Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:06:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane braka...nasim ocima  (Pročitano 37982 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
"Da li postoji neko ko nije prevario osobu do sebe barem jednom u zivotu?"

pa ako covjek misli... da se osoba s kojom je u braku..otisla je*avat s nekim..
svaki put kad izadje iz kuce... Smile
brak i nije za takvu osobu......ustvari nije za takvu osobu nikakva veze..jer ce je svakako upropastiti...
ne rasapadaju se brakovi samo zbog je*avanja sa strane...cak sta vise to je jedan od najredjih razloga...

a najcesci je sto nema razumijevanja izmedju dvije osobe...i sebicnost...i novac....
kad nema para dovoljno zna sve da ode u klinac palac i onaj.. k....

moja zna da ja baljezgam sta stignem gdje stignem i da balim za svim sto ima dobre sise i nosi crne cipkaste gacice..... Smile ali takodje zna da ja od rijeci ne idem daljee...i  ne pipam..
dobro ponekad pipkam...ali ne idem dalje od toga.... Smile
jer sam fin i patrijahalno odgojen i meni je brak svetinja...Smile
nisam ja gad...da trpam pisu..u vaginu..svake cure...
koja  god mi je pokaze......Smile

ja hocu i flertovati i muvati se...i srat sto ne mos' da zamislis... Smile
takav sam bio i prije nje...
i takav cu uvijek biti...i tu niko nista ne moze da uradi..kome se ne svidja nek ide....
rek'o sam a i par puta sam joj rekao... ja to davno....ja da sam se htio je*bavat sa svakakvim rospijama...
meni ona ne bi ni trebala..koji ce mi klinac...bilo je
meni dobro i bez nje... Smile

ja znam po mjesec i po dana je ne vidjeti...a nijednom ne pomislim da se je*e s nekim...
jer znam da se ne je*e...
pored svega...sto zna.. zna i da kad bi ih ja uhvatio da bi ih je*o obdvoje..
zajedno sa citavom uzom i sirom familijom...Smile
i da bi ovaj kontinet bio mali za na sve...a takodje zna da ja  nemam namjeru da se selim...
a ne bi bio prvi put da se neko zbog mene odselio na drugi kontinent....

eto tako... .mrgreen:
« Poslednja izmena: 24. Maj 2012, 15:35:30 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Negativan stav prema braku je prirodna reakcija kod nekih ljudi. Ne zivimo svi isti zivot, sa istim interesovanjima i shvatanjima. Smatram da brak nije obavezan uslov da bi se ljudi slagali i ziveli u zajednici. Los brak moze da stvori losu i nefunkcionalnu zajednicu u kojoj na kraju svi ispastaju, pa i deca. Smatram da je liberalan pristup toj prici najbolji za sve. Nekim ljudima treba nacrtati da brak nije obavezni deo zivotnog zapleta. Ko voli da cesto menja svoje seksualne partnere ne treba da udje u brak. Toliko je jednostavno. Moramo da shvatimo da danas zivimo u svetu u kom su ljudi skloni otudjenju i sebicnosti, te da ti ljudi nisu bracni materijal niti ce biti. Otudjenje je prirodna reakcija na stanje stvari u okolini i ne moze mu se stati na kraj silom. Slazem se da je otudjenje u globalu losa stvar, ali to je samo posledica lanca drugih problema na cijem se resavanju ne radi dovoljno.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Posto nikada nece procitati mogu biti otvoren cak po pitanju imena.Prije neki dan navrati Ivana sa curicom koja ima 4 godine.Ide standardna prica i pitam gdje je muz,rece radi.Inace Ivana se udala sa stomakom do zuba u svojoj 18 godini,iste te godine se i porodila.Pripisujem to ne izivljenosti kada rece "posto radis mogli bi kod tebe popiti kaficu za vrijeme pauze,da se ljudski ispricamo.Povela bi sa sobom i onu M. jer i ona ima pauzu u marketu?".Nije muski odbiti zenu pa pristadoh samo iz znatizelje da vidim gdje ta kafica vodi.
Naravno zvono zvoni i njih dvije udjose a Ivana bez djeteta.Upitah brzo "a gdje je curica"rece "ostavila sam je kod svojih uz izgovor da zelim malo prosetati do marketa hehehe".Prijateljica od Ivane takodje bi udata i ima 29 godina.Vrlo slicnu sudbinu je imala.Porodila se sa 18 prvi put, a zatim sa 23 jos jednom.
Dok su ulazile u stan stalno poskakuju i smjeskaju se,te rekose uglas "znas ako te S. bude pitao da li si me vidio danas, znas vec sta da kazes hehehe" vrlo slicno doda i M. "kada dodjem sa muzem pravi se da nikada se nismo vidjeli i po prvi put se upoznajemo heheh"...One se vazda smiulje dok ja samo o jednom razmisljam "u sta se to brate lapsus sada uvali"...
Elem to tako bi...a sa muzevima nekako prave su svetice,ono pod ruku ili zagrljeni...ebiga ako covjek vise zna sta da misli po pitanju braka...

