Inače,baš se sad pitam za koj qrac mi pravimo tu paradu kada nam je EU još pre nekoliko godina dala do znanja da nas ne želi?
Pa da vlada pokaze kako eto nesto rade za buducnost Srbije pa eto EU sutra prima Srbiju zbog parade, nema veze sto je infrastruktura u raspadu, zemlja u dugovima i ostali sitni problemcici...
Pa,i to me čudi.Ne uspevam da nađem njihov interes u ovome.
Jedino možda ako je to u sklopu onog plana,kao što je Maradić naveo, da narod stalno drže u ubeđenju da ''EU samo što nas nije primila'',pa ko veli pošto su ''ispucali'' karte Mladića, Kradžića, Hadžića, Kosovo i šta još... aj onda kao da napravimo tu paradu da nam Kacin (ili koje već kopile) kaže ''eto,momci,još malo i ulazite'',ili da barem oni (Dačić & co.) mogu narodu da kažu kako smo se,eto,približili.
Jedino to ako je u pitanju. Osim toga stvarno nemam drugu ideju.
Da,verovatno je igranje na tu ''poslednju kartu'',to kao ''eto,vidite,približavamo se EU'' (iako od toga nema ništa). Jer,realno,ovde nikog ne boli dupe za paradu. Ni trenutnu vlast, ni pandure, ni narod. Nikog.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 15:23:50 od hkj »
Jer,realno,ovde nikog ne boli dupe za paradu. Ni trenutnu vlast, ni pandure, ni narod. Nikog.
Realno, od interesa je samo grupi od par iljada gejeva i kontra tezi od par iljada huligana i to je to, al mora vlast da poploca naslovne strane novina kako se trude po tom pitanju a znaju i oni sami kakva je realnost al glavno je biti u vrhu, nenadjebiv osecaj. Kad se sve malo isprazni pa pocnu da zuljaju svakodnevni problemi i ovi na vrhu vide kako se sve ljulja onda brze bolje neke parade, Kosovo, kriminal, huligani pa se brzo zaboravi na prave probleme. Vazno zabaviti narod do sledecih izbora, i naravno, sebe malko osigurati ako ti izbori ne prodju kako se vrh nada...
Pa ne pravimo je mi (drzava) vec homoseksualci. Drzava je tu da se pobrine za njihovu bezbednost. Elem, drzava ne pravi paradu.
Dobro,de,nemoj cepidlačiti. Znaš šta hoću da kažem. Hoću da kažem da kad bi država zabranila to sranje zbog rizika i štete, nikome to ne bi bio problem,jer EU nas ionako neće,te ne vidim drugi razlog da zbog 1000 kompleksaša ispašta ostatak zemlje. A šta ovako EU misle o nama... mislim,to nas sve kolektivno baš zabole. Mene bar boli za to još od one 2008. kad smo im dali Karadžića i kad su oni prvi put pokazali koliko vrede njihova obećanja.
Realno, od interesa je samo grupi od par iljada gejeva i kontra tezi od par iljada huligana i to je to, al mora vlast da poploca naslovne strane novina kako se trude po tom pitanju a znaju i oni sami kakva je realnost al glavno je biti u vrhu, nenadjebiv osecaj. Kad se sve malo isprazni pa pocnu da zuljaju svakodnevni problemi i ovi na vrhu vide kako se sve ljulja onda brze bolje neke parade, Kosovo, kriminal, huligani pa se brzo zaboravi na prave probleme. Vazno zabaviti narod do sledecih izbora, i naravno, sebe malko osigurati ako ti izbori ne prodju kako se vrh nada...
True,true...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 16:06:34 od hkj »
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...