Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretio devojkama batinama jer su se ljubile?  (Pročitano 14078 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Rekao im starac Fočo da se ne ljude, one se istraumirale i brže-bolje do'vatile kamere..... ima li Boga???  Smile

dedi penzija da se smanji, za opomenu. Pa mu više neće padati na pamet da prekida romantiku
« Poslednja izmena: 04. Maj 2014, 16:02:08 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Tako da, jos uvek ne vidim diskriminaciju nego samo LBGT propagandu...
Razume se, slazemo se.  Ovo nije najvaznije niti je nesto sto je najpotrebnije Srbiji.

Ta LGBT diskusija sluzi da se pokrije prezaduzenost, nezaposlenost i uopste situacija u zemlji, bolje da ljudi pricaju o dve ribe koje se ljube nego da pricaju o Srbiji oko sebe  Smile
Ja mislim da samo stoji da provocira, da bi ljudi pizdeli dok politicari karaju pa ne pokrivaju

Tako nekako, treba od neceg sitnog napraviti vest za naslovnu stranu, da masi ne bi padala svakakva bitnija pitanja na pamet  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Rekao im starac Fočo da se ne ljude, one se istraumirale i brže-bolje do'vatile kamere..... ima li Boga???  Smile

dedi penzija da se smanji, za opomenu. Pa mu više neće padati na pamet da prekida romantiku
God is busy, please take a message Smiley

Vec je smanjenja penzionerima, gde ces vise. Kako je krenulo nece do kraja moci da kupe ni 100g chokolade, sto znaci kriza epskih proporcija.

Romantika...  ok, bolje nego erotika na trgu (to ce biti sledece jer sve to normalno) Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Romantika...  ok, bolje nego erotika na trgu (to ce biti sledece jer sve to normalno) Smiley

Erotika je prevazidjena, kad klinci u osnovnoj snimaju hard core  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
 Smile

Aj' sad ozbiljno- deda Balkanac ne podržava gej populaciju? Nesam školovala kako je to moguće  Smile

A taj lobi mi je pre*rao , dobro reče Maradić čini mi se, da je to toliko akcentovano samo da bi se bacilo svjetlo sa realnih problema u državi

Je*i se i udaj ako ti je volja za noktorez, ali ne moraš o tome da obavijestiš nikog sem  prijatelje i bližu rodbinu
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Smile

Aj' sad ozbiljno- deda Balkanac ne podržava gej populaciju? Nesam školovala kako je to moguće  Smile

A taj lobi mi je pre*rao , dobro reče Maradić čini mi se, da je to toliko akcentovano samo da bi se bacilo svjetlo sa realnih problema u državi

Je*i se i udaj ako ti je volja za noktorez, ali ne moraš o tome da obavijestiš nikog sem  prijatelje i bližu rodbinu
Ma nije moguce, to je samo diverzija od strane zle Ortodoxije Smiley

Pa da, ko o cemu Srbi o LGBT i sranjima i stanjima. Ali sta ces, ljudi gledaju Velikog Brata, Farmu, Grand i Pink, i tako da mora marva da pase nesto jer ni za bolje nije. 

Noktorez  Smile

Ima ja tebe da spakujem u kutiju od bombonjere i da te prosvercujem u USA, tako da drzis besedu ovim jadnicima ovde, jos samo da nadjem gusle...  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
hahaha deal  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ja razumem sta ti kazes, I ja sam svoje licno misljenje stavio po strani kada sam vadio zakljucke o detramentalnosti LGBT-a, incesta i ostalih oblika "izrazavanja" koje su suprotno boljitku zemlje.  Incest je bio ucestala pojava u rojalnim porodicama i da su krajni rezultati bili debilizam, hemofilija i boga pita sta sve ne.  LGBT isto tako ne vrsi nikakvu prakticnu svrhu i jos vise razbija funkciju porodice koja je i ovako razbijena.  To je njihova stvar sto rade, ali to nije normalno ni malo niti je to nesto zbog cega treba da se dize toliko larma. Da su oni na miran nacin zeleli da dobiju prava, a ne na drcan i provokatorski vise bi postigli.  Ovako nek dobiju po picci.  I da se podsetimo, LGBT u Srbiji je USA satelit, tako da to nije doslo od Srba i Srbije, vec spolja, i shiri se ko metastaza. 

