Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pricha o sveshteniku ,rabinu i SS-ovcu ..  (Pročitano 10110 puta)
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Očigledno sam malo dokon.  Smile
ss-ovac se samo nasmeja.
Ti sudiš odgovorima poniženih ali ne sudiš praksi tlačitelja.
Al' ajde - pričica je to.
oba odgovora su potpuno pogreshna . bog koji sve vidi i zna ,a ipak ne chini nishta ,ne vredi nishta. on je beskoristan i nepotreban.
Ako pod rečju 'bog' misliš na nešto/nekoga ko treba
da čini da niko i nikada nema nikakvih problema - u pravu si.
Nema te stvari.
Mada Klekovača ...  Smile
drugi odgovor je josh gluplji . bog koji je bachen u blato i jeste blato,on vishe nije bog. ako je bog blato ,shta je onda onaj koji ga obozava ?
Blatoljubac? Blatošćanin?

Nisu svi koji uđu u crkvu - vernici,
kao što nisu svi koji uđu u ... štalu - goveda!
Samo mi, neki... Smile
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Зато што нисам приметила да су имали нешто против католичке цркве и њиховог свештенства.

Заиста,ево ја на брзину нађо' два текста који противрече један другом,бар кад је у питању однос према католицима...  Smile

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/dachautime.html

June 3, 1942 - Polish Priests Deported to Dachau - Almost 60 Polish priests and monks arrive at Dachau from the Auschwitz camp in occupied Poland. More than 2,700 clergy, mostly Catholic clergy from occupied Poland, are incarcerated in Dachau during the camp's existence. The Germans attempt to undermine the leadership of the Catholic Church in Poland as part of their plan to Germanize occupied Poland. The SS holds Catholic clergy together in Barrack 26, the so-called "Priest Barracks" in Dachau.

http://www.ihr.org/jhr/v03/v03p441_Degrelle.html

I was the first one to have Catholic padres in the Waffen SS. Later padres of all demoninations were available to all those who wanted them. The Islamic SS division had their own mullahs and the French even had a bishop! We were satisfied that with Hitler, Europeans would be federated as equals. We felt that the best way to deserve our place as equals was in this critical hour to defend Europe equally well as our German comrades.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Пољаци су Словени, то им је био хендикеп.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 :yes: Ту си у праву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 interesantno je da su SS kozaci imali pravoslavne sveshtenike pri svojim jedinicama Smile mada ,politika ss je uvek bila protiv semitskih religija ... inache katolichka crkva je napravila  par svetaca od svojih svestenika-nemaca koji su zavrshili po konc.logorima Smile

nego da se vratimo na temu , iljushine ja nikad nisam verovao u stvorenja (stvore-nja) jer mislim da nishta nije stvoreno. zato sam i govorio o bicima , a shta euridika misli o tome ona ce verovatno i napisati. shto se tiche djakona avakuma ,moze se reci da je on ziveo i umro prema svojim principima i samim tim njegovi principi su postali na neki nachin "zivi" a ne samo teorija . nemam problem da ga pohvalim iako se ne slazem sa njim (kao shto nemam problem ni da pohvalim komunistu koji je poginuo boreci se svim srcem za komunizam) jer se ovde radi o nechem vaznijem - o pronalazenju onog shto taoisti nazivaju put-tao ,shto nadilazi zivot i smrt.

arlekine ,znam da ne verujesh u boga (rekao si 100 puta Smile) ali ovde se ne radi o tome ,nego o tvom strahu od smrti koi se stalno ispoljava .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Generalno,neko ko gine za ono u shta veruje je ok,problem je sa ss-ovcem shto on gine za neshto shto je glupost i neshto shto veruje neko drugi,a ne on.

Не лупај.

Ss-ovci su bili samo sadisti koji su iskoristili priliku (rat) da slobodno praktikuju svoju izopachenost,i ne razlikuju se od istih u bilo kom drugom narodu npr. od balista.

Не лупај на квадрат.

SS војници су доказали своју храброст и част много пута.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
LG 4X HD
@Reloader
Citat
SS војници су доказали своју храброст и част много пута.
sine,ja nisam ni rekao da nisu iskazivali hrabrost,vec da su uglavnom bili sadisti.
biti sadistichkih sklonosti ne iskljuchuje hrabrost.
ako je bacati nekoga ko ne moze da se brani u blato za tebe chasno ne znam shta da ti kazem.
Prvu opasku necu ni da komentarishem.

@Bf
Citat
arlekine ,znam da ne verujesh u boga (rekao si 100 puta Smile) ali ovde se ne radi o tome ,nego o tvom strahu od smrti koi se stalno ispoljava .
a kako se to ispoljava?  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Besmisleni zakljucak price!!!
Sad treba Bog da iskoci kao nindza i da isece ssovca!?Mozda je tako u ljudskoj masti ili kinematografiji, ali realnost je nesto sasvim drugo!
Odgovor katolickog svestenika je dobar, ipak Bog nije od ovoga sveta, a coveku je data sloboda (volja) da cini sta god hoce, ali ga zato sto moze da radi sta hoce, ceka, slava ili uzas!Upravo je to ono sto si sam sebi odradio za zivota!A to je vec jako tesko prihvatiti i jos teze odraditi, proziveti ovaj zivot na bogougodan nacin.... 
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Ja se malo kasno uključujem...

Bog nije ništa od navedenog, to su samo rabin i sveštenik zaluđeni pogrešnim učenjem. Bog je jedan i svemoguć. Bog je neopisiv i nedodirljiv. Postupke božje nemoguće je suditi. Božja vilja večito je pravedna.

Da nije ovako, ne bi bilo sveta ni vere.
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
interesantno je da su SS kozaci imali pravoslavne sveshtenike pri svojim jedinicama Smile mada ,politika ss je uvek bila protiv semitskih religija ... inache katolichka crkva je napravila  par svetaca od svojih svestenika-nemaca koji su zavrshili po konc.logorima Smile

nego da se vratimo na temu , iljushine ja nikad nisam verovao u stvorenja (stvore-nja) jer mislim da nishta nije stvoreno. zato sam i govorio o bicima , a shta euridika misli o tome ona ce verovatno i napisati. shto se tiche djakona avakuma ,moze se reci da je on ziveo i umro prema svojim principima i samim tim njegovi principi su postali na neki nachin "zivi" a ne samo teorija . nemam problem da ga pohvalim iako se ne slazem sa njim (kao shto nemam problem ni da pohvalim komunistu koji je poginuo boreci se svim srcem za komunizam) jer se ovde radi o nechem vaznijem - o pronalazenju onog shto taoisti nazivaju put-tao ,shto nadilazi zivot i smrt.

У реду,разумем твоје становиште.Моје погледе претпостављам да већ знаш па не бих више о томе. Поздрављам
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.