Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretio devojkama batinama jer su se ljubile?  (Pročitano 14008 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ja imam jos bolje - hoce li biti ljudi srecniji, ili ne? Sta me briga sta ce biti za 100, 150 godina. Tada necu biti ziv, a druga pravila, zakoni, itd. ce biti. U svetu gde je dosta ljudi koji su nesrecni, ako im nesto daje srecu, a.. (..).. onda je to odlicno.

Citat
jel covek covek ili je zivotinja.

Zavisi.. evo jedan post, koji sam sada nasao (a i ostatak teme deluje solidno):

http://www.project-reason.org/forum/viewreply/317307/

I rekao bih da je istina.. tako se ponasamo, plus ne razlikujemo se previse od zivotinja.. po mom nekom misljenju (pre svega jer mislim da smo potomcii od istih, tj. onih.. ahh, rekao bih majmuna, al' ne secam se da l' ima druga rec kod nas za apes). Ali opet, dovoljno smo drugaciji od istih da bi mogli da i sami da shvatimo sta je ok, a sta ne. Silovanja, i ubistva i ovako ima pored svih zakona, verovanja, i slicno.. utopije nikada nece biti, barem mislim.

Opstanak.. pa ima nas oko 7 biliona.. gde ces bre vise. Kada te brojke spadnu na ispod biliona, onda treba razmisljati o opstanku. Samo zato sto ti mislis da treba ljudi da zive tako, ne znaci da oni hoce.. naravno, ima uticaja sta i drugi/okolina misle, ali.. naravno, ja to podrzavam, dok su ti ljudi srecni. Pa i razmnozavanje.. ok.. ali toliko dece ima koje pate i ovako, nemaju porodicu, niti ista.. bolje je pomoci njima, nego dovesti jos na ovaj svet. Tu opet dolazi onaj strah da nece imati ko da nastavi tvoju lozu, da je tvoj zivot nista, tj. da ce na kraju biti ko da i nisi postojao (ne licno ti).. ali jbg.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Onda se slazemo da se ne slazemo.  Ok je da ljudi budu srecni, ali cime meris tu srecu? Nekom sreca je drugom tuga. Meni zvuci kao da zastupas jednu od filozofskih grana u stilu Kanta, Mill-a i Bentama, ali samo ne koristis maxim.

Ok, nije te briga za buducnost jer neces biti ziv, ali da li ce tvoja deca da zive bolje, ili deca tvojih rodjaka?  Svaka razvijena civilizacija je dosla do odredjenog stepena razvijenosti, i u tom procesu postala jos vise razvratna i dekadentna, i onda je pocela da puca i da se rusi.  Sve ovo o cemu mi pricamo nije bilo odrzivo pre 2, 3, 4, hiljada godina, zasto mislis da bi sada?

I ja se slazem da je covek u dubini zivotinja, ali je jedina zivotinja koja ima svest kao svest. Dakle tu moramo napraviti razliku, jer ako ne koristis svest i razum onda ti ne vredi nista, i onda buducnost nema nikakvu poentu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Sony 
Cela poenta je sledeća, ljudi homoseksualne opredeljenosti ne ugrožavaju druge svojim ponašanjem. To što nekome to smeta je njegova stvar. I meni smeta kiša, pa šta da radim.

One jedino što su se zeznule je što su pokušale da budu prirodne u državi gde je najvažnije ko je gay, ko je sa kim spavao, i varao ženu/muža i druge gluposti, a to što nam se država ekonomski i pravno raspada i što ne radimo na tome je manje bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Hebi ga, zakoni postoje od kad ljudi zive u zajednicama, zakon je ustvari pretnja sta moze da se dogodi ako svako radi sta oce i kao takav je neophodan inace bi se zajednica brzo rasturila. Svugde ima sebicnosti, lenjosti i ostalih prepreka zivotu zajednice.
Danasnja drzava funckionise na slicnom principu, pre u nekom plemenu su najstariji, kao najmudriji, sa najduzim zivotnim iskustvom, donosili presude posto se verovalo da em nemaju licni interes, em su iskusni. Danas to radi drzava koja po u idealnom smislu treba da bude neutralna, i kao takva, jedino drzava moze da deli pravdu. Da nije tako, ne bi bilo dugo drzave, niti neke zajednice...
Zakon tu samo sluzi za odvracanje od necijeg ponasanja koje moze naskoditi drugima, posto bi u tom slucaju osteceni uzeli pravdu u svoje ruke i drzava i vlast izgubile kreditibilnost u ocima ljudi...