Sto se tice zoofilije/nekrofilije i ostalih bolestina, za takve osobe po metak u glavu. Jer ako je sve ovo normalno, onda je i kanibalizam i serijske ubice su ok.  Sto se tice pedofilije, toga je vec bilo u "razvijenim" civilizacijama i ka tome tezimo, a ja se sistematski protivim tome, i svaki normalan covek treba da se protivi tome. 

Razumem tvoje vidjenje u potpunosti, ali se ne slazem. Smiley
Jer gledaj, krenem prvo od onoga da smo svi prosto, ljudi, i tu smo, da se tako izrazim. I svako bi trebalo da ima pravo da zivi svoj zivot kako hoce.. dok, kao sto sam vec pisao, taj njihov zivot / izbor ne povredi nekoga drugog, u bilo kom obliku. Moze se reci i u granicama normale, ali izbegavam tu rec - pre svega jer je tesko definisati sta je normalno. Evo, bas sam juce naisao na vest kako je neko pogubljenj tamo negde, jer jer hriscanin, ili 'ne daj boze' nevernik. I tamo je to normalno. Pre je bilo normalno spaljivati vestice, tj. za one koje se mislilo da su to, bilo je normalno imati robove, itd.. da ne pisem dalje, ali kako odrediti sta je normalno, kada je normalno da se to znacenje reci menja stalno?

Stoga i gledam ovako. I sam kazes, razlikujemo se od zivotinja jer (..), pa stoga kada niko nije 'povredjen', ja stvarno ne mogu da vidim sta je tu pogresno. Sve sto ima neke ozbiljnije posledice po druge, treba zabraniti (kao sto mislim da Incest i jeste skoro pa svuda zabranjen / kaznjiv). Nekrofilija - ako se dobro secam reci, posto je osoba jelte mrtva, ne moze da odluci za sebe.. s' toga..

Zoo.. vidim problem tu kada bi bilo musko-zensko, ali ono sto sam vec pisao.. pa i ne bas. Ako je i sama zivotinja srecna, ne vidim sto bih ja ista srao tu.. pogotovo kada ima puno gorih stvari na ovoj planeti od toga, i ja da unistavam neciju srecu jer mozda mislim da to nije normalno? (Opet - no harm, no foul.. - barem je takva moja logika)

A jos veca stvar u tome je.. da mogu da se kladim da vecina takvih ljudi bolje se ponasa prema zivotinjama, nego ovi drugi. Evo, imam komsiju koji se ni ne seti da nahrani kuce, niti vode da mu da.. a ono cvili, zapeva.. puca njima djoka. Plus, racunajuci da volim zivotinje malo vise od ljudi (ne kao ovi iznad Smile), iskreno, ne vidim problem. Mozda je to ipak do mene Smile Eto, recimo, ja ni golotinju ne posmatram kao nesto sramno..

Sto se ovih iz LGTB tice, znaju da preteruju, ali stvar je u tome da neke od njih po malo i razumem. Toliko njih se plasi da 'izadju', sto zbog porodice koja imaju slicna misljenje da je to bolesno, sto zbog drugih koji bi ih bili.. ili jos gore. Ako se niko ne ustane i kaze "Dosta!", nista se ne bi promenilo..

Ali ne znam, niti ih pratim, niti gledam puno vesti da bih znao sve o njima, vec onako, po malo.. verovatno ima idiota kojima to i nije cilj, ali.. takvih ima svuda.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja samo postavljam konstantno pitanje, hoce li to pomoci ljudskoj rasi ili srozati je jos nize dole?

Ja nemam problem ako neko nesto radi a ne povredjuje druge, ili je to radjeno uz pristanak, ali neki standard mora postojati, i tu se opet vracamo na onu argumentaciju, jel covek covek ili je zivotinja.

Ako je zivotinja onda je sve dozvoljeno, i onda nema potrebe imati zakone, ali onda u skladu sa tim ne mozemo vise da kontrolisemo necije ponasanje, to jest silovanja, ubistva itd, ce da postanu deo svakodnevnice.  Znaci to nije odrziv metod zivljenja.

Opstanak ljudske rase je zato bio u jednoj porodici, sa dva roditelja. Manje shanse da se zakace bolesti, i manje shanse da se ljudi razmnozavaju prostom deobom. Maknes porodicu kao sto je rekao BF dok je bio ovde, i sve ode u materinu.  Dakle ja razumem sa koje tacke ti polazis, ali crta mora biti povucena na vreme.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.