Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Био сам у једном стану,на средини плафона три сијалице у склопу једног малог пластичног лустера(ако то може да се назове лустер),чисто причвршћено за плафон..али само са једним шрафом уместо 3. Целу сезону,пази цело то лето је нешто..нешто што није ни пчела а ни оса(личи на пчелу само дугуљасто) је кроз прозор улетало у те мале отворе где су требали да буду шрафови.Као роботи-почне ујутро па до сумрака-,нечујно..тихо и педантно ради екипица посао,кроз прозор и право у рупицу,без додатног задржавања.Мислим да је била екипица који су радили на смену,увек по један јер немогуће да је само један могао 300 пута дневно да улази и излази. Пошто је моја девиза-не дирам те,не дирај ме- оставим ја њих да они заврше започето до тренутка кад више нису упадали.Тек тада,одврнем тај лустер-тамо је било стотине савршено обликованих малих кликера,сви исти са малом рупицом у њима,сиве боје..материјал типа тврдог пластелина,празни.
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Али стварно ЦГ.. Добро да си уфатио 2,3 ..могло би то да се прогута као кућни љубимци,али 10-па ти си прави терориста,завршићеш пред судом за ратне злочине уколико те апелациони суд не помилује и проследе те директно у Хаг
NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Stršljen u okolini Niša ubio čoveka!
Aleksandar Kitić, iako je znao da je alergičan na ujed insekta, pokušao je da pomogne komšiji da iseku stablo na kojem je bio roj stršljenova. Uspeo je da dođe do kuće, ali nisu uspeli da ga spasu.