brojnih takvih slucajeva,onda se moze zakljuciti da se odredjenim merama i regulativama moze iscediti jos nesto malo para mesecno/godisnje za jedan bedan transport nasih oficira u druge zemlje.
evo,znam da je pre nekoliko godina na jugu Nemacke,u planinama otvoren medjunarodni centar za vojnu obuku i skolovanje(jednomrecju-akademija),koji je nekada davno sluzio kao kasarna ili stab SS-a.naravno,finansira ga NATO.za prevoz nisam siguran,ali znam da je smestaj placen.ima jos o tome,ali necu da govorim napamet.imam tekst o tome u jednom broju Odbrane,mogu da ga nadjem.ali shvatices da ima dosta mogucnosti gde se mogu slati nesi oficiri a da se ne mora placati smestaj,a negde ni prevoz.na nama je samo da se pokazemo u dobrom svetlu i da skrpimo nesto parica za jedan pristojan let tamo i natrag.
Citat
U ostalom oko skolovanja smo se , mislim , slozili .
jesmo.kao i sa jos nekim stavkama u vezi saradnje sa drugim zemljama i savezima.
Citat
Za Bondstil je potpisao Sloba . On vec postoji na delu teritorije koji mi ne kontrolisemo , zahvaljujuci istom liku . Da bi je uklonili , ne trebaju nam ruske baze , vec da ojacamo zemlju na svaki moguci nacin . Onda mozemo pregovarati da odu , ili ratovati ako treba , dotle cuti i radi da ojacas .
nije da ga branim(niti sam ikada to radio),ali sta je Sloba trebao da uradi?
a iako tvoje razmisljanje da treba da jacamo i vojsku i polozaj ima smisla i osnove,ja se ne slazem da ce nam to ista pomoci po pitanju kosova.u stvari,pomoci-oce,ali vratiti nam Kosovo-nece.dalje,cak i u nekoj situaciji sukoba na Kosovu,gde clanice NATOa oko nas ne bi reagovale,ja sumnjam da bismo mi sami uopste uspeli da sutnemo ove trupe koje su vec tamo,a kamoli da se odbranimo od kontra-napada koji bi posle nasledio.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
inace,fascinantno mi je kako neki ovde vole da se stalno pozivaju na doba Jeljcinove Rusije.doba koje se moze smatrati jedinstvenim u svetu...jer,zaista,retki su politicari koji su poptu Jeljcina...unistiti supersilu preko noci,a opet naci dovoljno vremena za flasu votke i malo kaubojisanja sa mafijasima i tajkunima nije nesto sto svakome ide za rukom...
« Poslednja izmena: 19. Jun 2009, 14:25:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
Zato si ti tu da nam objasniš veliki Putine.
Хоћу, чим добијем зелено светло из Москве да треба припремити терен. Smile
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bem ti telekom kad donira raznim ustanovama adsla pa nam se javljaju svakakvi Čvorovići i slični ludaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
bem ti telekom kad donira raznim ustanovama adsla pa nam se javljaju svakakvi Čvorovići i slični ludaci Smile

Maco , sto si nam se iznervirala ?

Kazi nam ko je ovde Cvorovic  Smile..... da ne stradaju nevini .  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2009, 14:33:30 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
čekam da mi stigne prosvetljenje direktno iz Moskve pa ću ti reći
macino
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
 Smile

на почетку мацо, куцо, јање, пиле моје ... још 5-6 страна и те умиљате животињице ће да порасту ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa će onda doći vreme za pokolj...dobro je da je kod nas u evropi vegetarijanstvo popularno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.