Citat
One jedino što su se zeznule je što su pokušale da budu prirodne u državi gde je najvažnije ko je gay, ko je sa kim spavao, i varao ženu/muža i druge gluposti, a to što nam se država ekonomski i pravno raspada i što ne radimo na tome je manje bitno.

E to je poenta, da ne pocnu ljudi da se interesuju za prodaju Telekoma, BG na vodi i tako to...
« Poslednja izmena: 04. Maj 2014, 17:45:03 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ma i ja serem.. jer me licno za vecinu tih stvari zabole, a ljudi kojima su neke od tih stvari vazne, borice se za to.

Sreca.. zavisi, subjektivno je. Neko je srecan kada ima puno para, neko.. kako god, uvek se vracam na isto. Ako te cini nesto srecnim, a ne povredjujes druge ljude, osobe, zivotinje.. go for it.

Eh.. ako cemo iskreno, mucenje zivotinja, drugih ljudi, ubijanja i slicno (secam se onog videa gde deru kozu sa zivih kucica..), to je meni mnogo veci problem, od toga da li ce dve, prakticno zivotinje, da se pohebu.. bilo to gejevi, ovi drugi, ili..

Sto se dece tice, naravno da bi/me interesovalo. Ali ako bih licno ja mogao da zivim u takvom svetu, sto mislim da bih mogao, ne vidim sto onda oni ne bi mogli.

Citat
Zakon tu samo sluzi za odvracanje od necijeg ponasanja koje moze naskoditi drugima,

Upravo! Ali ako nesto ne skodi drugima, sta je tu onda problem?
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Dobro, dal zivotinji skodi ili ne, tesko cemo saznati... Ali opet diskutabilno, posto mesarski noz zivotinji obicno skodi ali je opet legalno...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung SGH-E590
Upravo! Ali ako nesto ne skodi drugima, sta je tu onda problem?
Pa tacno je to da direktno ne skodi drugima, ali skodi indirektno. Da obrazlozim, kada kazem indirektno mislim na propagandu homoseksualizma. Naravno neki od vas odbijaju da veruju kako je na seksualnu orijentaciju moguce uticati, ali vi imate vec formiranu licnost i mentalno ste stabilni (barem se nadam da je tako Smile ). Danas se kroz medije i pogotovo kroz holivudske filmove/serije homoseksualci prikazuju kao osobe koje su kul (ne mogu da smislim bolju rec) i to direktno utice na decu koja odrastaju uz te filmove/serije.
Na primer za nas su pedofili apsolutno nenormalni, ali je zato na bliskom istoku, a verujem i u nekim drugim delovima sveta, skroz normalno da neki deda ima seks sa svojom dvanaestogodisnjom zenom. Tamo neka plemena na Gvineji piju spermu svojih staresina. U Africi pripadnici nekih plemena setaju goli itd.

Jasno je da stvarno postoje ljudi koji su rodjeni sa nekakvim poremecajem i koje privlaci isti pol, ali je takodje jasno i to da je na seksualnu orijentaciju kao i na bukvalno sve moguce uticati...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
Kako se moze uticati na seksualnu orjentaciju, da bar moze, ja mislim da ne moze. :mrgreen:genetika je cudo Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung SGH-E590
Na sve se moze uticati, pa tako i na seksualnu orijentaciju...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
posto mesarski noz zivotinji obicno skodi ali je opet legalno...  Smile

Smile

Ту имаш сукоб два правила...универзалног природног, сурвајвол оф д фитес и измишљено људско морално правило које се стално мења...

Док год имаш државу и некакву врсту друштва можеш уживати то правило све је океј док не повређује другог али кад немаш друштво или када друштво ступи у неку кризу типа рата, безакоња итд.  ступа на снагу правило јачега...

А што се тиче сексуалне оријентације и утицаја на њу...ја мислим да је то склоп генетике и спољашњег утицаја али тај утицај нема везе са медијима јер се он догађа у првим година живота...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.