Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ROFL: Huligani pcelama i osama napadaju paradu  (Pročitano 21352 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Inače,baš se sad pitam za koj qrac mi pravimo tu paradu kada nam je EU još pre nekoliko godina dala do znanja da nas ne želi?  Smile

Pa da vlada pokaze kako eto nesto rade za buducnost Srbije pa eto EU sutra prima Srbiju zbog parade, nema veze sto je infrastruktura u raspadu, zemlja u dugovima i ostali sitni problemcici...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pa,i to me čudi.Ne uspevam da nađem njihov interes u ovome.  Smile

Jedino možda ako je to u sklopu onog plana,kao što je Maradić naveo, da narod stalno drže u ubeđenju da ''EU samo što nas nije primila'',pa ko veli pošto su ''ispucali'' karte Mladića, Kradžića, Hadžića, Kosovo i šta još... aj onda kao da napravimo tu paradu da nam Kacin (ili koje već kopile) kaže ''eto,momci,još malo i ulazite'',ili da barem oni (Dačić & co.) mogu narodu da kažu kako smo se,eto,približili.

Jedino to ako je u pitanju. Osim toga stvarno nemam drugu ideju.  Smile

Da,verovatno je igranje na tu ''poslednju kartu'',to kao ''eto,vidite,približavamo se EU'' (iako od toga nema ništa). Jer,realno,ovde nikog ne boli dupe za paradu. Ni trenutnu vlast, ni pandure, ni narod. Nikog.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 15:23:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Jer,realno,ovde nikog ne boli dupe za paradu. Ni trenutnu vlast, ni pandure, ni narod. Nikog.

Realno, od interesa je samo grupi od par iljada gejeva i kontra tezi od par iljada huligana i to je to, al mora vlast da poploca naslovne strane novina kako se trude po tom pitanju a znaju i oni sami kakva je realnost al glavno je biti u vrhu, nenadjebiv osecaj. Kad se sve malo isprazni pa pocnu da zuljaju svakodnevni problemi i ovi na vrhu vide kako se sve ljulja onda brze bolje neke parade, Kosovo, kriminal, huligani pa se brzo zaboravi na prave probleme. Vazno zabaviti narod do sledecih izbora, i naravno, sebe malko osigurati ako ti izbori ne prodju kako se vrh nada...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC One
Inače,baš se sad pitam za koj qrac mi pravimo tu paradu kada nam je EU još pre nekoliko godina dala do znanja da nas ne želi?  Smile

Pa ne pravimo je mi (drzava) vec homoseksualci. Drzava je tu da se pobrine za njihovu bezbednost. Elem, drzava ne pravi paradu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Sutra dolazim u Beograd i nosim teglu sa medom.  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pa ne pravimo je mi (drzava) vec homoseksualci. Drzava je tu da se pobrine za njihovu bezbednost. Elem, drzava ne pravi paradu.  Smile

Dobro,de,nemoj cepidlačiti.  Smile Znaš šta hoću da kažem. Hoću da kažem da kad bi država zabranila to sranje zbog rizika i štete, nikome to ne bi bio problem,jer EU nas ionako neće,te ne vidim drugi razlog da zbog 1000 kompleksaša ispašta ostatak zemlje. A šta ovako EU misle o nama... mislim,to nas sve kolektivno baš zabole.  Smile Mene bar boli za to još od one 2008. kad smo im dali Karadžića i kad su oni prvi put pokazali koliko vrede njihova obećanja.

Realno, od interesa je samo grupi od par iljada gejeva i kontra tezi od par iljada huligana i to je to, al mora vlast da poploca naslovne strane novina kako se trude po tom pitanju a znaju i oni sami kakva je realnost al glavno je biti u vrhu, nenadjebiv osecaj. Kad se sve malo isprazni pa pocnu da zuljaju svakodnevni problemi i ovi na vrhu vide kako se sve ljulja onda brze bolje neke parade, Kosovo, kriminal, huligani pa se brzo zaboravi na prave probleme. Vazno zabaviti narod do sledecih izbora, i naravno, sebe malko osigurati ako ti izbori ne prodju kako se vrh nada...

True,true...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 16:06:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Mi nismo usli u EU, ali zato smo primili od EU
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Tel.Me Your.Number
Anketa sa Monda

« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 18:15:32 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung SGH-E590
Ma bitno da ce se od sutra kupovati jeftine stvari od ludih klinaca. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 13pro
izglasano pedercine smrdljive NECE setai! Hvala SRBIJO sto sklanjas bolest sa ulica
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.