Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pricha o sveshteniku ,rabinu i SS-ovcu ..  (Pročitano 10081 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 ajde da odgovorim arlekinu Smile : vidim da se strashno bojish smrti jer se identifikujesh sa "slabim" i "nemocnim" a gnushash se "sadista" . u stvari ono chega se ti plashish je :shta ako sutra ja naidjem na nekog ko hoce da me muchi,ubije i ne mogu da se odbranim ? odnosno ,ti se plashish loshih aspekata zivota ,a prihvatash dobre ,ne shvatajuci njihovu povezanost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Generalno,neko ko gine za ono u shta veruje je ok,problem je sa ss-ovcem shto on gine za neshto shto je glupost i neshto shto veruje neko drugi,a ne on.

Не лупај.

Ss-ovci su bili samo sadisti koji su iskoristili priliku (rat) da slobodno praktikuju svoju izopachenost,i ne razlikuju se od istih u bilo kom drugom narodu npr. od balista.

Не лупај на квадрат.

SS војници су доказали своју храброст и част много пута.

Meне само интересује под чијим си ти утицајем растао, чиме ли су те хранили и где су те  крили од света до данас? Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
LG 4X HD
ajde da odgovorim arlekinu Smile : vidim da se strashno bojish smrti jer se identifikujesh sa "slabim" i "nemocnim" a gnushash se "sadista" . u stvari ono chega se ti plashish je :shta ako sutra ja naidjem na nekog ko hoce da me muchi,ubije i ne mogu da se odbranim ? odnosno ,ti se plashish loshih aspekata zivota ,a prihvatash dobre ,ne shvatajuci njihovu povezanost.

Smile Smile

To shto sam osudio sadistu ne znachi da se identifikujem sa "slabim i nemocnim".Ako bi bash morao sa nekim da se identifikujem (a nemam potrebu za tim) to bi bila neka vrsta "sherifa" koji sadistu stavlja na njegovo mesto - zatvor ili raku,mozda sam iz tog razloga spomenuo Rusa koji zavrshava prichu.
Sushtinski ti je pogreshna logika,onaj koji se plashi smrti ce se uvek identifikovati sa sadistom,nikada sa zrtvom. Smile

A sada malo o Stokholmskom sindromu tj. o jednoj njegovoj varijaciji.

Pricha ide ovako: Mali dechak u skoli chuje prichu "Krvava bajka" od Desanke Maksimovic i ta pricha ga jako pogodi.
U prvo vreme on se identifikuje sa decom jer je i sam dete i pripadnik naroda iz kojeg ta deca potichu.
medjutim,to osecanje da je zrtva u njemu stvara vrlo nelagodno osecanje bespomocnosti i on zeli toga da se oslobodi kako god zna i ume.To izaziva obrnuti efekat i on pochinje da se identifikuje sa zlochincem.Zamishlja sebe kao ss vojnika koji muchi i ubija neduzne zrtve samo da bi pobegao od svog osecanja slabosti.

kako ti se svidja pricha?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
To mu dodje kao neka Kvaka 22, obrni , okreni, sadista si Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6233
Citat
vas dvojica opet projektujete svoj uzasan strah od smrti i na tog ss-ovca . nije vazno gde chovek umre ,nego kako . ss-ovac je mogao da umre hrabro i uzvisheno i u rusiji i bilo gde. rabin i sveshtenik to nisu mogli nigde. ja sad vas pitam : kako cete se vi suochiti sa smrcu ?

Prvo  Smile  akcenet i jeste bio na tome kako ko umire a ne gde,ruska kaljuga je nebitan detalj,ja sam ti bash i objasnio moje vidjenje o njihovim smrtima,obrati paznju malo bolje.
ja od smrti nemam neki strah,uglavnom i ne razmishljam o tome dok ne naidjem na neku ovako  Smiley 1 prichu o tome.
Shto se projekcije tiche,ti si taj koji sebe projektujesh kao neustrashivog ss-ovca,ali chak ni u svojoj mashti ne mozesh da pobegnesh od svoje sadistichke prirode.Valjda se nadash da ce ti smrt biti uzvishenija nego shto ti je zivot, otkud znam.
I da ti odgovorim na poslednje pitanje,ja smrt dozivljavam kao prirodni tok dogadjaja i  tako cu se i suochiti sa njom,sa mirom u dushi jer znam da tako mora biti.Necu,kao ti ziveti u zabludi da moja smrt nosi neku uzvishenost ili unizenost sa sobom.I ovako i onako ce te pojesti crvi kada te zakopaju u zemlju a ti necesh biti u prilici da sa nekog uzvishenog mesta  uzivash i likujesh kako si umro ponosno sa pushkom u ruci. Smile Smile
prihvati to,nemoj biti balavac.U smrti na bilo koji nachin nema nishta uzvisheno.

