Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretio devojkama batinama jer su se ljubile?  (Pročitano 14076 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung SGH-E590
A ta prica o licemerstvu je mnogo smesna. Normalno je da ce nekoga koga privlace zene privlaciti seksualni cin privlacnih zena. To ne znaci da muskarci smatraju da su lezbejke normalne za razliku od pedera. Smile

sta god je tebi lakse da ubedis sebe.. mene se to ne tice
Da ubedim sebe u sta? Da mi se svidjaju zene, a ne muskarci? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
I da, imam osecaj da treba da kazem, pre nego sto se neko zaleti.. licno NE podrzavam incest, pa i ove iz LGTB. Za one trece me nije briga (dokle god te zivotinje ne ispastaju). Samo mislim da to moje misljenje je za mene, i ne bi trebalo da utice na uopsteno ponasanje prema istima (pa i na moje). Sto se zakona tice, ipak, treba sagledati realno stvari, a svoja licna misljenja staviti po stranu, jer ona uticu na sve.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
U je, velika stvar. Naravno da ce uvek na ovako nesto da se desi da odreaguje neko. Sto ne znaci automatsku diskriminaciju posto cika policajac nije dosao i napisao kaznu i uhapsio doticne vec se samo neki dedica malo izdrao na iste. Tako da, jos uvek ne vidim diskriminaciju nego samo LBGT propagandu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Hebote, da ja saberem sve sto su matorci srali tamo osamdesetih...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
Steta, ne mogu da vidim snimak, ne bi trebalo da ljudi kod nas u zemlji tako nakaradno gledaju na gay populaciju.Opet je to njihova privatna stvar, i ne razumem sta je taj covek hteo.Narod iz ocaja vidi sve i ima laka resenja za tudje probleme.Razumela bih da se recimo zacudio i sl., ali da preti nekome to je vec neki laksi poremecaj kod coveka.Reaguje sumanuto, ako nekom preti, a i ko zna sta mu je. Smile Ja sam pre 20 godina videla u inostranstvu dva muskarca kako se drze za ruke i ulaze u prodavnicu u koju smo i mi usli.Mislim, tad mi je bilo malo cudno, vise znatizelja...ali, boze moj svako ima svoj zivot.Nemam nista protiv gay populacije.
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
HTC One
Dodjosmo do toga da ljudima generalno smeta ljubljenje...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Pretio devojkama batinama jer su se ljubile

А онда је отишао кући и онанисао на лезбо филм.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Tako da, jos uvek ne vidim diskriminaciju nego samo LBGT propagandu...
Razume se, slazemo se.  Ovo nije najvaznije niti je nesto sto je najpotrebnije Srbiji.

I da, imam osecaj da treba da kazem, pre nego sto se neko zaleti.. licno NE podrzavam incest, pa i ove iz LGTB. Za one trece me nije briga (dokle god te zivotinje ne ispastaju). Samo mislim da to moje misljenje je za mene, i ne bi trebalo da utice na uopsteno ponasanje prema istima (pa i na moje). Sto se zakona tice, ipak, treba sagledati realno stvari, a svoja licna misljenja staviti po stranu, jer ona uticu na sve.
Ja razumem sta ti kazes, I ja sam svoje licno misljenje stavio po strani kada sam vadio zakljucke o detramentalnosti LGBT-a, incesta i ostalih oblika "izrazavanja" koje su suprotno boljitku zemlje.  Incest je bio ucestala pojava u rojalnim porodicama i da su krajni rezultati bili debilizam, hemofilija i boga pita sta sve ne.  LGBT isto tako ne vrsi nikakvu prakticnu svrhu i jos vise razbija funkciju porodice koja je i ovako razbijena.  To je njihova stvar sto rade, ali to nije normalno ni malo niti je to nesto zbog cega treba da se dize toliko larma. Da su oni na miran nacin zeleli da dobiju prava, a ne na drcan i provokatorski vise bi postigli.  Ovako nek dobiju po picci.  I da se podsetimo, LGBT u Srbiji je USA satelit, tako da to nije doslo od Srba i Srbije, vec spolja, i shiri se ko metastaza. 

Sto se tice zoofilije/nekrofilije i ostalih bolestina, za takve osobe po metak u glavu. Jer ako je sve ovo normalno, onda je i kanibalizam i serijske ubice su ok.  Sto se tice pedofilije, toga je vec bilo u "razvijenim" civilizacijama i ka tome tezimo, a ja se sistematski protivim tome, i svaki normalan covek treba da se protivi tome. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Razume se, slazemo se.  Ovo nije najvaznije niti je nesto sto je najpotrebnije Srbiji.

Ta LGBT diskusija sluzi da se pokrije prezaduzenost, nezaposlenost i uopste situacija u zemlji, bolje da ljudi pricaju o dve ribe koje se ljube nego da pricaju o Srbiji oko sebe  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Ta LGBT diskusija sluzi da se pokrije prezaduzenost, nezaposlenost i uopste situacija u zemlji, bolje da ljudi pricaju o dve ribe koje se ljube nego da pricaju o Srbiji oko sebe  Smile
Ja mislim da samo stoji da provocira, da bi ljudi pizdeli dok politicari karaju pa ne pokrivaju
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.