Nemoj bobak prijatelju da te stavim u razmisljanje jer nije svaki brak kao ova dva slucaja
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Dobro bre, jel' si to je*o ili nisi ? Sad' neko treba da te ceka dok se ponovo javis?  Smile

Gde ide ovaj svet.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ivana je rodjena u "okolini" Pozarevca,takodje i ova druga.Teme koje napisem uvijek su vodjene necim vec vidjenim,bez price o nekom desetom.
Svasta sam radio u svom sitnom zivotu i svega se nagledao,zato volim da pisem o zivotnim stvarima koje su svakodnevnica.Sta trazim i cekam...odavno vec znam.

Kao sto rekoh svasta sam radio,ali sa dvije udate jos nisam spavao.Ok je imati jednog muza za vratom,ali dva vec je malo previse...
Posto su usle u stan (a ja nisam vican spravljanju kafice,jer istu ne ispijam) M. se ponudi da sama napravi rece "nije dobra kafica sa kokosijim j.j..ma".Na ove rijeci pomislih da li to bi nekakva provokacija,ali ajde precutah uz kisel' osmijeh.Dok se ispija kafica ide prica dalje.One pricaju izmedju sebe kao da ne postojim,rece Ivana "onaj moj mrzi seks,nisam vidjela covjeka koji to mrzi vise od njega" na to doda M. "i onaj moj samo ga zanima utakmica pa jednom mjesecno se sjeti dotaci i to bude nesto nabrzaka".Pomislim vrijeme je i iskoristim tehniku dva telefona pa sam sebe nazove,obrazlozenje bi "gadna stvar se desila i moram ici".Ponudih da ostanu u stanu ako zele.Tu bi kraj pomislih,ali nije tako.Vec sutra Ivana se najavi kako ce doci sa muzem u goste (jer vec poznajem oboje).Vece uz vince i ostale djakonije tek rece pred njim "ovaj moj mrzi seks,nisam vidjela covjeka koji to mrzi vise od njega" a on se ubaci sa rijecima" ona moze uvijek ,a ja crknut dodjem sa posla i kome je do seksa daj jednu pivu i malo sna" rece to normala i jos se smije do bola.
Slusao sam te price haman do 2 ujutro.Kao usluzan domacin samo dosipao ulje na vatru jer njih dvoje vole nakidati jedno drugo.Cak i ono "ovaj moj ne voli da lize" a on opet uz osmijeh i pivu u ruci rece"ma to mi se gadi"
Nakon dva dana na poziv sam otisao kod Ivane i muza,rostilj i ono sto ide uz njega.Bilo je tu oko 6 parova u kojima bi i M.Nije to drustvo za mene ali ajde...Oni svi fini porodicni ljudi sa djecom,uredno osisani,ja jedini "dzilkos",duga kosa i mindjuse.Nakon nekog posmatranje "muskarci" primjetise da nisam los niti iskvaren,volim oko rostilja,volim druzenje,ali svoj svijet cuvam za sebe...to svakako nisu primjetili,jer znam pricati o svemu samo ne o sebi.Odvec nije bitno kako sam bio debil pri upoznavanju M. i njenog muza,kako sam bjezao od svih pogleda...jer u meni samo jedno ima...zbog zene nikada ne zelim izgubiti prijatelja.
Ljudi se zene vrlo mladi (pojedini) pri tome nisu svjesni sta znaci rijec brak i zatim lutaju zato sto nisu zadovoljni prije svega ne izivljeni.

Ovo sve pripisujem ne izviljenosti,jer ljudi koji vrlo mladi udju u brak...po meni...ili nemaju braka ili se rastaju...
Da li varamo...ma svi varamo dok ne dodje neko koje vrijedan da vise to ne radimo...