Umreti je lako,pogotovo tako kako si ti zamislio,zaletish se na policijski kordon sa sekirom,oni te izbushe i shta?umro si u borbi uzvisheno?nemoj da si smeshan.
Opet,umreti je lako,ziveti kao chovek je teze,a to se ne postize bacajuci bespomocne sveshtenike u blato.

U ostalom,tvojoj prichi fali kraj....dolazi Rus,pa poshto je silovao usput par arijevki hvata ss-ovca i pokazuje mu njegov spaljen "hiljadugodishnji rajh" i kaze:" Gde je sada tvoj furer pichko ss-ovska"
 Smile

Ovaj kraj je dobar. Pitam se sta je SS-ovac odgovorio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Auuu, da li dobro vam je? Smile

Kako nekome može da bude nejasno da svi apsoliutni sistemi koji idu putem totalitarizma propadaju, te da su ovakve ideje o savršenoj vojsci, vrsti, rasi i tako dalje čista zabluda. Čitajte malo knjige, gledajte televiziju, 2006a godina je... Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 15:47:31 od Burek_forumash »
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Auuu, da li dobro vam je? Smile

Kako nekome može da bude nejasno da svi apsoliutni sistemi koji idu putem totalitarizma propadaju, te da su ovakve ideje o savršenoj vojsci, vrsti, rasi i tako dalje čista zabluda. Čitajte malo knjige, gledajte televiziju, 2006a godina je... Smile

A што у множини...?Или ти то персираш једноме од нас?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ovde se razvrzla prica,a osnova je bila da onaj koji je otvorio temu ne veruje u Boga jer nema materijalnog dobitka od njega.njegov problem,ja verujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pa ljudi moji da li je to moguceeeee.... ne ne ne i jopet krivo - na zalost!

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Smile Smile

To shto sam osudio sadistu ne znachi da se identifikujem sa "slabim i nemocnim".Ako bi bash morao sa nekim da se identifikujem (a nemam potrebu za tim) to bi bila neka vrsta "sherifa" koji sadistu stavlja na njegovo mesto - zatvor ili raku,mozda sam iz tog razloga spomenuo Rusa koji zavrshava prichu.
Sushtinski ti je pogreshna logika,onaj koji se plashi smrti ce se uvek identifikovati sa sadistom,nikada sa zrtvom. Smile

A sada malo o Stokholmskom sindromu tj. o jednoj njegovoj varijaciji.

Pricha ide ovako: Mali dechak u skoli chuje prichu "Krvava bajka" od Desanke Maksimovic i ta pricha ga jako pogodi.
U prvo vreme on se identifikuje sa decom jer je i sam dete i pripadnik naroda iz kojeg ta deca potichu.
medjutim,to osecanje da je zrtva u njemu stvara vrlo nelagodno osecanje bespomocnosti i on zeli toga da se oslobodi kako god zna i ume.To izaziva obrnuti efekat i on pochinje da se identifikuje sa zlochincem.Zamishlja sebe kao ss vojnika koji muchi i ubija neduzne zrtve samo da bi pobegao od svog osecanja slabosti.

kako ti se svidja pricha?  Smile

nije mi jasna bash ta pricha Smile u stvari jasna mi je pricha ,ali mi nije jasno zashto ti je stalno potrebno da se identifikujesh sa nekim (chas sa desankom,chas sa sherifom,chas sa malim dechakom,chas sa vojnikom ....) zashto se malo ne identifikujesh sa samim sobom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.