Prijatelju Light Smile sta vise da kazem...bolje da cutim o necemu sto se zove zivot
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Ma idi begaj, i smena mi prodje ...  Smile Ziv bio, kako ti tako i ostali. Smiley

Uzivajte u temi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

Sandra...zasto ne zaviditi nekome ko ima uredjenu bracnu zajednicu? Nije to zavidluk poput "ako meni crkne krava neka i komsiji rikne".Dobronamjeran zavidluk iz kojeg bi zelio nauciti kako poredati stvari u necemu o cemu pojma nemam,samo naslucujem kako bi trebalo biti
Brak je izazov,vrijeme,ljubav ili zajeb

Zato sto uopste ne treba da gledas preko plota, niti u tudj brak da bi znao sta je tebi po meri. Jer ono sto je njemu super tebi mozda i ne pada na pamet i obratno.
Ti treba da se fokusiras i da nadjes sebi zenu za koju mislis da isppunjava tvoje neke norme i kriterijume. I da se njoj prilagodis.
Ti Lapsuse imas problem sto si sanjar, i sto ljudi kontaju da je svaka tema koju otvoris proizisla iz neke tvoje trenutne psiholoske slike. I to uopste nije problem , to je ok. Nije mana napisati ono sto osecas, niti podeliti svoj problem , problem je sto stojis u mestu i kukas. O zenama. Stalno. Kao da je zena slika. Nezivi predmet. Vaza bez cveca. Uvelo cvece. Kurva, prostitutka.
Tebi ASAP treba zena. Domacica, majka, verna zena. Kad to budes imao nece te biti na forumu. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
takodje ne bi bilo lose da promenis prijatelje.. jer ako se druzis sa ljudima kojima je vrhunac dozivljaja da lazu svoje partnere i pljuju se javno pred drugim ljudima i iznose svoje ne bas reprezentativne istine o svom seksualnom zivotu kao nekakvu salu dok se jede rostiljska kobasica.. nisam sigurna koliko to moze da utice na tebe pozitivno da ista u zivotu gledas sa vedrije i lepse strane.. nije ni cudo sto si konstantno u paranoji  Smile

ti biras sebi u zivotu SVE, od stvari na koje mozes da utices, a to je uglavnom - sve, sem zdravstvenog stanja i nekakvih nepredvidjenih okolnosti.. dakle izaberi da se okruzis ljudima koji ti prijaju, a ne da glumis domacina i dolivas ulje na vatru paru koji ni sebe ne voli i ne postuje dovoljno, a kamoli svoj brak.. pa zamisli onda koliko postuju i vole tebe kao prijatelja..

biraj sebi drustvo, biraj sebi para po meri, biraj ljude po vrlini, nemoj da budes utociste za tudje glupe i besmislene zivotne price.. to sto zivis u inostranstvu ne mora da znaci da moras da budes upucen ta jedan uzak krug ljudi .. sad kao "mi smo zemljaci" ili sta god.. teraj u pizdu materinu sve koji uticu negativno na tebe i prave da preispitujes sve zivo u zivotu..

ti beskicmenjaci sto ih nabrajas, to nije brak, niti je to ljubav, nije ni postovanje ni otvorenost, to je govno.. a u najvecoj meri je govno, zato sto ljudi uzimaju "daj sta das" ili "vreme mi je" ili "bicu obezbedjen/a"..

i sta te briga da li svi lazu i varaju, ti nemoj da budes takav, ti budi bolji, tezi ka boljem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ljudi imaju probleme.. i pricaju o svojim problemima... i sta je tacno toliko sokantno u toj prici o Ivani i njenim drugaricama..  Smile

Ocigledno je da njima takav brak odgovara... tako da iz njihove vizure svi ostali mogu komotno da "shut up and fuck off".. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Meni nista nije sokantno.. ali mi je jadno. I to sto je on ispricao nema veze sa "oni imaju probleme pa pricaju o svojim problemima", jer tako kako je on ispricao to je "ja svima olajavam muza kako nece da me jebe i kako mu je najvaznija utakmica", a druga prica okolo kako njen muz mrzi sex... A to je za mene beskicmenjak od zene. Sedi i resi sa svojim muzem sta imas, umesto sto ga predstavljas kao idiota ljudima sa kojima ce sutra da sedi i oni ce da mu se smeskaju u facu misleci "e kad bi ti znao sta ja sve znam o tebi, jer tvoja zena ne ume da se ponasa"..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:06:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.